Nieuw en verbeterde SpinBingo

Nieuw en verbeterde SpinBingo

Spelpunt werkt er altijd aan om jouw speelervaring te verbeteren.
Nadat we in de winter diverse spellen een update hebben gegeven is het nu tijd voor een nieuwe en verbeterde Draaibingo. We hebben gelijk van de mogelijkheid gebruik gemaakt om het een nieuwe naam te geven: SpinBingo.

Het spel maakt nu gebruik van dezelfde technologie als de andere spellen zoals Bingo, Kaartenfeest en Dobbelfeest. Dit houdt in dat het nu werkt op meer computers dan ooit. Dit kan leiden tot meer vrienden om mee te spelen en nog meer speelplezier!
Een van de meest opvallende veranderingen is dat je meldingen van vrienden nu rechtsbovenaan komen te staan en niet langer meer rechtsonderin bij de chat.

Jouw SpinBingo ervaring zal nu soepeler dan ooit te voren zijn dankzij deze nieuwe technologie. Probeer het NU zelf uit!

We hopen dat je net zo geniet van deze coole, nieuwe update als wij dat doen. Heel veel plezier ermee en laat ons weten wat je ervan vindt door een berichtje achter te laten.

Speel NU SpinBingo

truien5 - 28 May, 2015 5:51 PM
Goede dag.

Prima zoals het nu werkt, kan gelijk spelen, hoeft niet eerst meer te laden.
Werkt ook veel soepeler, uitstraling ziet er veel beter uit.
In een word top.

Groetjes truien5
Wouter - 29 May, 2015 11:32 AM
Dank je wel truien5!
vossenhol2 -
Leuk gedaan spelpunt nu is de room waar iedereen speelde alleen voor supervips geworden dus moet er weer meer betaald worden om te spelen wat een klote site zijn jullie aan worden
Wouter - 29 May, 2015 11:32 AM
Hoi Vossenhol2,

De kamers waren wat kleiner gemaakt dan bij de gebruikelijke bingo. Dit hebben we inmiddels weer aangepast en er kunnen nu 100 spelers in de kamer.
vossenhol2 -
Het spel is dus nu alleen nog voor supervips te spelen een luxe spel dus sp is straks alleen nog voor mensen die veel willen betalen om een spel te spelen,, jammer maar ik haak hier af en mag hopen nog meer spelers
_lovelight_ -
Ik zie ook vips en niet-vips spelen.
mary19121957 -
Jammer speel altijd graag in de draaitollen, maar dat kan nu zelfs niet meer als VIP.

Verplicht spelpunt spelers die graag spinbingo spelen dus weer om supervip te worden.
Dat ga ik dus niet doen dan maar niet in draaitollen spelen.
Wouter - 29 May, 2015 11:33 AM
Hoi mary19121957,

De grote van de kamers is inmiddels aangepast waardoor iedereen er in kan. Veel plezier in Draaitollen!
_lovelight_ -
Hallo,

Veel overzichtelijker geworden en je kan nu het beeld ook vergroten als je wilt. Alleen als ik op vrienden druk komt de hele lijst met spelers van dat moment in beeld en helemaal onderin zie je je vrienden die in draaibingo zitten. Ik heb de naam SPINBINGO nog niet kunnen ontdekken, bij mij heet het nog steeds DRAAIBINGO. Ik vind het wel lastig dat je gelijk in een kamer wordt gezet, je kan van daaruit pas kiezen voor een andere kamer.

Groetjes Love.
Wouter - 29 May, 2015 11:36 AM
Goedemorgen _lovelight_

De naam SpinBingo gaan we langzaam maar zeker overal toevoegen het kan zijn dat je nog op een paar plekken Draaibingo ziet staan.

De vriendenlijst is inmiddels aangepast zodat je niet meer ziet (bij SpinBingo) tegen wie je het laatst hebt gespeeld.

Bedankt voor de feedback!
AndreaBergNo1 -
Hallo Spelpunt.
Vanmorgen speelde mijn kleindochter 11jaar oud ameriaans hartejagen met o.a.
Wim 88 en Herman van Uffellen. Dat zij zo'n gore taal op de site durven te zetten is langs
de beesten af. Zo'n mensen horen eigenlijk niet op Uw spelsite.
Niemand wee wie er achter de andere kant van de site zit. Ik hoop dat deze melding binnenkomt.
Bij voorbaat dank.
Wouter - 29 May, 2015 11:41 AM
Beste AndreaBergNo1,

Wat vervelend dat dit is gebeurd. We hebben een filter wat automatisch ongepast gedrag detecteert en ingrijpt als zulk gedrag is vertoond. De spelers in kwestie zijn opgepakt door dit systeem. Mocht dit nog niet voldoende zijn dan is er de mogelijkheid om de spelers in kwestie te blokkeren. Je ziet dan geen berichten meer van deze spelers.
Breda33 -
mensen kunnen in alle kamers waar je 15 x mag draaien bijna nooit de jackpot winen want daar haal je nooit 17000 punten mee doe dat net als eerst 12500 in de 15 draaien en bij de19 draaien 17000
Lidia22 -
Hallo,

Wat fijn dat we nu bij spinbingo ook een volledige pagina-knop hebben, echt hartstikke leuk maar.....

Waarom hebben jullie in vredesnaam de 1 punt en de leukste 5 puntenrooms ( lightspeed ) weggehaald?
Jullie zorgen ervoor dat een hoop spelers op zoek gaan naar een andere site inclusief ik, want zo is er toch niks meer aan!!!!

groetjes Lidia
Aernout -
Hi Lidia22! Als het goed is zijn dezelfde kamers er nog. Mocht er eentje toch weg zijn, dan zitten de spelers uit die kamer gelukkig in een andere kamer - zo kan je nog steeds met je vrienden spelen. Je kan deze vrienden ook terugvinden in je vriendenlijst uiteraard. Klik hiervoor op de 2 poppetjes, rechts van je level voortgang bovenin het scherm.
zonnebloem67 -
zal het eens uitproberen maar of help daar stel ik veel vragen bij naar al dat opwaarderen groetjes zonnnebloem 67
Aernout -
Hi zonnebloem67! Ik begrijp niet helemaal de vraag en/of het achterliggendeverhaal van je bericht. Zou je het kunnen verduidelijken zodat ik je beter kan helpen?
tantebeb3 -
Geen idee hoe het werkt
tantebeb3 -
waar uitleg van spelbingo?
Aernout -
Hi tantebeb3! Er is eigenlijk altijd maar 1 knop waar je telkens op kan klikken:
1) Je koopt je in de ronde (het advies is altijd even te wachten tot de volgende ronde)
2) Je drukt op Spin
3) Je selecteert de nummers die je wilt/kan markeren
We zijn bezig met een tutorial, maar dat zal naar alle waarschijnlijkheid nog enkele weken op zich gaan wachten.
jackboel -
meer kansen.en minder punten afnemen.en vooral als je 5x belt voor punten en die meteen weg genomen worden.15 euro weg voor wat die paar minuten te spele...kom op sp wat is dat voor oplichterij gedoe van jullie...???slapend rijk worden .dat is wat jullie doen.bha triets van jullie.dit spel is niks meer aan.als het op zo manier moet.dan is de fun eraf.
Aernout -
Hi jackboel! Je speelt al ruim anderhalf jaar bij ons dankzij de gratis giften die je krijgt - en dus zonder opwaarderingen . Echter mocht je voor 15 euro hebben opgewaardeerd, als SuperVIP zijnde, krijg je ruim 7200 munten (doe je het tijdens een sale heb je er gelijk nog meer!). Nu kan je 3 minuten spelen in de 5 munten kamer. Je zou dan 72 uur(!) achterelkaar kunnen spelen. Stel, je speelt 4 uur per dag, dan zou je al 18 dagen achter elkaar kunnen spelen. Mocht je nog wat winnen, en daar gaan we even vanuit, kan je zelfs nog meer spelen! Dus een paar minuten zal het niet zijn... tenzij je alles inzet in 1 spelletjes natuurlijk..
Overigens begreep ik niet waarom je zegt dat het spel niets meer is, we hebben namelijk niets veranderd aan het spel zelf of de waardes. Kan je dit toelichten?