Laatste dagen in Rome

Laatste dagen in Rome

GamePoint Bingo is zich aan het voorbereiden om af te reizen naar een nieuwe Europese stad en dat gaat op 6 juni gebeuren tijdens de Geweldige Bingo Show! Dat betekent ook dat we 'arrivederci' moeten zeggen tegen de huidige Italiaanse Verzamelingen.

Je kan nog tot 5 juni je verzamelingen compleet maken. Maak je geen zorgen, zodra we in de nieuwe stad geland zijn hebben we ook weer nieuwe Verzamelingen om te sparen.

Ben je benieuwd naar de volgende bestemming? Zorg dan dat je op 6 juni kijkt naar de Geweldige Bingo Show, want daar gaan we je alles vertellen over onze reisplannen in juni. En het leukste van de avond is natuurlijk onze SPANNENDE ronde Live Bingo. Mis de pret niet, want tijdens de show kan je ook nog eens kans maken op een citytrip voor twee! Haal snel jouw GRATIS Live Bingo kaart door HIER te klikken en we hopen je bij de show te zien.

Veel succes tijdens het voltooien van je verzamelingen!

Speel GamePoint Bingo

inkie10 -
leuk filmpje weer
MoniqueBemelen -

This comment has been removed.

reinnette - 3 June, 2019 7:38 PM
wat een ellende die reclame
ppfff iedere room waar je hop bah
ben je ddar vip voor vreselijk blij zijn 6 juni is dan weer rust met hoppe
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Helemaal mee eens !! Je moet allerlei onzin reclame/spam wegklikken voor je een spelletje kunt gaan spelen En dan ook nog een ontzettend kinderachtig filmpje, bah !
matza -
wat een irritant gedoe elke keer die popups, is 1 keer niet genoeg, moet dat perse elke keer als je verwisselt of wat dan ook doet.
dombo54 - 7 June, 2019 2:55 PM
ik zou graag een keertje daar heen willen .ik heb nog nooit wat gewonnen van gp
lijkt me wel leuk
.