Updates in GamePoint Bingo

Updates in GamePoint Bingo
De GamePoint Bingo app heeft een update gehad. Hieronder vind je een overzicht van de veranderingen.
Download de app voor Android of voor iOS. Heb je de app al? Zorg dan dat je de laatste versie hebt.

We willen iedereen bedanken die contact met ons heeft opgenomen om een bug door te geven!

Verbeterde prestaties
Het Bingo team heeft ervoor gezorgd dat de Android versie nu nog vloeiender en efficienter loopt.

Juiste aantal kaarten
We hebben aardig wat feedback gehad (nogmaals bedankt!) over een bug in de automatisch kamers. Wanneer je 10 kaarten kocht zag je dat er 15 kaarten werden gekocht. Gelukkig was het alleen een visuele bug en kocht je nooit meer dan 10 kaarten. Nu wordt het juiste aantal kaarten weergegeven.

Het afsluiten van de app.
Er kwam ook feedback binnen dat het afsluiten en uitloggen op de app verwarrend was op Android apparaten. Nu kan je de app afsluiten zonder eerst uit te loggen.

Bovenste balk zichtbaar tijdens een SuperBingo
In sommige gevallen kwam de bovenste balk tevoorschijn tijdens een Superbingo. Dit nam aardig wat ruimte in beslag dus we hebben het aangepast.

Dat was het voor deze keer! Vergeet niet de GamePoint Bingo app te updaten.

Speel NU GamePoint Bingo

Mister_Solo -
En de overige bugs in de Gp app? Zoals dat saldo wat onjuist weergegeven wordt !
kadokido - 10 April, 2018 7:57 PM
Ja inderdaad, en het saldo wat je niet kan aanvullen vanuit je bank als je al gespeeld hebt.
Wouter - 11 April, 2018 9:15 AM
Hoi Mister_Solo en Kadokido,

Dat is een bug die bij ons bekend is en die gaat mee met een volgende update. Het is trouwens een visuele bug en het daadwerkelijke aantal Munten klopt wel.

Er wordt door verschillende teams aan verschillende bugs gewerkt en zo kan het zijn dat we de ene keer een update voor GamePoint Bingo hebben en een andere keer weer een update voor de website of andere spellen.
Flippos2 - 11 April, 2018 1:26 PM
We blijven maar doorgeven
Mister_Solo -
En al die bugs op de www.spelpunt.nl?
beertje_roel - 11 April, 2018 5:55 AM
helaas zit er alleen bingo op, veel spelen mis ik nog zoals klaverjassen enz hoop dat deze ook snel erop zitten.
duif42 - 11 April, 2018 8:38 AM
en het opwarderen ??kan dat wat minder laatste maandn niks meer maa win ook nikssssssss meer maa opwadeer niks meer het klopt niet he sp gp
Wouter - 11 April, 2018 10:27 AM
Hoi duif42,


Voor vragen/opmerkingen over het spelverloop kan je het beste telefonisch contact met ons opnemen. We kunnen je dan uitgebreid te woord staan en een persoonlijke, heldere uitleg geven.


We zijn elke werkdag tot 22:00 uur geopend en bereikbaar op 070-4272970.
ArchivedUser6457b033b80b2 -
ach duif je bent niet de enigste hier hetzelfde niks dan sparen opwarderen doe ik niet waarom zou ik spelpunt is zeer slecht geworden overal mee is niet leuk meer om te spelen.
sterrenbeeld8 -
Er komt een blauwe bal in beeld die je moet aanklikken, maar die werkt niet en er is ook geen kruisje te zien om deze weg te drukken, kan nu niet in de bingo komen???
Wouter - 11 April, 2018 1:10 PM
Hi stereenbeeld8,

Onze helpdesk kan je hiermee verder helpen, het makkelijkst is in dit geval om telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn elke werkdag bereikbaar tot 22:00 uur op 070-4272970. We hopen snel van je te horen!
jimmy1kirk -
Het wordt eens tijd dat we in de Poker kamer onze tournooi kamers terug krijgen.

We zitten nu al een hele tijd te wachten en dat kan ik geen BUG meer noemen.

Heb er melcing van gemaakt maar nooit iets terug gehoord.
Mister_Solo -
Uit ervaring kan ik je daarover het volgende melden, er was lang geleden ook een groot Pokertoernooi( dagelijks om 20.00 uur met 150-200 spelers) enorm leuk, opeens was her er niet meer, vanwege een bug, en tot op vandaag( jaren later) is er niet of nauwelijks door Gp iets over gecommuniceerd.

Dus dan zie je hoe belangrijk Poker is voor Gp...en verwacht maar helemaal niets , kan het je ook nooit tegenvallen.
Wouter - 11 April, 2018 4:57 PM
Hoi Jimmy,

Bij de pokertoernooien gingen de Munten niet altijd naar de winnaars en dat is toch wel een serieuze bug. Het is nog onbekend wanneer het opgelost maar verwacht dat het nog wel enige tijd kan duren.

Wanneer we een update erover hebben zullen we het bij het nieuws aankondigen.
granny48 - 11 April, 2018 1:35 PM
waarom kan ik op laptop nu niet meer innen en sturen naar vrienden?
Wouter - 11 April, 2018 1:53 PM
Hoi granny48,

Dat stond even uit maar is inmiddels weer aangezet. Het kan zijn dat je het spel even moet herladen.
bingopoes2 -
als ik, met een prepaid telefoon 1 of andere actie wil kopen, bv; 2500 munten voor 5 euro, gaat dat af van mijn beltegoed of via de bank? ik internetbankier nog steeds niet en zou het fijn vinden als dat ook van je btg af zou kunnen
Golo - 12 April, 2018 11:29 AM
Met een pre-paid kaart gaat het van je tegoed af. Echter is er voor telefonisch opwaarderen geen mogelijkheid om met 5 Euro te betalen, wel met 1,40.
sienchrist - 11 April, 2018 9:18 PM
ik kan niet meer uit logen en mijn puntjes staan er niet goed op hoor het graag gr sien
Golo - 12 April, 2018 11:31 AM
Hoi Sien, je kunt rechtsboven uitloggen door op de 3 streepjes te klikken. Dan opent er een menu en kun je uitloggen. Je Munten verdwijnen niet zomaar, die staan nog gewoon op je speelnaam
Woppelientje -
Het zou heul leuk zijn ook bridge te kunnen spelen.
nelleke78 -
kan op mijn tablet niet meer op facebook gamepoint komen hoe kan dat.gisteren nog wel krijg een melding van to login with your facebook acc you give this game acces to facebook please check the authorizations on yoer drive settings you can do dis bij clicking en setting and selecting facebook.maar vraag me niet wat ik moet doen begrijp er niks van hahaha
nelleke78 -
goh nog steeds geen antwoord na 2 dagen dus maar verwijderen van tablet heeft geen zin zo.
Wouter - 14 April, 2018 1:35 PM
Hoi Nelleke78,

Installeer de app maar opnieuw want je kunt zometeen weer spelen! Hieronder staat beschreven hoe je weer toegang kunt krijgen op je tablet tot GamePoint Bingo.



Je kunt dit het beste via je computer regelen. Ga naar je Instellingen op Facebook en dan Apps en Websites, selecteer onze app en klik dan "Verwijderen". Hierna kun je proberen weer opnieuw de app in te komen. Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd benaderen via de helpdesk. Succes!
nelleke78 -
hoi wouter is gelukt maar nu krijg je de gifts weer niet op facebook ook niet op de computer kan ze wel versturen maan niet claimen.
bodega -
Ik kom er sinds vanmorgen niet meer op acces denied zegt die!
Moet toestemming geven via facebook...heb vanalles geprobeerd maar lukt me niet.
Op mijn laptop gaat het wel maar niet op mijn telefoon! En speel alleen maar via mijn telefoon.
Hoop dat jullie mij kunnen helpen!!
Wouter - 14 April, 2018 1:35 PM
Hoi Bodega,


Je kunt dit het beste via je computer regelen. Ga naar je Instellingen op Facebook en dan Apps en Websites, selecteer onze app en klik dan "Verwijderen". Hierna kun je proberen weer opnieuw de app in te komen. Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd benaderen via de helpdesk. Succes!
MariaL851 -
IK kan op mijn telefoon niet meer op facebook gamepoint komen wel op mijn laptop .Gisteren nog wel krijg een melding van to login with your facebook acc you give this game acces to facebook please check the authorizations on yoer drive settings you can do dis bij clicking en setting and selecting facebook.
Snap er niks van.
Mister_Solo -
Zaakjes weer goed voor elkaar he Gamepoint
Wouter - 14 April, 2018 1:36 PM
Hoi Maria,


Je kunt dit het beste via je computer regelen. Ga naar je Instellingen op Facebook en dan Apps en Websites, selecteer onze app en klik dan "Verwijderen". Hierna kun je proberen weer opnieuw de app in te komen. Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd benaderen via de helpdesk. Succes!
MoniqueBemelen -
gaan jullie nog eens reageren op mijn mailtjesssss
Mister_Solo -
Als heel veel geduld hebt...maar denk het niet. Je kunt ze bellen , dat werkt wellicht wel

070 4272970 (bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 - 22:00 uur, en op zondag van 18.00 - 22.00 uur)
sheba1953 -
Waarom is het bij de superbingo altijd zo dat het in het begin heel snel gaat ineens en altijd buitenlandse namen winnen in de kamer waar ik zit, en als die is geweest dan ineens zijn die weg en loopt de bingo weer zoals ervoor? vind dit erg vreemd en erg jammer dat er zo weinig nederlanders winnen in de superbingo
Mister_Solo -
Ben ik niet met je eens, en net won een Nederlander hier de Superbingo

Maar wat maakt het uit , uit welk land de winnaar komt, zijn allemaal spelers op Gamepoint, dus 1 grote familie
truus56nmgn -
waarom is mijn vip weg gp en het geld
dollarman1 -
Sorry gp, allemaal mooie reacties, die selectief worden beantwoord.
ik vind het zacht uitgedrukt een schande dat wat ik in de reactie van jullie (gp) kan terug lezen dat er eigenlijk veel problemen zijn die bij jullie bekent zijn maar er word weinig tot niets aan gedaan, snap best dat zo'n opdate en omprogrameren best veel geld kost maar, er word ook veel verdient van ons de spelers die iedere keer opnieuw munten kopen, eigelijk zeggen jullie wij leveren een product maar kwaliteit tja dat komt nog misscien ooit. en dat kan er bij mij erg slecht in. graag inplaats van mij overslaan verwacht ik als klant want dat zijn wij uiteindelijk allemaal hier een reactie waar bij ik niet word verwezen naar een hulp desck of zo. nee verklaar hier nu eens precies waarom het iederekeer met namen bij klaverjassen fout gaat, die hele opzetting van dit spel klopt van geen kant, je krijgt of wereld kaarten of totaal niets. en de robots is ook een verhaal appart die weten precies wat alle spelers voor kaarten hebben, heb je dan de pech kost het weer punten daar zou ik nu wel eens een duidelijk antwoord op willen hebben, heb al eerder geschreven hier over, maar krijg dan een antwoord van het is een een team spel en kans generator. stop toch met die onzin en kom nui eens eerlijk voor de draad ermee, uit eindelijk is gp een bedrijf dat geld moet verdienen zoals elk bedrijf maar het moet wel eerlijk gaan en dat vind ik dat het nu niet is. de enige rede dat ik hier nog steeds speel is omdat ik het spel met name klaverjas erg leuk vind. heel graag hier en niet prive jullie reactie, groet dollarman1.
Wouter - 14 April, 2018 1:45 PM
Hoi dollarman1,

Ik zal je niet overslaan

Het is opmerkelijk dat je een reactie plaats over het gebrek aan updates bij een onderwerp wat juist aangeeft wat er is geupdate en dat er in de toekomst nog verdere updates zullen volgen vanuit verschillende teams.

Wat betreft het klaverjassen en het delen van de kaarten, ik zie dat we er eerder contact met je over hebben gehad en wil je verwijzen naar de antwoorden die we toendertijd hebben gegeven.
Favole -
Op de een of andere wijze kan ik niet meer inloggen met mijn facebook accout op mijn telefoon. Het geupdate, de app verwijdert en opnieuw gedownload, niks helpt.
Wouter - 14 April, 2018 1:36 PM
Hoi Favole,


Je kunt dit het beste via je computer regelen. Ga naar je Instellingen op Facebook en dan Apps en Websites, selecteer onze app en klik dan "Verwijderen". Hierna kun je proberen weer opnieuw de app in te komen. Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd benaderen via de helpdesk. Succes!
Boos59 -
Dat heb ik allemaal allang gedaan maar nog steeds werkt het niet naar behoren. Oja en Favole is andere naam.
Mister_Solo -
Gp, ik krijg net een aanbieding , 4800 munten voor 12 euro, en nog een half uur om te profiteren,

echter is dit aanbod slechter dan een aankoop zonder actie, 5000 voor 10 euro

Hoe zit dit , ik ben in ieder geval not amused
Wouter - 16 April, 2018 8:51 AM
Hoi Mister_Solo,

Bedankt voor het aangeven, ik ga het doorgeven aan het team wat over de aanbiedingen gaat.
pantoffel -
royal dice kun je ook niet normaal afsluiten. Kan dit zo geregelt worden net zoals in bingo en slots?
Kopiko -
win niet veel meer is dat ook een bug
Mister_Solo -
Gp, hoe zit het met die acties die steeds in die pop ups staan? Heb afgelopen week al 3 verschillende acties gezien. Win je opwaardeerbedrag terug, en nu is het win je verloren munten terug.
( Als jullie mijn verloren munten gaan terug geven vul mijn saldo dan maar met een paar miljoen aan )

Ik zie en hoor en lees nergens iets over winnaars van een dergelijke actie.

Op dit moment kan ik nog niets anders concluderen dan dat het zeer vage en onduidelijke acties zijn.........

Ik besef me dat het offtopic is, wat ik vraag, maar waar kan ik anders met mijn vragen heen ...zodat ook medespelers het kunnen lezen???
Wouter - 18 April, 2018 4:26 PM
Hi Mister_Solo,

Je krijgt de actie te zien wanneer je inlogt bij GamePoint Bingo en daar staat wat de actie is, hoeveel winnaars er zullen zijn, hoeveel Munten er maximaal worden bijgeschreven en wanneer de winnaars hun Munten bijgeschreven krijgen. Duidelijker dan dat kunnen we het eigelijk niet maken.

De winnaars krijgen in het spel bericht dat ze hebben gewonnen wanneer de de Munten zijn beschreven op 19 april.
Mister_Solo -
Wouter, heb jij voor mij een overzicht van de winnaars van dit soort gehouden acties ??
Wouter - 20 April, 2018 9:32 AM
Hoi Mister_Solo,

Bij deze actie hebben we er voor gekozen om de winnaars alleen een bericht in het spel zelf te sturen dat zij gewonnen hebben. Zoals we van te voren hebben aangegeven bij de aankondiging van de actie.
Mister_Solo -
Wouter, je maakt het nogal duister door er zo geheimzinnig over te doen

Het zou toch juist hele goede reclame zijn als we konden lezen wie er wat gewonnen heeft

Ik moet je zeggen dat ik het niet het geloof dit soort acties, mijn vertrouwen in Gp is hierdoor gedaald, aan Gp om dat te keren !
Wouter - 20 April, 2018 8:03 PM
Dat duister valt wel mee, we geven exact aan wat de actie en hoe je kan zien of je gewonnen hebt.

Voor meer vragen hierover verwijs ik je door naar de helpdesk die je hiermee verder kunnen helpen.