Oranje Gift - Speciaal voor jou!

Oranje Gift - Speciaal voor jou!
De Spelpunt Oranje Week is gister van start gegaan een fantastische weggeefactie. Pachrina was gisteravond de gelukkige winnaar van een Samsung Galaxy S5. Alle overige winnaars van GRATIS munten en / of (Super)VIP abonnementen hebben we hieronder nog even op een rijtje gezet.

Vandaag even geen weggeefactie, maar wel een GRATIS gift. Je kunt de gift ophalen via deze link. De rest van de week geven we nog veel meer prijzen weg. Hou de Nieuwspagina goed in de gaten en geniet vandaag van de gratis Oranje Week Gift.

Claim NU je gift! 

Winnaars Oranje Week Weggeef Actie Dag 1

 

Prijs Winnaar(s)
1x 1 jaar gratis VIP RensV4
5 x 250 Munten lindamaas,HeidyS5,sjoemel1964,trompet42 en DienMol1
5 x 500 Munten lostempire1, pasja35, shyla111, krotekokertje en angela193
2 x 6 maanden gratis VIP Abol1 en mamalove4
5 x 250 Munten omalaarhoven, elty1, Purple10, kobes1 en heijting775
5 x 500 Munten carla6300, pieterkees1, clowntjeee1, Heertje48, angel327
1 x 1 jaar gratis SuperVIP johanna63
5 x 1000 Munten JannieZ, griet98, willempiekaatje, OmaOpa8 en johan867
2 x 5000 Munten joerie6 en frederikabakker
2 x 6 maanden gratis SuperVIP AnnekeVanDeWal1 en trudy1955
5 x 1000 Munten Tine007, xxxingrid, amizes, pol12 en kerkuil4
1 x 10.000 Munten mamabarbara55
1 x Samsung Galaxy S5 Pachrina

 

DJNatascha -
leuk elke dag speel ik graag al jaren mee en nu op na nog heel veel lang jaren verder gr allemaal
JETJE99 -
Proficiat allemaal
chanelfay2 - 21 April, 2015 9:15 AM
bedankt voor de puntjes net zo leuk.
voor de winaars gefeliciteerd.
Margo9 -
erg leuk weer bedankt sp en wens iedereen succes
hilly50 -
Gefeliciteerd allemaal. Helaas stond mijn naam er niet tussen.
dondersteentje2 -
Toch leuk, al die klantenbindende initiatieven ! Vooral zo doorgaan.
Golo - 21 April, 2015 10:15 AM
Bedankt! Doen we zeker
GreRinzema1 -
allemaal gefeliciteerd, maar even een vraagje ; op spelpunt kun je je gift claimen hoe zit het dan met spelers via zylom? daar zie ik geen link om je gift te claimen.
Trouwens een leuke actie. Vriendelijke groet Groom ( spelersnaam op zylom).
Wouter - 21 April, 2015 11:30 AM
Hoi GreRinzema1,

Via Zylom gaat het wat lastig en daarom heb ik de gift voor de speelnaam die je daar hebt bijgeschreven. Veel plezier ermee!
GreRinzema1 -
Hartelijke dank wouter, ben er blij mee.
happy1954 -
Hebben jullie de negatieve reacties eruit gehaald? Wat een geslijm. In de lobby lees ik wel andere dingen. Intussen ben ik ook zo ver dat ik er de balen van heb. Moet je zien wat ik gisteren opgewaardeerd heb en nergens wat behoorlijks kunnen winnen en dat meestal in een room met gemiddeld 20 spelers. Bij winst meestal niet eens mijn inzet terug en de rijke maar steeds de grote prijzen winnen. Het zal wel even duren voor mijn woede gezakt is en ik zal dan ook voorlopig niks meer opwaarderen.
Wouter - 21 April, 2015 3:05 PM
We halen niet specifiek negatieve reacties weg maar wel reacties die ongepaste taal bevatten of echt heel erg offtopic zijn en vaak zijn dat niet de meest positieve reacties. Toch als iemand zijn klacht op een normale manier verwoord dan blijft die staan en komt er een antwoord op net zoals nu.

Ik ben even door je geschiedenis gegaan en zie geregeld toch een leuke prijs voorbij komen zowel in Bingo als in Dobbelfeest.

Begrijp best dat je vaker en meer wilt winnen (wie wilt dat nou niet) maar als ik kijk naar het verloop over lange tijd win je geregeld wat.

Hoop dat dit antwoord wat meer duidelijkheid geeft en als je het nog niet gedaan hebt pak dan nog even de gift mee die voor je klaar staat!
tanja4363 -
wat leuk ee kansje meer om wat tewinnen
kootje3 -
ikvindt bingo heel leuk
marjabakker -
welke gratis gift?
Wouter - 22 April, 2015 9:16 AM
De Oranje Week gift die gister is uitgedeeld. Ik zie dat je hem vlak na je bericht hebt opgehaald. Heel veel plezier ermee :)
tanja4363 -
gezellig
Josephina -
leuk zeg
Tine007 - 24 April, 2015 11:35 PM
voor het eerst in 11 jaar heb ik iets gewonnen....thanks vond het wel leuk...
vrijwilligster -
allereerst wil ik alle winnaars feliciteren, verder ben ik toch wel van mening dat idd de negatieve dingen eruit worden gehaald al begrijp ik niet waarom. Ik speel al vanaf het begin mee en ben me bewust van het feit dat je er vanuit moet gaan dat je weinig wint sp maakt deze spellen niet om verlies te draaien. Maar om dan heel vaak bij bingo dezelfde namen zien winnen werkt bij veel spelers iritatie op wat ook weer begrijpelijk is. Wouter schrijft hieronder een reactie over het bekijken van de spelers lijst, maak dat is inzichtelijk voor alle spelers zodat een ieder kan zien wie wat en hoevaak winnen. Zelf heb ik nog nooit met een actie iets gewonnen en heb zelfs het idee dat wanneer zulke actie's lopen er minder wordt gewonnen met de bingo's. Dus nee van mij hoeft dat niet, neemt niet weg dat ik iedereen toch veel geluk toe wens en de verantwoordelijkheid bij de spelers zelf wil leggen en niet bij sp.