Word een Bingo Miljonair!

Word een Bingo Miljonair!
Bingo Miljonair is terug! Dit is jouw kans om miljoenen Munten te winnen en een Bingo Miljonair te worden op Spelpunt.

  • De Bingo Miljonair kamer is nu geopend. Claim je kaarten en chat gezellig mee!
  • De ronde start op dinsdag 25 augustus om 21:00 uur in de kamer Bingo Millionaire.
  • Er zitten al 1.000.000 Munten in de pot en dat wordt alleen maar meer!
  • Je kan vijftien kaarten per speelnaam claimen om je kansen te vergroten.
  • Als je een kaart koopt in de Bingo Miljonair kamer doe je automatisch mee. Je kaarten worden bewaard, dus voel je vrij om in een andere kamer te spelen wanneer jij dat wilt.
  • De kaarten worden automatisch voor je gemarkeerd. Je hoeft dus niet in de kamer aanwezig te zijn om kans te maken op die GIGANTISCHE Bingoprijs!

Er wachten miljoenen Munten op je, dus klik hier om mee te doen en een Bingo Miljonair te worden!
Veel plezier met Bingo Millionaire

angels13 -
genoeg opgewaardeerd gaat toch naar de vaste kliek of naar buitenland daaorom doe ik niet mee
JoyceGP - 19 August, 2015 12:18 PM
Hey angels13,
Afgelopen woensdag hadden we een Giant Bingo Test en daar hadden we behoorlijk wat winnaars.
Hier kan je de hele lijst zien.
ArchivedUser65b79ee06e8b4 -
zo is het Angels13
BlauwhartjeGed -
Hier doe ik echt niet meer aan mee zoveel geld en niets van het spel zien sorry wil wel letterlijk zien dat ik niet heb gewonnen echt niet meer zoals de vorige keer
Wouter - 19 August, 2015 12:10 PM
Hoi BlauwhartjGed,

Het is een tijdje geleden sinds we de vorige Bingo Miljonair ronde hebben gehad en we hebben wat aanpassingen gedaan. Afgelopen woensdag hebben we een mini testronde gedaan (de Giant Bingo) en die verliep al een stuk beter! Je bent van harte welkom om het zelf mee te maken op dinsdag 25 augustus rond 21:00.
schattenbingo -
Hallo BlauwhartjeGed,

Het is ook niet verplicht om mee te doen.
Het is een groot aantal punten wat je kan winnen, dus het is ieder zijn eigen beslissing.
knakenjager - 19 August, 2015 11:32 AM
Ja sp heeft elke dag een standaard namen show.
dus ik doe ook niet mee.
schattenbingo -
Hallo knakenjager,

Het is mij opgevallen dat ik jou vandaag ook een aantal keer heb zien winnen in de Gulle Gever.
JoyceGP - 19 August, 2015 1:09 PM
Vorige week hebben we een kleine test gehouden en toen zijn er heel wat spelers blijgemaakt met een prijs.

De kamer is de hele week open, je zou dus je 3-uurlijkse gift op kunnen sparen om mee te spelen. Niet geschoten is altijd mis.
renny2 -
klager jij zit er altijd bij en wint veel kijk je status maar knakenjager
raket5 -
Het is wel een leuke actie, maar als je niet in de kamer kunt is er ook niets aan.
Sorry spel, maar dan liever niet.
JoyceGP - 19 August, 2015 12:25 PM
Afgelopen woensdag hadden we een mini testronde en toen waren er meer dan 6400 spelers in de kamer. Deze keer zit er wederom geen limiet op de kamer, er is dus genoeg ruimte voor iedereen.
Mocht het toch onvoorzien misgaan, dan worden de kaarten automatisch gemarkeerd, dus zelfs als je er niet bij kan zijn, doe je mee.
Borellie - 19 August, 2015 12:04 PM
Ze kunnen beter eerst eens zorgen dat alles normaal funcioneert ipv dit soort onzin te houden ! Dacht dat er na de laatste keer meer dan voldoende onvrede was van heel veel spelers. Maar ja luisteren naar de spelers, is niet sp's sterkste kant.
Wouter - 19 August, 2015 12:28 PM
Hoi Borellie,

We hebben aardig wat dingen aangepast sinds de laatste keer dat er een Bingo Miljonair ronde was en juist dankzij jullie feedback toen der tijd hebben we die aanpassingen kunnen doen. De feedback bij de Giant Bingo afgelopen woensdag was al heel anders dan de feedback bij de vorige Bingo Miljonair ronde en ook de feedback na volgende week nemen we mee.
JosKirkels1 -
ik doe ook niet mee met deze actie . want de grote winnaar is spelpunt
schattenbingo -
Hallo JosKirkels1,

Spelpunt heeft alleen maar hun admins in de kamer, maar die spelen niet mee.
Woutje023 -
Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha!
Wat een lachertje dit weer!
Gaat toch naar dezelfde winnaars als zo vaak,vips of supervips!
Mooi niet meedoen dusssssssssssssss!
schattenbingo -
Hallo Woutje023,

Of je nou Vip of Svip bent heeft geen invloed op je winkansen.
Tevens won in de testronde een normale speler de Bingo.
Tevens kan je de FAQ hier vinden. //www.gamepoint.com/help?path=9
JoyceGP - 19 August, 2015 1:39 PM
Hey Woutje023,
Elke bingokaart heeft gelijke kansen, status of level hebben hier geen invloed op.
muts45 - 19 August, 2015 12:48 PM
105 punten per kaart...zijn jullie niet wijs, jullie richten je alleen maar op de grote spelers...erg jammer....ook ik doe niet mee
schattenbingo -
Hallo muts45,

Je kan je 3 uurlijkse gift opsparen tot volgende week. Waardoor je dus genoeg aantal munten hebt om mee te doen aan deze ronde.
JoyceGP - 19 August, 2015 1:17 PM
Hey muts45,
De Bingo Miljonair begint pas volgende week en je kan vooraf op elk moment je kaarten kopen. Je zou bijvoorbeeld je 3-uurlijkse giften op kunnen sparen om mee te doen.
muts45 - 19 August, 2015 2:15 PM
ik spaar mijn punten om nu te spelen en elke dag....ik kan het mijn eigen niet veroorloven om punten te kopen....dus helaas dan maar geen mijonair...maar vind het nog steeds schandalig , als je er maar 5 punten per kaart doet kunnen er veel meer mensen wel mee spelen...dus voor de grote spelers...verder vind ik jullie acties wel goed hoor, geef alleen mijn mening
rubabart1965 -
gaat toch weer naar de standaard namen die al genoeg hebben dus doe niet mee
schattenbingo -
Hallo Rubabart1965,

Standaardnamen bestaan niet. De een heeft nou meer geluk als de ander.
bjd3 - 19 August, 2015 1:01 PM
Nou echt niet!!! Doe niet meer mee met deze onzin. De vorige "proef" was een ramp. Doe hier niet meer aan mee. Heb ervan geleerd!!!
JoyceGP - 19 August, 2015 1:25 PM
Hey bjd3,
Er was inderdaad heel wat feedback op de vorige Bingo Miljonair en de proef van vorige week ging veel beter. Hierdoor hebben wij wat aanpassingen kunnen doen om het beter te laten verlopen. Mocht het toch misgaan, dan worden de kaarten automatisch gemarkeerd. Je hoeft dus niet aanwezig te zijn.
Lorre85 -
Als de ballen weer zo langzaam gaan zodat je na drie ballen in slaap valt doe ik niet mee, en zet de chat uit aub want het heeft toch geen zin met zoveel mensen!
schattenbingo -
Hallo Lorre85,

Is inderdaad soms wat lastiger met zoveel talen en zoveel spelers in een chat. Ik kan je adviseren om of naar de vipchat te gaan of naar de chat van jou land. Daar zal het dan een stuk aangenamer zijn. Afgelopen woensdag was er een testronde waardoor er dus weer een paar dingen verbeterd zijn.
schattenbingo -
Hallo Spelpunt,

Ik vind het een leuke actie en ik doe zeker mee!
Lorre85 -
heb ik jou iets gevraagd??
Wouter - 19 August, 2015 1:40 PM
Hi Lorre85,

Wilt er een keer een speler helpen en dan reageer je zo :( Hoe dan ook, Schatten geeft wel een paar goede tips (waarvoor bedankt!). De ballen zullen wat langzamer zijn dan bij andere rondes omdat het maar 1 ronde is waar de hele avond om draait, dan is het spannender als die ronde iets langer duurt dan normaal.

De chat is een van de dingen die de ronde zo speciaal maakt. Ja het is ietswat drukker dan normaal, misschien zelfs een beetje chaotisch maar dat heeft ook zijn charme. Vind je het niets, dan kan je inderdaad de VIP of NL chat aanzetten of je kan kijken hoe het eruit ziet als een paar duizend spelers tegelijk chatten.
hurdewyn -
Rare naam en verdacht
KarinSchut1 -
Ik doe daar dus niet aan mee !!! Win al niks bij een super en hier al helemaal niet !! Alles gaat bijna altijd of naar het buitenland of naar diegene die al zat hebben !! Ik begrijp het wel die waarderen niet op maar ik doe het ook al jaren niet meer ben niet achterlijk !!!!
bloemnr1 - 20 August, 2015 7:54 PM
zo is het karin daar gaat het sp om opwaarderen die hogere hebben ze niks aan verdienen ze niks op daarom winnen die ook altijd opwaarderen never
GreRinzema1 -
Wat een negativiteit hier, je doet mee of niet. Je hebt een keuze. Wat wel waar is dat de winfactor laag zal zijn. Stel dan ook voor om het per land te doen. Vriendelijke groet Gré
koffieleut22 -
we hebben zowie zo weinig kans om te winnen bij bingo komen veel zelfde namen voor en als je eens gewonnen hebt dan win je dagen !! niks meer dus alle punten weer kwijt .neem nou superbingo als er 6ballen gevallen zijn zijn vertikaal /horizontaal en diagonaal meerstal al weg naar buitenlandse spelers . en bingo zelde nederlandse naam .en dan gaat het om gemiddeld 300 spelers dus kun je nagaan
bij onbeperkt aantal spelers komen we helemaal niet meer aan de beurt en dan 105 per kaart ? voor de spelers met hoog aantal punten .!!! jammer dat jullie er alleen maar alles aan doen om meer geld binnen te halen doordat er vaker opgewaardeerd moet worden .
Wouter - 19 August, 2015 4:58 PM
Hoi koffieleut22,

Deze ronde is zeker niet alleen voor de 'hoge spelers', we willen juist graag dat iedereen mee kan doen. Je kan de hele week de 3 uurlijkse gift gebruiken om de kaarten aan te schaffen. Een paar giften sparen en je kan een kaart kopen en dit meerdere dagen achter elkaar. Ik hoop dat je besluit toch mee te doen :)
pacha3 -
Hallo Joyce.. Het gaat er juist om om aanwezig te zijn. Het is juist leuk om te zien hoe e.e.a. verloopt. Maar al 2 x, ook enige tijd terug, ging dat falikant mis. De laatste keer ook. Dus, zoals jullie zeggen dat er verbeteringen zijn aangebracht, daar heb ik jammer genoeg geen vertrouwen meer in. Als ik speel, wil ik op z'n minst mee kunnen kijken. Dat gebeurde kon al 2 x niet. Waarom zou ik centjes kwijt zijn om dit een derde keer mee te maken???? En stat die kans groot in. Jammer van speelcentjes. En winnen???? Er zijn zoveel spelers dan dat de kans minimaal is, zoniet 0.
JoyceGP - 19 August, 2015 5:21 PM
Hey Pacha3,
Natuurlijk gaat het erom dat zoveel mogelijk spelers bij de trekking aanwezig zijn, dus ik begrijp zeker je teleurstelling. Wij hebben alle feedback verzameld en zijn hiermee aan de slag gegaan, ook na de test van vorige week. Dit zodat dezelfde problemen zich niet opnieuw voor doen, maar met zoveel spelers kan er altijd iets misgaan.
Zoals je zelf inderdaad aangeeft is de kans bij Bingo klein, maar als je bij Bingo Miljonair wint dan win je wel gelijk heel veel! Door je 3-uurlijkse gift deze week op te sparen en hiervoor te gebruiken, speel je eigenlijk gratis mee. Hopelijk tot dinsdag. :)
Mister_Solo -
Oke medewerkers van Sp zorg er dan dit keer voor dat het een Royal bingo gaat worden. En niet zoals de laatste 2 keren dat 1 speler de volle kaart wint, daar is nogal wat ophef, en terecht, over geweest.
Op die manier zetten mensen een vraagteken of het wel eerlijk gaat, daarbij zien de meesten liever 10 mensen zoveel munten winnen , dan 1 speler 10 miljoen.

Schattenbingo, ik wens geen reactie van jou
Wouter - 19 August, 2015 5:41 PM
Hoi Solo,

De Bingo Miljonair ronde gaat hetzelfde worden als de vorige keer met Giant Bingo. Er is dan alsnog een kans dat er meerdere miljonairs zullen zijn, zeker met een pot die nu al aardig aan het groeien is en de komende dagen alleen maar groter zal worden.
Lorre85 -
!
doornroosje1234 -
ik vind het een geweldig idee ,maar gisteren was ook een spel met veel adm medewrkers en velen .konden niet mee doen ,omdat z ete laat waren ,zijn mensen die ook werken
kunnen jullie niet zo doen dat we ons kunnen aanmelden.denk er dan veel meer mensen meedoen en kansen maken ,ik heb nu al vaker gezien er adm leden zijn,maar heb nog nooit kunnen meespelen ,das jammer
ik wens nu alle spelers de 25 heel veel suvcces ,doe je niet mee heb je zeker geen kans,ik zou zeggen al koop je een serie doe eraan mee,
JoyceGP - 20 August, 2015 10:13 AM
Hey doornroosje1234,
Ik denk dat je het Dobbelfeesttoernooi bedoeld dat werd georganiseerd door onze hosts. Deze werd volledig door hen opgezet. Jammer dat je helaas te laat was om je in te schrijven, hopelijk kan je een volgende keer wel meedoen. Vaak worden dit soort evenementen in de chat aangekondigd.
Je kan de vrijwilligers herkennen aan de ster voor hun naam en voel je vrij om hun eens aan te spreken. :) Daarnaast zal ik je naam aan hun doorgeven, zodat zij je een volgende keer uit kunnen nodigen.
hennykb1 -
heb even een vraagje
er zijn heel veel mensen die maar weinig hebben(dus wouter of een andere admin kijk even niet naar mijn saldo) ikheb het over andere mensen die laag staan waarom nu met kaarten van 105 en waarom niet nog een bingo miljonair draaien voor 6 punten per kaart zou denk veel voor de lage mensen betekenen
ik sta niet laag maar vind 105 voor een kaart veels te veel
JoyceGP - 20 August, 2015 10:21 AM
Hey hennykb1,
Voor nieuwe spelers zijn 105 Munten in een keer misschien iets aan de hoge kant, maar je kunt de hele week in de kamer je kaarten kopen. Hierdoor is het mogelijk om je giften op te sparen en deze te gebruiken om mee te spelen. Zo blijft het voor iedereen toegankelijk.
Daarnaast is het zeker feedback die we meenemen. :)
kale12311 -
mooi aktie van sp.punt,solo de zeurder er ook weer ,snap die man niet,altijd at te zeurn.
Sannie4535 -
je reageert er maar wat graag op he gerthie12311
Kopiko -
Dit is wel afgezaagt, maar ook ik zal hier niet aan mee doen.
Heb al zoveel betaald en wat heeft het geleverd dat ik nog nooit iets moacht winnen ondanks de de vele namen die wel wat wonnen.
Dus na 15 jaar zeg ik pas, doe hier niet meer aan mee, speel van de gratis gift en als die op is ga ik ergens anders verder.
Ja weet betalen is je eigen beslissing , maar telkens verliezen en nooit mee doen als er hoge bedragen zijn te winnen is niet leuk.
Maar als nog suc6 er mee en mag de beste winnen. Of de beste niet nee de gelukkigste.
bloemnr1 - 20 August, 2015 7:51 PM
het zijn of de buitenlanders of die la zat hebben gaat in de geone bingo zo de super elke dag zelfde verhaal gewone bingo ook dag in dag uit dezelfden en tig keer op een dag toeval nou echt niet klopt geen zak van
JoyceGP - 21 August, 2015 10:09 AM
Hey Kopiko en bloemnr1,
Iedereen heeft dezelfde kansen per Bingo-kaart, of die persoon nou speelt met gekochte Munten of Munten van giften. Ook level en (S)VIP heeft hier geen invloed op.
Aangezien de Bingo Miljonair open is voor alle talen zullen er veel spelers meedoen. Hierdoor zal de kans per gekochte kaart kleiner worden. Maar als je dan wint, dan win je ook meteen heel veel Munten!
BiancaBroek3 -
:)
rene19661 - 20 August, 2015 7:40 AM
zo is het Angels13 ,nog 1 week ben ik svip dan ben ik er helemaal klaar mee
dreke12 -
dan zal ik proberen om mee de doen
gijsje2 -
Wat leukkkkkk

vr.gr gijsje2
MeganMullally -
wat gebeurt er als ik kaarten koop maar ik ben die avond niet op de site?
gaan mijn kaarten dan gewoon mee met de rest, of moet je aanwezig zijn op de site om mee te doen?
JoyceGP - 21 August, 2015 9:30 AM
Hey MeganMullally,
Je hoeft tijdens de ronde zelf niet aanwezig te zijn. De kaarten worden automatisch gemarkeerd en na afloop maken we de winnaars zo snel mogelijk bekend in een nieuwsbericht.
ariane35 -
ik zie het al die reacties ik sluit mij hier volledig bij aan je spekt de pot je betaalt je scheel en voor wat ja idd om de vaste namen te voorzien van munten sommige hebben meer dan 5 miljoen iets waar ik of een ander alleen maar van mag dromenhet is totaal zinloos om je hier je geld en je energie in te steken hoeveel mails je ook stuurt naar sp je krijgt altijd de vaste antwooren terug van ze.vele spelers hebben al te kenne gegeven dat het niet eerlijk gaat bij sp want iedere dag de hele dag maar door zie je de wel bekende namen van sp voor bij komen en dan vinden jullie het gek dat er irritatie onstaat met als gevolg dat erpersonen zitten die ze achter de ellebogen hebben je een ban aansmeren omdat je je frustatie toont s6 ermee maar ik pas
Poker_Haassssss -
Denk dat ik niet meer denk, is niet de moeite waard om mee te denken er veranderd toch niks.
Die gene met 5 of meerdere miljoenen hoeven maar te denken aan bingo spelen of ze winnen al en de rest mag blijven dokken tot ze geel zien.
dolly75 -
ik snap het niet meer sp steeds die giganthise bingo maar er wordt niet gedacht aan de mensen die de punten niet hebben en niet kunnen opwaarderen dit vind ik een slechte zaak het is en wordt toch gewonnen door die die veel [punten hebben houw eens op met die spellen is niet voor de minderen niet leuk meer om hier te spellen
Wouter - 24 August, 2015 9:49 AM
Hoi dolly75,

Deze ronde is juist voor iedereen bedoeld. Doordat je de hele week kaarten kon kopen (kan vandaag en morgen ook nog) kan je heel makkelijk de 3 uurlijkse gift gebruiken om de kaarten aan te schaffen. Spaar een paar giften en je doet mee met de ronde.
doek2 -
heb liever echt geld dat betaal je hier ook mee gewoon een reclame stunt waar de winst voor sp is
Brigittje -
Is meestal voor de lage levels en hoge levels bedoeld
renny2 -
jouce of wouter kijk eens bij mijn status waardeer alleen maar wanneer win ik eens
renny2 -
vreemd dat mijn vraag niet wordt beantwoord
Wouter - 24 August, 2015 9:55 AM
Hoi renny2,

Ik heb gekeken naar de afgelopen spellen en zie dat er een paar leuke potten bij zitten. Mocht je meer informatie over je spelverloop willen neem dan even contact met ons op via 070-4272970 en dan lopen we deze met je door.

Hoop snel van je te horen :)
hilda60 -
ik wil em wel winnen sp
renny2 -
hahahh wouter beter kijken moest er wel voor betalen genoeg en dan win je 1 keer je kan t mooi opzeggen en je weet zelf ook dat ik heel weinig win en veel betaal
renny2 -
daar zou ik wel eens antwoord op willen betaal er wel elke dag voor en verlies veel
GaveGon -
Sorry, maar ik speel alleen een super als ik er toevallig speel en de super wordt aangekondigd, terwijl ik weet dat de kans zeer klein is. Heb best wel eens een beetje gewonnen hoor in die situaties, maar denderend niet echt. Vind het trouwens niet zo boeiend ook. Heb genoeg punten om nog lekker te kunnen spelen en opwaarderen deed ik nooit! Zoiets zou ik alleen doen wanneer er ook geld zou worden uitgekeerd, dus geld investeren met een kans op geld winnen. Maar geld neertellen voor punten wanneer ik die ook gratis kan krijgen is naar mijn idee dom! En wanneer punten op zijn, zijn ze op. Maar ja, alhoewel ik regelmatig een spelletje speel, hang ik niet de hele dag hier rond, heb ook andere dingen gaande in mijn leven. Ik denk dat daar de valkuil zit voor spelers. Spelers die hier vaker en regelmatiger spelen voor langere tijd. Dan heb je niet zoveel aan je gratis gift elke drie uur, dus als je wilt doorspelen dan moet je opwaarderen, het is niet anders voor die groep spelers. Overigens doe ik niet mee aan die hele grote supers zoals in dit topic staat, heb meer kans een pot goud te vinden in mijn achtertuin! De kaarten zijn veel te duur ook. Maar....ik begrijp de site best wel, jullie zijn een bedrijf en er werken mensen en die willen ook allemaal een broodje eten en dus proberen jullie van alles om het aantrekkelijk te maken voor spelers om op te waarderen, niets meer en niets minder.
daantje8 -
sorry maar jullie kunnen zeggen dat er aanpassingen gedaan zijn maar dat zegt me niks het blijven de zelfde winnaars wat jullie beter kunnen doen is en keer gratis opwaarderen en dan niet 1000 punten maar doe een keer 10.000 per speler er zit genoeg geld in de pot ik denk dat dat meer spel plezier geeft dat zo een miljonair bingo ik doe zeker niet mee
Wouter - 25 August, 2015 11:18 AM
Hoi daantje,

Je kan de 3 uurlijkse gift gebruiken om mee te doen mee te ronde wat het kostenloos maakt. Als je dan een prijs wint (en met zo'n pot zal dat best een leuke prijs zijn) heb je precies de gift waar je om vraagt. We geven geregeld giften (naast de 3 uurlijkse gift)en als je al die giften claimed kom je op jaarbasis toch op aardig wat gratis munten uit. Ik hoop je alsnog vanavond te zien tijdens de Bingo Millionaire ronde!
rianneJanssen2 -
Doe ik niet aan mee. gaat toch naar degene met de meeste punten. Dit gebeur nu al, als ik wat win moet ik het gelijk terug geven omdat ik hierna geen geluk meer heeft.
rianneJanssen2 -
Waarom krijg je via facebook wel een gift van 210 punten en als je via spelpunt (email) speel niet. Dit vind ik erg vreemd ik vind dat alle menssen hier recht op hebben.
Wouter - 25 August, 2015 11:25 AM
Hoi rianneJanssen2,

We maken vaak gebruik van persoonlijke aanbiedingen op verschillende platforms. Zo kan het ovorkomen dat er korting is op mobiel, er een gift is op FB en op de website een speciale Bingo Millionair evenement.

De gift(en) die je hebt gehad kan je mooi gebruiken voor de Bingo Miljonair, zo maak je toch een kans en kost het je niets. Hopelijk tot vanavond!
knutselhoek -
Ik weet niet wat de beoeling precies was van de miljonairactie maar wat was dat een fiasco.
we konden niet eens zien wie er wat won .Dit was echt zonde van mijn punten.ik klaag nooit maar dit was echt niks.
karin255 -
Wat een puinhoop was het weer !!! Alles hing weer vast en niks ervan gezien ! Ik doe hier dus nooit meer aan mee !!!!