Extra Bingo kamers

Extra Bingo kamers
Dankzij alle feedback die we van jullie hebben ontvangen en als bonus bij de updates (zoals de nieuwe kamerlijst) hebben we meer Bingo kamers toegevoegd. Dit betekent dat er meer ruimte is in de 5 munten kamers. Hierdoor heb je meer kamers en meer spelopties om uit te kiezen. Neem dus een kijkje in kamers zoals Parelketting en Goudklompen.

Heb jij een leuke kamernaam in gedachte? Laat het ons weten en laat een reactie achter. Dankzij jullie feedback kunnen we de spellen en je speelervaring verbeteren!

Vergeet niet dat je nog steeds de 3 uurlijkse gift krijgt.

Probeer de nieuwe kamers en speel NU Bingo

knallie1 -
ik krijg nu 60 pnt elk 3 uur voor de aktie kreeg ik 90 pnt krijg ik dat na de aktie ook weer terug ?
Wouter - 18 November, 2014 12:08 PM
Hoi knallie1,

We hebben de dagelijkse gift vervangen met een gift die je meerdere keren per dag kan claimen. We hebben de gift iets lager gemaakt maar omdat je die nu meerdere keren kan claimen heb je uiteindelijk veel meer munten dan voorheen.

Als je 2x per dag je gift claimed heb je al meer dan 90 munten die je vroeger per dag kreeg.
Adreg64 -
ik mis de herfst smilies
Wouter - 18 November, 2014 2:49 PM
De herfst is alweer bijna voorbij en binnenkort hebben we nieuwe smileys :)
knallie1 -
wouter ik weet dat ik nu meer krijg maar als de aktie afgelopen is hoe zit het dan ?
Wouter - 18 November, 2014 3:46 PM
Je zal na de actie nog steeds meerdere keren per dag de gift kunnen ophalen. Tijdens de acties is het wat vaker. Je zult daarna nog steeds meer munten krijgen als bij de dagelijkse gift.
pintadora1 -
Helaas is van de feedback maar weinig te merken in Bingo. De kamerlijst is nog altijd een onoverzichtigelijk rotding ten opzichte van de oude lijst.

En is dit nu weer nieuw ??? Als ik naar dobbel ga, krijg ik dus geen kamerlijst te zijn, maar wordt hoppa in een room gegooid.

Nog even en dan geef ik de hoop op.

Er is zoveel bij bingo mis! Daardoor ging ik al richting Dobbel. Nu daar dus het theater
Wouter - 18 November, 2014 5:08 PM
Hoi pintadora1,

Dat komt omdat ook in Dobbelfeest sinds vanmiddag een kamerlijst in het spel is. Hierdoor kan je net als bij Bingo sneller van kamer wisselen en blijft de chat bewaard wanneer je wisselt van kamer.
nuncamas1 -
dan werkt dat dus niet Wouter...... ik ga naar dobbelen en krijg geen kamerlijst te zien, zoals bij bingo. Nee ik wordt een kamer ingegooid. M.a.w. Ik moet via het deurtje rechtsboven de kamerlijst gaan openen en dan kan ik een kamer uitzoeken.
knallie1 -
oke wouter bedankt voor de uitleg
Poker_Haassssss -
Is jammer dat die dagelijkse gift van 90 weg is, is leuk voor de mensen die heel de dag op der krent zitten en elke minuut van de dag in kunnen loggen, maar een werkend mens heeft daar dus geen tijd voor.
En da nog iets waarom staat die optie gift er tussen als je hem niet kunt aan klikken (gebruiken).
Golo - 19 November, 2014 10:10 AM
Als jij als SuperVIP het maximale aantal van 90 per dag had bereikt kun je nu meerdere malen per dag 60 munten ophalen. In principe hoef je dus maar twee keer in te loggen in een tijdsbestek van 3 uur en 1 minuut om al meer munten op te halen dan voorheen. Dat lijkt me ook voor werkende mensen, zoals jij dat omschrijft, ook best goed te doen.

Je tweede vraag begrijp ik niet helemaal. Kun je iets meer uitleg geven?
Poker_Haassssss -
in de Tab onder mijn naam Staat de optie gift bij die werkt bij mij niet, krijg wel gift van vrienden maar ka niks terug sturen en dat vindt ik jammer.
Poker_Haassssss -
En vergeet ik nog te antwoorden op de 3 uurlijkse gift, dit is inderdaad makkelijk te doen als je op je werk ook heel de dag naar een computer scherm zit te turen.
ballenvreetster -
poker? Er zijn genoeg mensen hier die graag met je willen ruilen hoor, ipv op hun gedwongen krent te zitten zoals jij dat noemt en niet kunnen werken door ziekte of handycap
auguri -
Hoi,
Een vraag: wanneer komen de vertrouwde geluiden weer terug bij winnen/verliezen van patroon en bingo zonder de stem?
Bedankt bij voorbaat voor jullie antwoord.
Auguri
Golo - 19 November, 2014 10:17 AM
Hi Auguri,

Bij de laatste update is er om 1 of andere reden het geluid bij sommige spelers gedeactiveerd. Je kunt dit weer aanzetten door het menu onder je foto te openen, te kiezen voor instellingen en vervolgens voor geluid. Hier kun je de omroeper los uitzetten van de andere Bingo geluiden.
thijstussengas2 -
Laat die monoyome stem er uit!!!!!!!!
Golo - 19 November, 2014 10:07 AM
Hi Thijs,

Als je die stem niks vindt, kun je die via je geluidsinstellingen uitzetten. Je opent simpelweg het menu onder je foto, klikt op instellingen, klikt op geluid en sleept het balkje van de Bingo omroeper van rechts naar links. Voila! ;)
Zoetermeer_1954 - 19 November, 2014 9:26 AM
kan beter de dobbelkamers teruggeven pffff
nice3957 -
waarom kan ik niet in een andere bingo kamer komen als ik inlog op bingo kom ik automatisch in de 5 euro kamer, terwijl je anders zelf een kamer kon kiezen
Golo - 19 November, 2014 6:38 PM
Als je Bingo wilt spelen krijg je als eerst de nieuwe kamerlijst te zien. Dan kun je zelf direct kiezen in welke kamer je wilt spelen. Wat krijg jij als eerste te zien dan?
Betty1211 -
een naam voor een kamer

Dansende Ballen
Golo - 19 November, 2014 6:10 PM
Bedankt voor de suggestie Wie weet bij een nieuwe kamer!
nuncamas1 -
Wouter zou je me uit kunnen leggen waarom bij bingo wel een kamerlijst komt als ik me aanmeld om bingo te spelen en wanneer ik datzelfde wil bij dobbelen ik geen kamerlijst te zien krijg, maar rechtstreeks in een room gegooid wordt ?
Golo - 19 November, 2014 6:14 PM
De kamerlijst in Bingo is speciaal voor Bingo gemaakt. Dobbelfeest heeft een ander soort kamerlijst. Bij Bingo hebben kamers namelijk aparte waardes waar men uit moet kiezen. Dat heb je bij Dobbelfeest niet gezien je per spel de inleg kan bepalen.

Je komt overigens in een kamer terecht waar jouw meeste vrienden zitten. Als er niemand online is moet je in de kamer komen waar je het laatst was ingelogd.
nuncamas1 -
en waarom is die wijziging uberhaupt ingevoerd? Het was prima zoals het was, inloggen, dobbel gaan, kamerlijst bekijken, en kiezen ............!
Het verhaal van vrienden....... wat een lachertje........ die kan ik zelf wel vinden. Ik word regelmatig in partydice gegooid, speel dat spel maar heel zelden, vrienden zitten er niet......... nee ik mag via het deurtje boven de kamerlijst tevoorschijn toveren. tjezus hebben jullie nu echt nog nooit gehoord van klantvriendelijke uitvoeringen ?
auguri -
Hoi Golo, ja dat weet ik en heb ik ook gedaan. Ben dus gelukkig van omroeper af. Maar hoor geen geluid meer als bingo/patroon verloren/gewonnen wordt. Dat was dus m'n vraag! Hoor wel nog twee te gaan voor patroon of drie voor bingo, maar daarna niks meer.
Bedankt alvast voor je antwoord.
Groetjes auguri
Golo - 19 November, 2014 6:12 PM
Ah mijn fout! Ik had het verkeerd begrepen. Ik hoorde er vandaag ook iemand anders over, dus dat moet ik even voor je navragen hoe en of wat we hier mee kunnen doen. Dat antwoord ben ik je dus nog even schuldig.
vleeswaren2 -
groet
ik had net gebeld en ik kreeg geen punten er by vleeswaren2
Golo - 19 November, 2014 6:16 PM
Vervelend om te horen! Ik heb het net alsnog aan je speelnaam toegevoegd. Excuses voor het ongemak.
vleeswaren2 -
hallo kryg ik nu de punten er by want ik kan niet bellen en opwaarderen want ik heb nog geen geld ik hoop dat u daaar begrip voor heeft ik doe altyd opwaarderen en heel veel kyk maar naar groetjes vleeswaren2
Els_65 -
Ja toch een punt van dicussie Golo,Poker_Haassssss schreef het al dat de werkende mensen wel de dupe is van om de 3 uur inloggen om je gratis munten op te halen.
U (Golo) schrijft dat dit geen probleem is voor de werkende mens zoals Poker_Haasssss omschrijft.

Er zijn zoveel soorten banen in allerlij bedrijven waar het zelfs verboden is om je SmartPhone op de werkvloer te gebruiken wegens de WerkDruk!!!

Ik hoef niet ver te zoeken naar zo iemand want ik weet dat van mijn zoon die niet het lef moet hebben om wat te gaan Internetten terwijl de Bazen rondstruinen op de werkvloer.
"Voor jou 10 anderen" is meestal wat werknemers horen.

En dan de Chemische Industrie waar je al helemaal niet op het terrein mag komen met zo een telefoon.

Kantoormensen/Amtenaren kunnen het misschien wel,maar dat kan ik niet bewijzen.
Kortom die uurs regel pakt goed uit voor 65 Plussers cq mensen zonder werk maar de "Hard Werkenden zijn wel degelijk de klos.

Els_65
Golo - 19 November, 2014 6:32 PM
We hebben nog geen spel voor op je mobiele telefoon. Dus wat je hierboven aangeeft is momenteel dus nog niet van betekenis. We zijn wel bezig om Bingo voor op je mobiel te maken, maar daar gaan we binnenkort pas de eerste tests meedoen.

Verder bedoelde ik dat je slechts 2 x hoeft in te loggen om al meer munten op te halen dan voorheen. En dat kan met een tussenpoze van slechts 3 uur. Dat is voor bijna iedereen wel haalbaar.

Stel dat je een behoorlijk lange dag maakt van 06:00 - 19:00 uur en je hebt geen zin om in de ochtend de gift op te halen. Dan kun je 's avonds nog steeds zeker 2 giften krijgen gezien er slechts 3 uur tussen hoeft te zitten. Dat betekent bijvoorbeeld om 20:00 een gift en om 23:00 een gift.
Rosbiefmetbrood -
Vroeger was er ook een kamer: Diamantmijn, wellicht een aardige naam om weer eens in te voeren. Er is nu een room Hoefijzer en een room Hoefijzers, wellicht wat verwarrend.
nijmegen4 -
Spelpunt Bingo bingokamer: bingo-goed
vleeswaren2 -
kamer maken van 50 euro cent babarpapa en boefjes en vuurtorenof manderyn groetjes vleeswaren2
idioot16 -
Hoi SP-

Hoe kan het dat een vriendin van mij niet hoeft te accepteren als ze een kaart koopt!
En ik in dezelfde room wel?
vond het juist wel handig dat dat niet hoefde!
nan50 -
leuk en afwisselend
nan50 -
leuk en afwisselend
auguri -
Bedankt Golo, ben benieuwd.
Groetjes,
Auguri
Golo - 21 November, 2014 1:01 PM
Ik heb het voorgelegd bij mijn colllega's. We moeten nog even kijken hoe we dat mogelijk kunnen maken. Momenteel hoor je dat dus alleen als je ook de omroeper aan hebt staan. Zodra we iets wijzigen zal ik contact met je zoeken om je verder te informeren.
zesensestig -
SP WILLEN JULLI OOK MET DE OUWDER REKENNING HOUDEN STEETS IS DE VERANDERING NIET EEN VERBETERING.
IN MIJN FAMIELIKRING HEBBEN ZE TOCH MOEITEN MET DE KAMERS TE ZOEKEN. MET KLAVERJASSEN IS OOK NIET ZO MAKKELIJK ALS HET SPEL OVER IS WETEN DER MEESTEN NOET HOE ZE EEN NW SPEL MOETEN OP STARTEN ALS HET SPEL AFGELOPEN IS .
MET VRG J.ZITMAN.
GreRinzema1 -
wat is er aan de hand met de tellingen onder de kaarten. Zijn jullie ergens mee bezig of blijft dit zo. Ik snap er trouwens niets van. vr gr Gré
Wouter - 21 November, 2014 5:10 PM
Hoi GreRinzema1,

We zijn er mee bezig om dit op te lossen!
AnnaJosina - 21 November, 2014 4:50 PM
Hoi SP,
zijn jullie de weg een beetje kwijt.
Bij de bingo staat, als je nog 2 moet voor het patroon, bvb nog 7 tg.
En dat is best vervelend, helaas is het al de hele dag.
Doe hier aub iets aan.
H.Gr. AJ
Wouter - 21 November, 2014 5:13 PM
Hoi AnnaJosina,

Bedankt voor je feedback. We zijn er mee bezig om dit op te lossen.
Elly581 -
doe net een spel bingo staat er dat ik nog 12 nr verwijderd ben van patroon maar ik moet er nog 1 dus is ook van slag
nuncamas1 -
fijn al die veranderingen....aantal wat nog te halen is.....
overstappen van dobbel naar bingo....... geen kamerlijst......
in de ene kamer koop je een kaart en hij staat er in de andere kamer moet je accoord geven. Geweldig dit!
Wouter - 22 November, 2014 9:12 PM
Hoi nuncamas1,

Er werd door aardig wat spelers gevraagd of het mogelijk was dit weg te halen omdat je elke ronde de bevesting moest geven en bij elke kaart. Bij de hogere kamers is de bevestiging er nog wel.
_Captur_ -
sinds die update van vanmorgen is de telling van de bingoballen helemaal van het padje af! Heel irritant!

_Captur_
RoYal_RaF -
_Captur_ De 3 uurs Gift telt daar ook niet "meer". WoordTornado geeft wel je Gift.
moer12 - 22 November, 2014 7:31 AM
goedemorgen

mijn chatname is als ik ergens op reageer altijd rood; terwijl alle anderen een blauwe naam hebben.
hierdoor denken mijn medespelers dat ik een lid ben van het spelpuntteam. is er iets aan te veranderen?

groet
Moer 12
jaap1948 -
goedemorgen kan er ook een kamer komen voor mensen met wat minder munten
en nog een ander iedee als er super is kan het dan ook zo zijn dan in de nederlandse kamers ook alleen maar nederlanders kunnen komen wind er ook een keer een nederlander ik speel al heel lang bingo maar nog nooit de super gewonnen nog niet een lijntje zal wel een keer leuk zijn dat een nederlander ook een keer de super wint
Wouter - 22 November, 2014 9:14 PM
Hoi jaap1948,

We hebben 1 en 2 munten kamers toegevoegd de afgelopen week. De 1 munt kamers hebben hun eigen SuperBingo waardoor er hier voornamelijk Nederlanders deze winnen.
Balthier -
Waarom is het nu afgeschaft dat je nog even moet bevestigen dat je een bingo kaart wil kopen? Als je verkeerd klikt kan je zomaar vastzitten aan een dure kaart. Ik heb graag de bevestiging terug, die voorkomt dat je iets koopt als je per ongeluk verkeerd klikt.
nuncamas1 -
Helemaal mee eens Balthier.......... vooral tijdens een krasspel kan het je heel gemakkelijk gebeuren een kaart aan te klikken.
Wouter - 22 November, 2014 9:15 PM
Hoi Balthier,

Het was een vraag vanuit Bingo spelers die vroegen of het anders kon, vooral omdat je het scherm per kaart krijgt. In de hogere kamers krijg je nog wel een bevestiging te zien.
hammie1949 -
Waarom kan ik niet op dobbelfeest spelen?????
rozenblaadje - 22 November, 2014 1:16 PM
de kwaliteit is echt achteruit gegaan met de vernieuwing die absoluut geen verbetering is.

ik moet terug naar de beginpagina om bijv. munten op mijn bank te zetten voorheen kon dat in de kamerlijst want in het spel mag het niet.

net ging ik naar zelfkrassen maar ik kon geen kaart kopen omdat er kruizen op stonden,ook na het vernieuwen van de pagina lukte het nog niet ik moest wachten tot de bingoronde begon toen kon ik mijn kaarten kopen.

bij een verbetering laat je lijkt mij de goede dingen staan en haalt slechte dingen weg om daar iets beters aan toe te voegen.
bep604 -
hoe kan het dat ik geen gift meer krijg
Wouter - 22 November, 2014 9:22 PM
Hallo Bep604,

Ik heb het voor ne nagekeken en je ontvangt nog steeds de 3 uurlijkse gift. Ze kan dit nakijken in je Spelpunt bank onder het kopje 'giften'. Veel plezier met de extra munten!
magicworld7 -
Jullie kunnen toch zoveel veranderen steeds,waarom word het dan niet eens tijd dat de hogere alleen nog op de hogere kamers vanaf 250 kunnen spelen zodat de lagere ook meer kans gaan krijgen en ook eens hoger opkomen.De hogere komen in elke room waar maar sb te halen valt en gaan dn weer zo krijgen de lagere nooit kans.Wij mogen met weinig geld niet in de hogere maar andersom wel.Zal hoop gezeur en gemopper voorkomen kunnen worden,en dan ook dat opslkaan op de bank stopzetten zodat iedereen ziet hoeveel iedereen in echt heeft.Dag in dag uit is er geruzie door deze dingen moet ik 2015 maar eens afgelopen zijn.Dus hoop dat jullie hier nu ook eens naar willen gaan kijken.
Wouter - 22 November, 2014 9:25 PM
Hoi magicworld7,
We willen de spelers graag de vrijheid bieden om te spelen waar ze willen. Als een speler met veel munten graag een ronde meespeelt voor 1 of 5 munten moet dat kunnen. De Superbingo potten worden zo hoog omdat er veel spelers aan meedoen. De potten zouden een stuk lager zijn als alleen bepaalde spelers mee mogen spelen.
magicworld7 -
Ja dat begrijp ik woter maar liever iets lagere potten als nooit een sb winnen de meeste sb gaan voor 80 procent nade hogere hoe kan bv iemand al 27 keer de sb gewoonen hebben zag ik gister en op een bedrag staan van heel hoog en een ander nooit keer de sb krijgt,nee ik vind diegene die zo superhoog staan laat die lekker hoger spelen zo krijgen wij ook meer kans op een b op bv de 50 euro rooms.Die superhoog staan kunnen makkelijker de 250 euro rooms in als wij.
pinda80 -
heel leuk elke 3uur dagelijksegift
echt heel leuk
ondeugd -
gda

De giften snap ik daarvoor dank
maar de winkans is aanzienlijk gedaald eigenlijk bij mij tot nul
Waardeer genoeg op , dan mijn keus ... liever geen gift en eens wat winnen !!!

Groetjes
Els_65 -
Is dit het laatste weekend van de 3 uurs Gift? Hoewel je nogal wat munten bijeen kunt sparen raakt het toch wel irritant onderhand om steeds maar weer in te loggen na 3 uur. Als deze giften doorgaan in de toelomst (al zal het niet om de 3 uur zijn) stop ik ermee. Als Dartster heb ik nooit de behoefte gehad om Bingo te spelen,al speel ik af en toe even. Maar ik wordt geen slaaf van Gamepoint/Spelpunt en ik zal nooit 1 munt kopen. Bingo en die andere spellen zijn gewoon mijn Ding niet. Darts kost niks en dat geeft meer actie dan die rollende Bingo Ballen. Jammer voor jullie,maar ook een mooi boek bevalt me beter. Els
lofo90nc -
Hoi allemaal.

Niet geloven wat spelpunt vertelt.

Ik krijg echt never nooit bingo,het is een grote schande.
Ik speel met mate,maar ik krijg maar niks.

Weet je wat ze ook wel eens zeggen:Eigen roem stinkt.
En dat is het zeker!

Erg triest dat je zo met je kandidaten om gaat.

Het is gewoon niet meer leuk op Spelpunt.

De mensen met een hoge score krijgen altijd bingo en de lage kunnen de pot op.

Als je maar genoeg stort,dan hoor je er pas bij.




Throwing_Copper -
Nou is alles zo ongeveer op de schop gegaan bij Bingo,maar waarom moet ik Engels typen in een
Nederlandse kamer?
Waarom moet je wel heel goed oppassen om geen DUUR lot te kopen?
Waarom kan je er geen Profiel Foto plaatsen?

Of is dat om kennis te maken met andere Spellen?
Daar kan je wel je Profiel foto verwijderen of plaatsen.

Zomaar een greep van wat me opviel.
Wouter - 24 November, 2014 9:59 AM
Hoi Throwing_Copper,

Als je de website in het Engels ziet dan heb je waarschijnlijk de taal veranderd. Dit kan je rechtsbovenin in de rode balk aanpassen en zetten naar Nederlands. Je krijgt dan ook niet meer de melding dat de taal in de kamer Nederlands is.

Bij de goedkopere kamers hebben we de bevestiging van de kaarten uitgezet. Dit omdat we feedback kregen dat het veel extra werk en tijd kostte. In de hogere kamers staat het nog wel aan.
Je profielfoto zou je moeten kunnen wijzigen in Bingo dus daar ga ik voor je achteraan.