Vanavond Spelpunt vragenuurtje!

Vanavond Spelpunt vragenuurtje!
Terug van weggeweest, het Spelpunt vragenuurtje!
Heb je voor ons een brandende vraag? Wil je suggestie geven aan welk spel of spellen Spelpunt in de toekomst moet gaan werken? Zoek je een plek om direct je feedback over je Spelpunt ervaringen kwijt te kunnen?

Dat kan vandaag (dinsdag 24 februari) om 20:00 uur. Wouter zal beschikbaar zijn in de kamer Bolle Ballen (25 munten automatisch krassen) in Bingo om je vragen te beantwoorden!

Ter herinnering, je kan altijd met Spelpunt in contact komen via onze Helpdesk (ServicePunt). We helpen je graag met vragen, problemen en het geven van feedback.
Hoewel we proberen zoveel mogelijk in de spellen en de chat zelf te zijn willen we graag gebruik maken van dit moment om jullie vragen te beantwoorden en feedback te ontvangen.

Tot vanavond!

Speel Bingo!

Het was een goed vragenuurtje met een mooie opkomst en interessante vragen. Hieronder staan de vragen en de antwoorden die zijn gegeven voor degene die er niet bij konden zijn.

Hoe werken de SuperBingo rondes en waarom winnen de buitenlanders?

De SuperBingo rondes worden in alle kamers van dezelfde waarde gespeeld. Dit is in zowel de Nederlandse kamers als de kamers met een andere taal. Hierdoor zijn de potten veel groter dan voorheen en vallen de SuperBingo vaker. De 1 munt kamers hebben een regionale SuperBingo wat inhoud dat alleen de kamers van die taal meedoen. We kijken van tijd tot tijd naar de resultaten en of er miscchien meer regionale SuperBingo kamers nodig zijn.

Waarom werkt de Facebook gift niet?

We werken er samen met Facebook hard aan om dit 100% werkend te krijgen. Het lastige is dat niet iedereen er last van heeft wat het moeilijk maakt om te bepalen wat het precies veroorzaakt. We werken er elke dag aan om het op te lossen.

Wanneer komt Bingo voor Android telefoons?

We zijn goed op weg met de versie voor Android telefoons, zelfs zo goed dat we verwachten een test te gaan doen met spelers de komende periode, net als met de iPhone.. Hiervoor hebben we jullie hulp nodig. Wanneer het zover is zullen we een oproep plaatsen voor het testen. 

Hoe komt het dat de auto koop functie stopt als er een SuperBingo ronde is gespeeld?

Dit is een hele specifieke bug die een kleine groep spelers betreft, als je hier last van hebt neem dan aub contact met ons op. Zodoende kunnen we beter bepalen waar het precies misgaat en inzoomen op het probleem.

Waarom zitten er spelers met meer dan 250 munten in de free roll kamers (0 munten kamers)

Wanneer je de kamer ingaat kijken we naar het aantal munten dat je hebt. Wanneer je in de kamer zelf zit niet meer. Dit zou namelijk betekenen dat als je een ronde wint of opwaardeert dat je dan niet meer in de kamer kan zitten, wat een beetje vervelend is als je net met iemand aan het chatten bent daar.

Waarom is het mogelijk om later in een ronde nog kaarten te kopen?

Enige tijd geleden hebben we bij wijze van proef deze functie tijdelijk uitgezet. De reacties logen er niet om. Spelers willen zelf bepalen wanneer ze kaarten kopen en niet wachten tot een ronde voorbij is. Het is hun eigen keuze. Het is wel zo dat de later gekochte kaarten ook bijdragen aan de grote van de pot waardoor je dankzij deze spelers misschien wel een grotere pot wint dan toen de ronde begon.

Wanneer keren de botjes terug in klaverjassen?

We werken nog aan de botjes maar zijn onze belofte niet vergeten. Sterker nog, we hebben zojuist een voorproefje geplaatst. Bekijk de video hier

 

Is het mogelijk om te wisselen tussen handmatige en automatische kamers tijdens een ronde?

Ja dit is mogelijk maar het is beste om de ronde eerst af te maken. Wanneer je bij handmatig krassen de kamer verlaat stopt voor jou het spel ook als dit midden in een ronde is. Bij automatisch krassen maakt het niet uit of je midden in een ronde wisselt, het krassen gaat dan gewoon door voor die ronde.

Komt Poker ook naar de iPad?

Op het moment staat het niet in de planning. We richten ons eerst op Bingo voor Android. Dit betekent trouwens niet dat het misschien wel in de toekomst komt!

Is het mogelijk om een spel/website onderdeel te maken waarbij je munten krijgt als je een (kleine) opdracht uitvoert?

De 3 uurlijkse gift is een kleine opdracht ;) We kijken altijd naar verschillende opties om jullie munten aan te bieden naast de 3 uurlijkse gift, een voorbeeld hiervan is het delen van munten bij Facebook. 

Waarom krijgt persoon A een andere sanctie dan persoon B voor dezelfde overtreding?

Bij een sanctie kijken we naar verschillende factoren. Is het de eerste keer? Wat is er gezegd? In welke context? We werken echter aan een systeem wat bij het schelden dit helemaal recht trekt. Bij dit systeem, waar we binnenkort meer informatie over geven, wordt het schelden bij iedereen op dezelfde manier opgepakt. Hierdoor zal een van de grootste ergenissen worden aangepakt. Hou het nieuws in de gaten voor meer informatie hierover.

bingospellen - 24 February, 2015 3:40 PM
Hoi Wouter,

Kamer Bolle Ballen (25 munten automatisch krassen) voor het vragenuurtje niet gevonden.
Wel Kamer Ballie voor het vragenuurtje.
Wouter - 24 February, 2015 3:47 PM
Hoi Bingospellen,

De kamer is op dit moment nog niet open vandaar dat je hem niet kan vinden. Voordat het vragenuurtje begint doen we de kamer open.
bingospellen - 24 February, 2015 3:53 PM
Wouter djw voor het snelle antwoord.
beya -
Ik zet mijn reactie hier, omdat ik bij het jassen niets meer kan plaatsen.
Helaas ben ik sinds vandaag, na 13 jaar, geen super vip meer.
De reden dat ik mijn abonnement niet heb verlengd, is dat ongeveer een jaar geleden de botjes verdwenen uit klaverjassen.
Al die tijd wordt er gezegd, ze komen terug, we zijn er mee bezig!!!!!!!!!!!!!!!!
Maar mijn geloof in spelpunt is verdwenen.
Als ze er weer zijn, ben ik de eerste om weer geld in jullie te steken spelpunt.
Dit is uitermate bedroevend, vooral ook omdat ik niet de enige ben die er zo over denkt
olkebolke -
ben het helrmaal met jou eens ook ik word aan het lijntje gehouden van ze komen zon snel mogelijk terug en marian zecht ze komen nooit meer terug wie moet ik nu geloven ik wacht al 10 maanden op eer lijk antwoord ik kaart ook al 10 maanden niet meer
Wouter - 25 February, 2015 10:33 PM
Hoi beya,

Bedankt voor je feedback. Ik heb goed nieuws wat betreft de botjes. Lees er hier meer over: //www.spelpunt.nl/news/post.php?id=1722
adofanmike -
waarom kan ik de plaatjes niet mewerontvangem ik ben toch vipvan de drie dingen kan ik de derde niet meer gebruiken
Wouter - 27 February, 2015 5:04 PM
Hoi adofanmike,

Ik neem voor het gemak even aan dat je het gastenboek bedoeld. Deze is enige tijd geleden verhuisd naar de speelplaats. Je kan met dezelfde inloggegevens als op spelpunt daar inloggen en op die manier het gastenboek gebruiken.

Het adres is: speelplaats.spelpunt.nl
regenboog61 -
Ik zou heel erg graag willen dat het Poolen terug kwam want dat vond ik geweldig leuk om te doen.
zouden jullie dit weer kunnen toevoegen en waarom is het verdwenen?

Groet van Regenboog61
KarelDeclercq -
wij kunnen al eeen week niet meer op de bingo hebben vanaales geprobeerd
wat kunnen we nog doen grtz