Speltips!

Speltips!
Op Spelpunt houden we van kaartspellen zoals Kaartenfeest, BattlePatience, Eenendertigen, Teasers, Poker en Rummy.

We hebben een paar tips voor jullie om deze spellen nog leuker te maken

Poker: Speel niet elke hand die je krijgt. Bedenk of de kaarten die je hebt gekregen goed genoeg zijn om te kunnen winnen.

Kaartenfeest: Als je kaarten op de aflegstapel moet leggen, probeer dan de kaarten op volgorde te leggen. Wanneer je dan een van de kaarten kan spelen kan je gelijk de stapel leeg maken. 

BattlePatience: Snel spelen is van groot belang. Probeer te onthouden welke kaarten je nog nodig hebt en let alleen op de kaart die je kan spelen. Op deze manier boek je het snelst vooruitgang. 

Hartenjagen: Wanneer je de kans hebt om drie kaarten aan je buurman te geven, geef dan de hoogste kaart van de kleur waar je de minste kaarten van hebt.

Eenendertigen: Als je verder in het spel zit is de kans groter dat een van je tegenstander een goede hand heeft. Zorg ervoor dat je niet minder dan 30 punten hebt als je klopt! 

Teasers: Er is een automatische en handmatige speelmode! Bij automatisch wordt de kaart vanzelf gespeeld als dit de enige optie is. Dit hoeft natuurlijk niet altijd de beste optie te zijn! Speel in handmatige mode om volledige controle over je hand te hebben.

Rummy: Speel met jokers! Als een spel te uitdagend is zonder jokers kan je een nieuw spel aanmaken met wel 4 jokers erin! 

Wat is jouw tip voor een van deze spellen? Laat het ons hieronder weten

 

ginamusters -
wanneer komt het spel poolen weer terug bij spelpunt dat deed ik altijd en was een super leuk spel
Wouter - 23 January, 2015 11:47 AM
Hoi Gina,

Het spel poolen is verplaatst naar de Speelplaats (speelplaats.spelpunt.nl) en kan daar nog gespeeld worden. Je kan inloggen met dezelfde gegevens als op Spelpunt. Veel plezier!
knabbelbabbel14 -
Ja op speelplaats, maar kunnen jullie het niet iets bekender maken zodat er meer mensen daar op komen, want sommigen weten dat denk ik niet eens.
ly3 - 23 January, 2015 11:49 AM
spelpunt, ik ben op zoek naar de instellingen ,lettergroote, geluidsinstellingen etc .
waar kan ik die vinden?
gamblejvg -
start een spel, klik links boven net rechts van jou profiel foto, en kies instellingen....en daar kom je 4 tabbladen tegen met de gevraagde instellingen... ik ben geen medewerker maar dacht laat ik eens behulpzaam wezen ;)
Wouter - 23 January, 2015 1:54 PM
Dank je gamblejvg!

Ly3, wat gamble aangeeft klopt helemaal, veel plezier!
Mister_Solo -
Ot reacties graag verwijderen
Mister_Solo -
Ot, wat je bij sp poker hit op de flop is zeer vaak niet winnend
Mister_Solo -
Off-Topic graag verwijderen
Mister_Solo -
Kunnen er ook in Poker toernooien komen met inleg 5000 en hoger??
Wouter - 26 January, 2015 12:03 PM
Het idee is er om het grote pokertoernooi weer terug te laten keren in een nieuwe vorm. Om daar (nog) hogere inzetten mogelijk zijn is op het moment onbekend maar zeker iets om over na te denken.
Gerardina5 - 25 January, 2015 2:41 PM
Wanneer komen de botjes terug bij klassiekjassen?, we hebben daar jaren plezier gehad geen ruzie en geen gezeur om verplicht met 4 te spelen (hoop spelen via skype dus geen moer aan) 14 jaar gespeelt en vele met mij dus doen wat jullie belooft hebben de botjes terug halen !!!!
Wouter - 26 January, 2015 11:59 AM
Hoi Gerardina5,

Het klassiekjassen hebben we gelaten voor wat het is. Het was niet meer haalbaar om dat draaiende te houden. De botjes zijn daarmee komen te vervallen maar we werken aan een nieuwe versie daarvan. Hoe en wanneer is nog niet geheel bekend maar we zijn de botjes zeker niet vergeten!
jahalo52 -
Ik dacht dat er een kleurenbingo zou komen maar nog steeds niet gevonden.
cindyvo -
kunnen jullie het kaartspel Rikken niet op spelpunt maken? leuk spel!