Nieuwe spelopties in Bingo!

Nieuwe spelopties in Bingo!

We hebben geluisterd naar jullie feedback en een paar toffe veranderingen in onze laatste Bingo update toegevoegd die jullie hebben voorgesteld.

Bingo

  • Bij het handmatig krassen is het geluid wat je hoorde wanneer je een nummer wegkrast teruggekeerd. Je kan nu nog sneller naar het volgende nummer hierdoor!
  • We hebben de optie toegevoegd om de omroeper apart aan of uit te zetten bij de geluiden. Op deze manier kan je nu alle bingo geluiden instellen zoals je zelf wilt.

Vriendenlijst

  • Alle spelers in je vriendenlijst staan nu op alfabetische volgorde
  • NEW! Je ontvangt nu een notificatie als een vriend online is gekomen. Je kan dit uitzetten bij je spelinstellingen
  • NEW! Je kan nu ook vrienden weer verwijderen in de vriendenlijst

Tot slot hebben we nog wat spookachtig nieuws voor je. Halloween staat voor de deur bij Spelpunt met heel veel extra giften, een griezelige achtergrond en huiveringwekkende smilies. Hee veell plezier en laat ons weten wat je er van vindt door een bericht achter te laten.

 

Speel NU Bingo!

Chico22 - 26 October, 2014 2:30 PM
er zijn vele mensen die graag een foto bij hun profiel willen zetten die geen fecabook hebben of geen vip zijn , kun je daar nog iets aan veranderen aub , zou heel leuk zijn .
Chico22 - 26 October, 2014 2:23 PM
ik zou graag een foto bij mijn profiel zetten maar gaat volgens de meeste alleen via facebook of als je vip bent , dit vind ik wel spijtig .
Spelpunt - 29 October, 2014 3:14 PM
Chico neem even contact met ons op via 070-4272970 . We helpen je even verder.
sjaan1958 -
ik zou graag willen weten hoe het zit om nu weer supervip te doen voor de helft van de prijs ik ben namelijk nog supervip tot mei 2015 hoe gaat dat dan word dat gewoon verlengt of vervalt dat tot mei 2015 weg ik hoor het graag
Spelpunt - 29 October, 2014 3:15 PM
Bel ons even op 070-4272970. We helpen je graag verder.
hart3 -
Hoi Hoi Ik weet dat jullie jullie best doen, maar ik hoef niet te weten waar al mijn vrienden spelen.
Vindt dat schermpje erg irritant. Als ik het wil weten kan ik er zelf wel naar kijken toch.
En graag de oude . vriendenlijst terug. Msg is niet fijn zo.

Oja opwaarderen doe ik niet meer op = op. Dusssss................

Groetjes hart3
pucky20 -
nu is alles OK
rietepiet100 -
Handig weer jullie nieuwtje, vrienden die inloggen en in welk spel ze zitten, komen in beeld. Het allehandigste is dat dit scherm weer over je chatscherm opent. Toppie, weer zo'n enorm spetterende, spannende en enrom leuke verandering! Nog even en je hele scherm staat vol met tabjestroep
eggert -
IK ben er helemaal klaar mee vanmiddag laten jullie mij winnen en dan pak je alles weer af hier is geen aardigheid meer aan jullie laten steeds de mensen winnen die veel punten hebben en dat noemen jullie eerlijk ik niet meer dit word van te voren uit gezocht wie er moet winnen of horen die bij de vrieden club
bingomutsmedje -
hoi SP, geweldig dat je de omroeper uit kunt zetten nu...en ik het krassen weer hoor..helaas hoor ik nu ook weer niet het geluid als er een patroon of bingo valt? dat valt toch ook onder spelgeluiden?
En het zal wel toeval zijn maar sinds ik commentaar gegeven heb op die omroeper ben ik in no time van ruim 500.000 naar 200.000 gegaan..in een paar dagen! zo 3 ton weg!
klutje23 -
ff vraagje?kan dat als ik de bingo omroeper uitdoe dat ik dan ook niet meer hoor wanneer de bingo valt.
Aernout -
Hi Klutje23! Sorry voor mijn late reactie! We hebben elkaar zojuist ook telefonisch gesproken. Op dit moment heb je inderdaad geen apart geluid meer als de Bingo wint bij de spelgeluiden. Dit is vervangen door de omroeper op het moment. We zijn hier ons wel van bewust en willen het graag oplossen , echter is dit op dit moment wat lastig (ivm dubbele geluiden als je alles aan hebt staan). Zodra we hier meer informatie over hebben zullen we dit gelijk op de blog plaatsen!
ringelinghl2 -
waarom springt de grote versie elke keer op klein moet steeds opnieuw klikken
Aernout -
Hi! Bedoel je van volledig scherm naar klein? Of het scherm dat je ziet in je browser?
bajondillo -
Heb een vraag mijn chat met bingo is rood en iedereen is blauw.
Aernout -
Hi Bajondillo! Je eigen naam is altijd rood als je chat en die van andere blauw. Zo zie je makkelijk het verschil tussen je eigen chat - en dat van andere!
bajondillo -
bedankt groetjes

heijting775 - 24 October, 2014 11:40 AM
ik zit met een vraag.. en dat is het volgende.. Wanneer is die hele kermistent hier nou eens klaar?
ik word gek van alle veranderingen waar ik niet om gevraagd heb.. elke keer na een aanpassing is het weer opwaarderen wat de klok slaat..

En graag wel een antwoord op de vraag wouter of arnoud
Aernout -
Hi heijting775, we gaan wekelijks live met nieuwe versies, de meeste heb je alleen niet doro omdat het minimale aanpassingen zijn. De veranderingen deze maand hebben invloed op de navigatie en zijn dus erg zichtbaar. Overigens zal dit voorlopig nog even doorgaan - zeker nu er meer speelveld is kunnen we veel nieuwe dingen gaan doen in spellen en dat zijn we dus ook zeker van plan.
_Boterbloempje_ -
Zoals ik al aangaf bij de feedback, er is nog 1 dingetje wat nog niet helemaal vlekkeloos loopt.

Als er een vriendschapsverzoek binnengekomen is, kan je niet zien wie het is. Er op klikken of iets dergelijks werkt niet. Enige optie is dan opnieuw inloggen.
Misschien kan hier nog even naar gekeken worden.
Verder mijn complimenten voor deze site, speel er met veel plezier.

Gr. _Boterbloempje_
Aernout -
Hi! Dit heb ik zelf nog niet meegemaakt. Maar we gaan er naar kijken!
wil1606 -
zou het ook leuk vinden,
de super per kamer te doen ,
of alleen hier voor de nederlanders ,
en de buitenlanders apart
als dat mogelijk is
Quna1 -
nu nog alleen het vuurwerk wat te lang blijf hangen zodat je niet de andere nummers in beeld heb
joris10 -
halloween weg ermmeeee,boeeeee
rozenblaadje - 24 October, 2014 8:49 AM
ik had een vraag gesteld maar daar heb ik nog geen antwoord op gehad.

ik wil mijn nieuwe vriendenlijst opschonen maar ik zie daarin negens een knopje van verwijderen.

kan iemand mij uitleggen hoe dat zit?
Aernout -
Hi Rozenblaadje! We hebben nu net WEER een update online gezet waardoor je nu ook je vrienden weer kan verwijderen!
rozenblaadje - 24 October, 2014 11:39 AM
dat is een hele verbetering djw.

nu nog de smarties weg bij het zelfkrassen want die blijven nog steeds te lang hangen.
jessie176 -
Hey

Ik heb ook nog een idee kunnen jullie de admins die spelers in hun vriendenlijst hebben staan, niet boven aan zetten. Dat is wel handiger, dat hoef je niet heel die lijst te gaan.
Aernout -
Hi jessie176! Hosts die je online ziet is natuurlijk best fijn. Maar ze staan er gewoon op alphabetische volgorde in. Mocht je nou echt hulp nodig hebben kan je namelijk het beste via 'Help -> Vraag om hulp' even om hulp roepen - dan komt er iemand die op dat moment ook beschikbaar is naar je toe ;-)
is_zooitje_sp -
heel raar je niet kan reageren op aernout goed gedaan sp
laat de mensen ook reageren bij jullie mede werkers ::::::::
mama_van2 -
Als je nu bingo hebt duurt het eeuwenlang voordat je de kaart weer normaal ziet.Je kunt dan niet zien welke nrs er vallen op de betreffende kaart,want de gekleurde stippen gaan heel langzaam weg. Verhelp dit aub!!!
Omamentim -
hoe kan ik mensen uit de vriendenlijst verwijderen?
pechvogel68 -
krijgen we met helloween ook dubbel opwaderen weer?
Wouter - 23 October, 2014 9:49 AM
Hoi pechvogel68,

Morgen maken we de eerste prijs bekend voor de Horror Halloween
BingoBaas -
Iedereen was eruit gegooit idd, maar dat lag niet aan sp...

//www.nu.nl/internet/3910148/storing-bij-belangrijkste-internetknooppunt-nederland.html
bjd3 - 23 October, 2014 6:56 PM
Nou Bingobaas, alle andere internetsites deden het gewoon....dus lag wel aan Spelpunt/gamepoint.
speler bjd3
Aernout -
Hi bjd3, RTL XL, Marktplaats, NPO, Ziggo/KPN webcare en nog 1000-en sites lagen eruit. Vanzelfsprekend deden ook veel sites wel als de routing via een ander internet knooppunt ging. Helaas was dat niet het geval voor alle Europeanen GamePoint. Overigens konden alle Noord- & Zuid-Amerikanen wel online blijven omdat die dus een andere routing hadden. Gevalletje 'buiten onze macht'. Overigens, mocht je echt problemen hebben ontvangen kan je contact met ons opnemen, dan kijken we even hoe en wat.
hennykb1 -
ging weer eens lekker op woensdagavond 22 oktober allemaal eruit gegooit en als jeer dan opkomt staat er nergens dat er fout is gemaakt bij sp zal wel weer an onze pc of onze provider liggen maar ben benieuwd of ik mijn gemiste punten of zelfs mijn gemiste kans op de jp terug krijg ben weer teleurgesteld door sp ze zeggen een spel spelen is onspanning maar jullie kunnen beter de bingo MENS ERGER JE NIET noemen
bjd3 - 25 October, 2014 1:02 AM
Tuurlijk ligt het nooit aan he .... Nu weer aan een of ander internet knooppunt...maar oke, we lagen eruit en spelpunten zijn weg. Zou eens leuk zijn als spelpunt/gamepoint iets zomaar terugdeed voor zijn spelers, welke schuld het ook is!!!!! daar komen we toch nooit echt achter. Maar dat ik me geergert heb??? jaaaaaa Heel erg. En ja SP..dit zijn echt problemen..we kunnen nl niet spelen!!!! En ontspannen spelen Henny is er allang niet meer bij, zeker niet sinds samengaan met gamepoint....althans gamepoint wa het alleng maar met samenvoegen andere landen. Ja Mens Erger Je Nieten is betere naam tegenwoordig....zeker met super bingo!!!
bjd3 - 23 October, 2014 12:39 AM
oja en nog iets....die bingomaster.... als die de nummers oproept, heb ik soms een rijtje/diagonaal ofzo en niks...schijnt het het vorige nummer te zijn waarop het valt.......absurd. Ben je blij met niks!!!!!!!!! Loopt dus niet gelijk.
Die bingomaster is op zich niet verkeerd, maar laat nummers dan gelijk lopen ipv iemand blij maken met niks nakkes nada
Wouter - 23 October, 2014 9:48 AM
Hoi bjd3,

Het kan zijn dat een speler die een prijs wint laat is met het wegkrassen. Stel dat ik nog nummer 33 moet voor een lijn en de bal ervoor is 22 en dat is een lijn voor een andere speler. Het kan zijn dat die vrij laat het nummer wegkrast maar wel voordat bal 33 er is. Hierdoor is dan de prijs al vergeven wanneer je bal 33 ziet.
bjd3 - 23 October, 2014 6:59 PM
Ja Wouter...zo een antwoord zou ik ook zelf kunnen verzinnen. Probleem is alleen dat het niet klopt. Althans dat is mijn mening. Maar ja........op dit antwoord kan je wachten. Soryy hoor, maar begin enorm negatief te denken over spelpunt en vind dat zelf heel erg. Heb jaren met plezier gespeelt, maar dat plezier verdwijnt langzaam maar zeker met al die veranderingen. Jammer
is_zooitje_sp -
ach is nooit gewesst je gooi nummer val de prijs en zie je de bal lopen die je toevallig nodig heb
terwijl winnaar van is nooit geweest alles voor bestemd lijk wel
een ding is zeker zo snel soms super val nooit mee gemaakt heel de lobby nog veel moet
dus niet ik alleen val dat op ========
bobenbab -
het is heel fijn dat je het scherm nu groter kan zetten met de bingo! zo is het voor mij persoonlijk makkelijk te lezen toppie!!
snookie8 -
Het ziet er goed uit
ook fijn dat het bingospel groter kan
Toppie
rozenblaadje - 22 October, 2014 9:42 PM
hoe verwijder ik iemand uit die nieuwe vriendenlijst?
Rosbiefmetbrood -
Daar ben ik ook nog niet uit...?
rozenblaadje - 23 October, 2014 10:43 AM
ik denk dat ze het zelf ook niet weten rosbiefmetbrood
geertje23 -
best geinig dat oplezen van de nummers, en als het verveeld zet je hem uit. Leuk hoor, als het geluk dan ook nog meezit kan het helemaal niet meer stuk ha ha
koffieleut22 -
Toppie dan men nu het geluid zelf kan bepalen aan of uit
bedankt!!
Wouter - 22 October, 2014 6:36 PM
Geen dank en veel plezier ermee :)
jenny30161 -
ik wil even wat anders kwijt ik doe al zo lang mee met de bingo maar ik heb helemaal niet veel geluk en dat begrijp ik niet ik moet soms 3 keer opwaarderen in 1 week tijd ben er nu een heel veel beetjes flauw van wil nu ook graag wat vaker winnen anders moet ik er mee kappen ben geen miljonair
koffieleut22 -
ken dat gevoel lijken veel dezelfde te winnen ,vooral met super bingo lijkt het vooropgesteld plan .
speel al jaren maar zelfs nog geen lijntje gewonnen bij de sb en sinds veranderingen zijn vertikala en horizontale en diagonale lijnen zeer snel weg klopt gewoon niet
Wouter - 22 October, 2014 6:31 PM
Hoi jenny30161,

Het is vervelend dat je voor je gevoel niet genoeg wint. Toch zie ik dat je vandaag toch wat leuke prijsjes hebt mogen winnen, een paar in de ochtend en een paar in de middag. Je kan in ieder geval met die prijzen nog even vooruit :)
is_zooitje_sp -
nee toeval zo veel zelfde win
en voor ons toeval zoveel opwaarderen
greeneyedlady -
Ik zou graag zien als ik speel dat de handel niet vast loopt ben altijd super vip geweest maar nu nie meer ben er echt klaar mee greeneyedlady
bapske -
dat klopt helemaal gisteravond om 22.50 liep alles vast in de 1000 room met de super,en kon er daarna niet meer op de site komen pffff weg 3000 punten balen.
Aernout -
Hi Bapske, neem even met ons contact op en geef je GSID (spel ID dat je in de Bank kan vinden). Dan gaan we daar nog even naar kijken voor je!
kickmaster -
Staat een type voutje in je tekst.

Heel plezier en laat
Wouter - 22 October, 2014 2:51 PM
hoi kickmaster,

Goed gezien, zal het woordje veel even toevoegen :)
elsnoeken1 - 22 October, 2014 3:38 PM
Voutje? Volgens mij is het foutje!