Kaartenfeest ziet er beter uit dan ooit!

Kaartenfeest ziet er beter uit dan ooit!

Spelpunt fans opgelet! We hebben een spetterende Kaartenfeest update voor jullie!

 
 

1. Één van de belangrijkste veranderingen in deze versie is dat het speelveld GROTER is geworden! We hebben niets verwijderd, we hebben alleen wat zaken verplaatst zodat er uiteindelijk meer ruimte is voor het spel.

 

2. We hebben een toffe, nieuwe navigatie balk toegevoegd. Deze balk die bovenaan de pagina staat laat zien hoeveel munten je hebt, welk level je hebt, welke vrienden er online zijn en een knop om gemakkelijk van kamer te wisselen. Deze knop zal je voorlopig naar de alom bekende kamerlijst sturen. Ons team van ontwikkelaars zijn momenteel bezig om een nieuwe kamerlijst te maken die IN het spel zit. Dit gaat je in de toekomst een hoop tijd schelen wanneer je van kamer wisselt omdat je het spel niet meer uit hoeft te gaan. Iets om naar uit te kijken dus!

 

3. De chat is ook onder handen genomen. Hoewel de chat anders lijkt heeft het dezelfde grote als voorheen. De prive berichten die je normaal gesproken aan de rechterkant kreeg zijn nu verplaatst naar de zongenaamde chat-hoofden. Dit zijn eigelijk knoppen waarmee je je privé gesprekken kan selecteren.

Als je nog geen vrienden met iemand bent staat er naast hun speelnaam 'Voeg vriend toe' en zo kan je ze makkelijk toevoegen vanuit je privé gesprekken. Je kan ze ook toevoegen vanuit de vriendenlijst of door over hun namen te gaan in de chat. Dit is verder niet veranderd.


4. De smileys en de chat kanalen zelf zijn ook onder handen genomen. Het werd tijd om die een nieuwe uitstraling te geven. Er komen later nieuwe smileys bij dus hou ze in de gaten.

 

 5.Heb je ooit last gehad van het niet kunnen zien wat je allemaal getypt had? Voorheen kon je namelijk niet je hele zin zien. Met deze veranderingen is dat nu wel mogelijk! Kijk maar eens naar het voorbeeld hiernaast. Super toch?

6. Je hebt je misschien al afgevraagd waar je je online status kan veranderen in deze nieuwe versie. Uiteraard is dat nog steeds mogelijk als je op je profielfoto linksboven klikt, de status is dan direct aan de bovenkant zichtbaar en aanpasbaar!

 

7. Tot slot is het je waarschijnlijk al opgevallen dat er een nieuwe knop boven in de balk staat waarin staat 'Binnenkort'. Benieuwd naar wat deze gaat doen? Kijk dan snel naar onze video tutorial waar we het al kort hierover hebben gehad! Je kan deze HIER bekijken.

 

8. Als laatste in deze nieuwe versie hebben we het nu ook mogelijk gemaakt om Kaartenfeest op volledige scherm te spelen. Je kan klikken op de knop 'Volledig scherm' dat naast de deur rechtsboven staat. Zo haal je het maximale uit Kaartenfeest!

Zie je nog niet deze opties? Herlaad dan snel het spel en je zal het direct zien. Veel plezier met deze nieuwe opties!

We horen heel graag van je wat je van deze vernieuwingen vindt. Laat dus vooral een berichtje achter!

hart3 -
Hoi Hoi Ik mis de vriendenlijst rechts ban mij met kaarten. Ik kan niet direct zien of iemand al aan het spelen is. En msg is lastig zo.

Verder mijn complimenten aan de mooie achtergronden
puukpiraat1 - 22 October, 2014 4:26 PM
Waar kan ik mijn VIP profiel nu vinden?
Aernout -
Puukpiraat: Dat kan al een halfjaartje niet meer
demi__30 -
ja ik snap niet dat mensne nog zoveel geld uitgeven voor een vip! je kan er toch verder niks mee
Col137 -
Nou enorm spetterend!!! Na leuk verrassend en spannend heb je hier dus ook je vriendenlijst niet meer in beeld, hier kon je teniminste nog mensen uit je lijst verwijderen en direct met iedereen in msg. Helemaal top hoor spelpunt!!! Vooral volhouden en NIETS doen met de feedback die jullie over het veranderen van de vriendenlijst inmiddels nu al bij ieder spel met de nieuwe layout hebben gekregen. Jullie kunnen dan wel niks verwijderd hebben makkelijker wordt het er dus nog steeds niet op met dat dat domme uitklappen van al die tabjes.
Wouter - 22 October, 2014 5:03 PM
Hoi Col137,

Het direct met spelers in msg gaan is nog steeds mogelijk en zelfs nog sneller dan de voorheen. Je kan direct in de chat /msg speelnaam typen (bijvoorbeeld /msg Wouter). Je opent dan direct een gesprek met iemand.
Col137 -
Ja dan kan ja maar dan moet je wel eerst kijken in HET GEWELGIGE VRIENDENTABJE of ze online zijn. Voor de zoveelste keer probeer niet alles goed te praten...vriendenlijst niet meer in één oogopslag in beeld is gewoon irritant en is niet goed te praten!!!!!
jackim -
vond de oude opstelling beter en overzichtelijker
Mister_Solo -
Aub Spelpunt, verander poker NIET
Aernout -
Hi Mister_Solo... je voelt hem al aankomen... alle spellen gaan uiteindelijk naar deze versie.
boerinnetje1 -
ik vind het nieuwe erg onduidelijk en het ziet er bekrompen uit je ziet je vriendenlijst niet meer
het is net of ik nu alleen op spelpunt ben je vrienden zien mij ook niet zo snel meer dus word er weinig gedag gezegt nee het is zwaar waardeloos zo bah bah en nog eens bah
ik hoop dat jullie nu eens naar de wensen van jullie spelers luisteren dan dat stomzinnege gedoe van jullie en de vriendenlijst weer terug zetten
missy74 -
hoi

het is niet mogelijk om een vriend uit mijn vriendenlijst weer te ontvrienden.
Dat betekend als mensen lang niet meer komen spelen dat die vriendenlijst vol komt te staan met profielen die niet meer gebruikt worden.
kunnen jullie dat aanpassen
missy74 -
o en als jullie toch bezig zijn, kunnen jullie aub weer een zoek functie terug zetten, zodat je alleen het spel ziet waar je vriend in zit. dit voorkomt dat je per ongeluk in stapt bij verkeerde spellen
Aernout -
Hi Missy74! Het vrienden verwijdereren komt terug - zonder die optie is het inderdaad wat lastig! We wilde het vandaag al doen, helaas heeft het een kleine vertraging opgelopen.
Het instappen van verkeerde spellen is inderdaad vervelend. Hier hebben we inmiddels een andere oplossing voor die op dit moment gemaakt wordt. Ook dat hopen we in de toekomst online te gaan zetten!
Poker_Haassssss -
zou leuk zijn als reactie's blijven staan, ook al zijn ze niet positief.
Zielig is dat als ze gewist worden, of moet ik zeggen kinderlijk.
apenkopje -
irritant dat de vriendenlijst niet constant in beeld is, zo mis je gewoon of je vrien binnenkomen en/of aanwezig zijn en waar ze zitten,
k1100lt -
Ik vind deze opzet een enorme afgang voor spelpunt
drukketante -
sorry sp ik vind er niks meer aan hier ook bingo niet ik heb al zo vaak gehad dat ik er uitgegooid werd heeft me heel veel punten gekost al die veranderingen vreselijk ik ga mijn punten opmaken en helemaal van sp af na zeker 6 jaar er zijn teveel veranderingen en niet ten goede het is als je niet heel de dag zit te spelen niet bij te houden gr
jeroeno1 -
De veranderingen trekken op niks. Vooral de vrienden die je niet in 1 oog opslag kan zien.
Je kan niet meer kiezen dat je vrienden alleen in je msg kunnen. Nee sp de veranderingen zijn geen verbetering
Wouter - 23 October, 2014 9:38 AM
Hoi jeroeno1,

Je kan bij de instellingen aangeven dat alleen je vrienden in msg mogen. Klik op profielfoto (linksbovenaan) ---> instellingen ----> privacy.
TippiZODK - 23 October, 2014 7:32 AM
jullie vinden t tof maar is de spelers ooit iets gevraagd ?
vanschendel -
Sinds de vorige grote verandering staat nergens meer wat (S)vip inhoudt en is er met deze verandering ook niet aan toegevoegd. De (S)vip's zijn nog steeds profiel kwijt.

Waarom kan ik in een spel voor 2 personen niet zien hoeveel kaarten de tegenstander nog heeft? Dit kan wel in spel voor meer dan 2 personen of teamspellen.

Mis ook een filter. Waar moet ik spellen zien die ik toch niet wil spelen? Kan nu per ongeluk een spel van 5.000 aanklikken omdat het vaker zeer snel verspringt en helaas zit je dan ongewenst in het spel. Tuurlijk is er ook een kans op winnen maar uiteraard ook op verliezen.
Maar met een filter kun je deze spellen wegfilteren en kun je er ook niet meer per ongeluk inkomen.
_Flash_ - 23 October, 2014 2:39 PM
Hmzz, ik vind het niks, amper gewend aan de vorige verandering
-Wat vervelend is, dat als je iets tikt voor in de lobby, dat jezelf de lobby op dat moment niet kan lezen.
-Ook de msg vind ik zo niet super( niet dat ik dat ooit gebruik maar toch, je moet goed opletten, en dat moet ik in spel ook al...en dan nog lobby tikken man man wat een drukte nu)

-Net zo met de vriendenlijst, wederom goed opletten wie waar zit.

Jammer is gewoon dat je nu dingen niet meer in " één oogopslag" kan zien. Veel geklik en gedoe zo.
Het spelgedeelte is wel duidelijk, maar de chat over het algemeen, msg en vriendelijst is er absoluut niet overzichtelijker op geworden.
Ook lukt het op alfabet zetten van de roomlist niet meer.

eerst maar eens koffie.....zucht
_Flash_ - 23 October, 2014 2:41 PM
owja en het zou handig zijn dat ALS je MSG insteld voor alleen vrienden, dat dat dan ook zo blijft staan ipv dat je het steeds weer moet instellen als je online komt of van spel verwisseld...
demi__30 -
hoi

nou vind deze versie echt niks en jullie kunnen wel alle spellen op deze versie zetten, maar je ziet aan de feedback toch zelf wel dat de spelers er niet mee eens zijn!
luister nu toch gewoon eens naar de mensen i.p.v wat jullie willen. Ik vind het msg en de vriendenlijst erg lastig praat ook niet makkelijk, je moet telkens scrollen ook om je vriendenlijst te zien!
in 1 woord WAARDELOOS!!!!!!
demi__30 -
ik zal ook wat positiefs neerzetten :P
de achtergronden zijn mooi en het speelveld is lekker groot XD
johepie -
Ik vind er geen moer meer aan,alsmaar veranderingen.
en veel meer handelingen voor je kan gaan spelen.
ik ben al lang niet meer zo vaak en zo lang in het spel als ik altijd was.
en vel spellen speel ik al eens niet meer,mij te moeilijk allemaal.
vanschendel -
Als jullie graag berichten willen van ons dan zou het fijn zijn als jullie ook antwoorden.
Cockeledokes -
Kunnen we ook nog naar de buitenlandse kamers? Ik kan nu de volle Nederlandse kamer niet in. In plaats van dat ik het in een andere kamer moet doen met 21 andere Nederlandse spelers ga ik liever naar 300 Duitsers toe.
Cockeledokes -
Laat maar, heb het al gevonden.
parkiet4 - 23 October, 2014 6:09 PM
mooi
HcBunny -
is egt helemaal niks aan aan die nieuwe layout!!!!

1. waarom kan je geen vrienden meer verwijderen??
2. waarom kan je niet via je vriendenlijst meer meekijken of uitnodigen??
parkiet4 - 23 October, 2014 9:40 PM
ik mis mijn vriendelijst op de rechterkant en je kunt niet van het ene naar een ander spel zeer lastig
bingospringer -
Waar zijn de chatgeluiden? Vroeger hoorde je een geluidje als je een berichtje kreeg.
lofo90nc -
Ik vind het fantastisch geworden, mooie achtergrond, lekker groot beeld
in ee woord TOPPIE
djricko - 24 October, 2014 5:36 AM
ik zou heel graag mijn vriendenlijst weer overzichtelijk terug rechts in mijn scherm willen
ciska_qike - 24 October, 2014 9:31 AM
mis de vrienden lijst .al die knopjes haat ik . en wil ook zien met wie ik kaart je zit zo maar in spel
xgewoonpetrax -
ik vindt het gewoon helemaal niks sp waar ben je mee bezig je jaagt alles en iedereen weg
WijffieJa -
hoi hoi, ziet er allemaal mooi uit, mooie recente achtergronden!! Maar wat is de vriendenlijst nu vreselijk lastig, net als msg. Het is niet gebruikersvriendelijk, de vriendenlijst klapt weer in als je gaat spelen, heel lastig en ik hoor er veel mensen over die het oude terug willen.
_Flash_ - 29 October, 2014 7:18 PM
Wel mooi dat er ook echt wat mee gedaan wordt...
Oparo -
het zie er heel mooi uit allemaal maar toch heb ik een paar punten van waar ik zeg het mag wel wat sneller .!!! het spel is niks aan veranderd maar het is erg traag kan daar wat aan gedaan worden? msg verwijderen zodat er niet samen gesworen kan worden is ook een punt!!! ik zeg het omdat er anders niet EERLIJK gespeelt word en dat is niet echt leuk voor de speler die daar tegen speelt voor de rest zie ik een mooi uiterlijk.