Medailles = GRATIS VIP!

Medailles = GRATIS VIP!
Het is altijd beter om een VIP te zijn, vooral bij grote evenementen zoals Oktoberfest! En Oktoberfest bij Spelpunt betekent dat jij, helemaal gratis, VIP kan worden! Vraag je je af hoe?

Vanaf maandag 26 september, kan je elke dag een speciale Oktoberfest medaille halen door simpelweg online te gaan in jouw favoriete spel. Elke dag brengt een nieuwe medaille en als je 5 verschillende medailles verzamelt krijg je van ons VIP!

Op dinsdag 4 oktober, gaan wij al jullie medailles tellen en als je er dan 5 hebt:

  • Dan krijg je 5 dagen VIP!
  • Ben je al een VIP of SuperVIP? Dan krijg je 5 dagen aan je huidige abonnement toegevoegd

Ga jij voor die GRATIS VIP en zien wij jou vanaf maandag elke dag online?

Dat is niet alles dat je te wachten staat tijdens Oktoberfest! Klik hier voor het volledige overzicht!

Speel Bingo!

heide_struikje -
Quote: Ga jij voor die [color=#000080]GRATIS VIP[/color] en zien wij jouw vanaf maandag elke dag online?


Mag die dikke taalfout er ajb uit.
Wouter - 26 September, 2016 10:28 AM
Oplettend als altijd!

Tekst is aangepast.
De medailles wordt aan gewerkt maar als je de tekst ziet staan heb je de medaille opgehaald en telt die mee voor de 5 medailles die je nodig hebt voor de extra dagen VIP.
SomeTimes_ -
Haal better er dan ook maar uit. :D
Mister_Solo -
Sorry, maar ik vraag me af wie er verantwoordelijk is voor dit soort teksten namens Spelpunt.

Keer op keer worden er zulke domme fouten gemaakt.

Tip: kijk je tekst eens nauwkeurig na voor je op enter drukt
pintadora1 -
ik sluit me gewoon aan bij de vorige schrijvers........ of het helpt onze kritiek....... welnee, deze week lachte Wouter mijn opmerking over een zeer slechte vertaling simpel uit......... onverbeterlijk zijn ze daar !
VrijWonen -
Gratis vip hou toch op je kan nog niet een een normale bingo of super winnen dan pakt de bekende mien1961 hem al voor je snufferd weg ga is een nieuwe toevalsgenator of kansgenerator aanschaffen en dan die ouwe bekende rotte appels uit de lijst schrappen met winnen . wij betalen ook niet hun alleen want daar word altijd maar na gekeken als je comentaar op die lui geeft ze waarderen veel op nou wij net zo goed . En het gaat zo opvallen dat hier een smerig vies vuil spel gespeeld word . Ben niet de enige die dit ziet . Nee de bekende winnaars zetten een grote bek op als je er wat van zegt omdat die elke dag op die rol staan en als ze is 1 dag niet winnen zeiken ze en bam direct daarna zitten ze er weer bij gek he als je als site alles zo in kan stellen wat jij wilt !
Ik ben er klaar mee in ieder geval was voor kort maar het beste als het op is en vreet die vip er maar bij op want me geld hebben jullie al in 2 wkn tijd . TOPPPPPPPPP SPPPPPPPPP ga lekker zo door dan haken er nog meer af
poezensnuitje - 30 September, 2016 10:03 AM
helemaal gelijk vrijwonen heb spijt dat ik vip ben geworden
SnoepieSnoepie -
het is leuk op spelpunt djw
Turqoise1 -
Ik zie helemaal geen medaile voor vandaag 26-9-16 Er staat wel: kom morgen terug voor de volgende medaile. Zijn jullie de plaatjes voor de medailes vergeten ofzo?
Wouter - 26 September, 2016 10:30 AM
De plaatjes zijn niet vergeten maar het werkt niet naar behoren (zoals je al hebt gezien). De medaille zelf is er wel dus je hebt in ieder geval al 1 van de 5 medailles die je nodig hebt voor extra VIP al binnen.
inge1964 -
Wat leuk! Ik heb nooit begrepen nl wat het betekent om VIP te zijn behalve dat je meer muntjes krijgt bij het opwaarderen, maar ja, dat doe ik nooit en dat je mee mag spelen in een overvolle kamer, wat ik ook nooit wil, want winnen is al lastig genoeg. En daar moet je dan ook nog voor betalen. Maar misschien kom ik nu achter de overige voordelen. Ik wacht het af.
Wouter - 26 September, 2016 10:31 AM
Naast de bonus bij het opwaarderen krijg je ook toegang tot de VIP chat en heb je extra smileys die alleen beschikbaar zijn voor VIP of SuperVIP leden.

Het enige wat je deze week hoeft te doen is minimaal 5 medailles halen en je kan voor 5 dagen gebruik maken van al die voordelen.
heide_struikje -
Zo jammer weer. De 1e medaille is een leeg vakje wat bovendien overschreeuwd wordt door het opwaardeerscherm, waar de teller van het aantal uren niet loopt.
nicocitroen -
Hoi,

Hoe zie ik wanneer ik een medaille heb gekregen?
Wouter - 26 September, 2016 12:51 PM
Hoi Nicocitroen!

Met een paar stappen kan je zien welke medailles je tot nu toe hebt behaald.

1. Klik in een spel op je profielfoto linksbovenaan
2. Klik op prijzen
3. Klik op events

Daar zie je een overzicht van alle evenement medailles. Veel plezier met het verzamelen!
ria13 - 26 September, 2016 2:18 PM
waar kan je die medailles halen
marina40 -
hoe kan je zien welke je al verzameld hebt
KarlGP -
Als je linksboven op je profielfoto klikt, en dan onder "Prijzen" naar "Events" gaat, zie je hoe veel medailles je al hebt.
pimmy101 - 26 September, 2016 6:21 PM
in veel kamers geweest en te spelen helaas geen medaille gezien
KarlGP -
De medaille krijg je automatisch zodra je op een dag voor het eerst een spel in gaat. Als je linksboven op je profielfoto klikt, en dan "Prijzen" kiest, kun je onder "Events" een overzicht van je medailles zien.
aagje1960 -
ben online heb zelfs spel gespeeld maar geen medaille hoe kan dat?
KarlGP -
Hey aagje1960, dat zou vreemd zijn! Heb je al op je profielfoto geklikt, en dan onder "Prijzen" bij "Events" gekeken of je een medaille hebt ontvangen? Als dat niet het geval is, neem dan even via het ServicePunt of telefonisch contact met ons op. We helpen je graag!
thelly -
Niks geen medaille te zien kunnen jullie het niet iets simpeler maken?Is zo vaak als jullie iets organiseren dat je dan niet krijgt wat jullie beloven,speel alle avonden maar noppes.
thelly -
Ik heb eens goed gekeken maar heb idd ook medailles.sorry.
poezensnuitje - 30 September, 2016 10:01 AM
ik ben gisteren vip geworden (gekocht) en wat heb ik hier spijt van ik zie geen enkel voordeel in vip zijn .Ik kan ook niet meer chatten en win helemaal niets meer.Onder van mijn geld
Pretletter1965 - 4 October, 2016 9:14 AM
wanneer krijg je de vip?