Wil jij een Bingo Superstar zijn?

Wil jij een Bingo Superstar zijn? Op 5 en 6 augustus tussen 20:00 - 22:00 organiseren we een Star Party in GamePoint Bingo. Speel mee in de 50 Muntenkamers en speel voor exclusieve Verzamelingen en prijzen!

We hopen jullie daar te zien!

Speel GamePoint Bingo

5 Reacties

Gloednieuwe WordTornado app!


Houd jij ervan om onderweg WordTornado te spelen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! We hebben een GLOEDNIEUWE WordTornado app ontwikkeld, zodat jij jouw favoriete spel overal mee naartoe kan nemen!

Het is tijd om jouw mobiele woordenboek erbij te pakken en je klaar te maken om jouw vrienden uit dagen voor een spel, waar je ook bent!

Leg jouw tegels klaar!

iOS: https://bit.ly/WordTornadoiOS

Android: https://bit.ly/WordTornadoAndroid

Laat een reactie achter

Vergezel Binky in het zonnige Barcelona!

Vergezel Binky op zijn zomervakantie in het zonnige Barcelona! Een stad met een perfecte mix van cultuur, het strand en het nachtleven!
Naast de Barcelona Road hebben we nog veel meer leuke evenementen voor jou in petto.

Deze woensdag is er een live GamePoint Game Night! Zorg dat je om 20:00 uur online bent en doe met ons mee.
Doe op woensdag 5 en donderdag 6 augustus tussen 19:00 – 22:00 uur mee met de Star Party in de 50 Muntenkamers.
Mis de live Weggeefactie met het Rad van Fortuin op donderdag om 16:00 uur niet!
Op zaterdag 8 en zondag 9 augustus zijn er SuperBingo Happy Hours. Doe tussen 7:00 – 10:00 en 13:00 – 16:00 uur voor EXTRA SuperBingo’s!
Tot slot organiseren we op maandag 10 augustus een Barcelona WEGGEEFACTIE! Zorg dat je er om 20:00 uur bij bent om kans te maken op geweldige prijzen!

Vergeet voor onze Europese Vakantie niet om jouw exclusieve dabber aan te schaffen! Op de Barcelona Road zal deze Dabber je 10% meer Tickets geven en dit percentage zal bij toekomstige Roads blijven oplopen!

Speel GamePoint Bingo!

3 Reacties

Beste zomer ooit!

Kies GamePoint Bingo deze Zomer als jouw vakantiebestemming!

Voor de komende VIJF weken nemen we jou mee op reis door Europa om een paar van onze favoriete steden te verkennen. Ontdek lokale gerechten, vier deze met extra speciale GamePoint Bingo evenementen en reis over verschillende Bingo Roads om extra beloningen te verdienen!

Elke dinsdag reizen we naar een nieuwe stad en begint er een nieuwe Bingo Road, dus zorg ervoor dat je de laatste mijlpaal voor maandag om 23:59 uur behaald om kans te maken op die laatste prijs.

Maar dat is nog niet alles! Als je een road voltooid doe je automatisch mee om kans te maken op een super exclusieve Zomer Goodiebag, gevuld met prijzen die te mooi zijn om waar te zijn! Wat gebeurd er als je alle vijf de roads voltooid? Dan heb je 5x meer kans om deze fantastische prijs te winnen!

Als je op zoek bent naar een boost om te helpen om alle roads te voltooien, zorg er dan voor dat je de Bingo Road Dabber aanschaft en gebruikt om elke keer EXTRA tickets te krijgen als je speelt. We raden aan om deze speciale Dabber in de eerste week aan te schaffen, want elke keer dat we naar een nieuwe bestemming reizen, wordt jouw boost percentage VERHOOGD!

Speel mee in GamePoint Bingo voor de BESTE ZOMER OOIT!

5 Reacties

Speler vs. Medewerker

Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor een Vraag & Antwoord EN een Speler tegen Medewerker Evenement!

Vandaag tussen 19:00 – 20:00 uur krijg jij de kans om ons van alles te vragen over Hartenjagen. Wij gaan ons best doen om jouw vragen in de chat te beantwoorden. Na een leerzame Vraag & Antwoord is het tussen 20:00 – 22:00 uur tijd om een ronde in Hartenjagen tegen ONS te spelen! Als je ons verslaat win je ook nog eens extra Munten.

Ben jij hier net zo enthousiast over als wij? Zorg dan dat je in Hartverwarmend meedoet met het PLEZIER!

Speel Hartenjagen!

1 Reactie

Win 40x jouw inzet in GamePoint Bingo!

Voordat de ronde in GamePoint Bingo begint, krijg je de optie om in te zetten op een bal waarvan jij denkt dat deze als eerste getrokken zal worden. Als je dit goed hebt geraden, win jij 40x jouw inzet!

Wil jij een kans wagen? Als je een kaart koopt, voordat de ronde begint, zie je een groene knop bovenin het scherm. Klik hierop en kies jouw bal en inzet!

Kun je niet wachten om de toekomst te voorspellen? Probeer nu je geluk uit!

Speel GamePoint Bingo

13 Reacties

Vriendschapsdag!

Vandaag, 30 juli, vieren we Internationale Vriendschapsdag! Hoe vier jij deze dag meestal? Ben je gezellig op visite bij vrienden? Ga je naar feestjes? Ga je uiteten met je beste vriend(in)? Of heb je misschien een barbecue? Dit zijn allemaal opties die we gewend zijn om deze geweldige dag te vieren.

Door de huidige situatie is het lastiger om af te spreken met vrienden, daarom vinden wij het extra belangrijk dat je jouw vrienden laat weten hoeveel ze voor jou betekenen en je waardering te tonen. Dus zorg ervoor dat je vandaag extra aardig bent voor al je vrienden en je mede GamePoint spelers in de chat!

Over vrienden gesproken, we hebben twee goede vrienden gevonden (bjd3 en hennykb1), die we graag aan je willen voorstellen door middel van een interview.

Hoe heten jullie en hoelang spelen jullie al op GamePoint?

bjd3: Ik ben Elisabeth en ik speel al ongeveer 11 jaar op GamePoint.

hennykb1: Ik heet Henny en speel al heel lang.

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet en hoelang zijn jullie al bevriend?

bjd3: Wij hebben elkaar leren kennen door het spelen in Gouden Koets (GamePoint Bingo) waar we samen met een paar anderen een hele leuke groep hadden. Soms speelden we dan ook bij Rollende Rakkers.

hennykb1: Wij hebben elkaar leren kennen tijdens het spelen van GamePoint Bingo in Gouden Koets. We hebben daar heel veel lol gehad met veel andere spelers in die kamer, maar toen RoyalDice uitkwam zijn we dat spel gaan spelen en dat is denk ik nu meer dan 11 jaar aan vriendschap.

Hoe vieren jullie Vriendschapsdag normaal gesproken, nu en in voorgaande jaren?

bjd3: Door elkaar zo veel mogelijk te ontmoeten, wat door de Corona situatie nu jammer genoeg niet mogelijk is. Zij woont namelijk in Zoetermeer en ik in Wijk bij Duurstede. We bellen elkaar gelukkig wel vaak.

hennykb1: We wonen jammer genoeg niet dicht bij elkaar, maar we komen zeker twee keer per jaar bij elkaar. Helaas dit jaar nog niet vanwege de Corona situatie.

Spelen jullie GamePoint spellen tegen elkaar? Zo ja, welke spellen zijn dat en hoevaak praten jullie met elkaar?

bjd3: Ja, RoyalDice en we kletsen veel via msg (prive chat). Soms bellen we ook tijdens het spel, omdat dat vaak makkelijker is als we tegelijk willen spelen en kletsen. We hebben elkaar altijd veel te vertellen. Vroeger speelden we ook veel met anderen en gaven we andere spelers ‘’les’’ over hoe je RoyalDice moet spelen. Dat was heel leuk om te doen.

hennykb1: We spelen elke avond wel RoyalDice met elkaar en we kletsen veel via de chat, maar als we geen zin hebben om te typen pakken we gewoon de telefoon en zitten we lang aan de telefoon.

Kunnen jullie iets grappigs noemen wat jullie met elkaar gemeen hebben?

bjd3: We moeten vaak WIS typen, omdat we dan hetzelfde reageren. Zowel over een spelletje als over iets wat we bij Hart van Nederland te horen kregen. We keken dit dan bijvoorbeeld tijdens een spel. In het begin moesten we vaak zo hard lachen en zeiden we ''Geef me een laken, want ik houd het niet meer!!’’ (Tegen lachtranen).

hennykb1: We voelen van elkaar aan wat we willen zeggen en vaak staat er dan hetzelfde. Dan komt er steevast achteraan ''lolly, weer hetzelfde’’, want wij gebruiken geen sorry, maar lolly.

Wat is het beste cadeau dat je ooit van een vriend(in) hebt gehad of dat je zelf aan een vriend(in) hebt gegeven?

bjd3: Het beste cadeau is onze vriendschap, wederzijds respect, dat we elkaar zoveel mogelijk ontmoeten en dat we er voor elkaar zijn in goede en slechte tijden. We hebben namelijk veel meegemaakt, zoals het krijgen van kleinkinderen.

hennykb1: Vriendschap is het belangrijkste en we steunen elkaar waar mogelijk is.

We hopen dat je hebt genoten van dit korte interview met bjd3 en hennykb1. Wij in ieder geval wel! Hun vriendschap heeft ons geinspireerd en we hopen dat het velen van jullie ook heeft geinspireerd. Omdat wij jou een cadeau willen geven op deze mooie dag, heb je een Muntengift ontvangen toen je vandaag voor het eerst online kwam in een spel. Geniet ervan!

Bedankt dat je onze vriend bent en we hopen dat je een geweldige dag hebt!

6 Reacties

De tijd raakt op!

Snel! De klok tikt. Vandaag is de laatste dag van de Bingo Road. Verzamel IJsjes met elke Bingoronde die je speelt en bereik de laatste mijlpaal voordat de tijd op is. Dit is jouw LAATSTE KANS om geweldige beloningen te verdienen!

Speel GamePoint Bingo!

2 Reacties

Speler vs. Medewerker

Het is dinsdag en dat betekent dat het tijd is voor een Vraag & Antwoord EN een Speler tegen Medewerker Evenement!

Vandaag tussen 18:00 – 19:00 uur krijg jij de kans om ons van alles te vragen over CardParty. Wij gaan ons best doen om jouw vragen in de chat te beantwoorden. Na een leerzame Vraag & Antwoord is het tussen 19:00 – 22:00 uur tijd om een ronde in CardParty tegen ONS te spelen! Als je ons verslaat win je ook nog eens extra Munten.

Ben jij hier net zo enthousiast over als wij? Zorg dan dat je meedoet in de kamer Feestbeesten met het PLEZIER!

Speel CardParty!

9 Reacties