Gouden Bal!

Gouden Bal!
Het is bijna weekend en je weet wat dit betekent. Het is tijd om dit te vieren! We leggen graag uit hoe we dit gaan vieren!

Dit weekend hebben we GamePoint Bingo nog leuker gemaakt dan normaal, want we hebben niet één, maar TWEE evenementen voor jou georganiseerd!

Heel het weekend zorgen wij ervoor dat jij de kans krijgt om een speciale Gouden Bal door jouw ronde voorbij te zien rollen. Het beste hieraan is dat als jij de Gouden Bal ziet, alle deelnemers in die ronde een GRATIS Bingokaart ontvangen! Dit betekent dat je de volgende ronde van ons krijgt!

Maar dat is nog niet alles. Op zaterdag 4 en zondag 5 april vullen we de potten in jouw favoriete kamers, zodat jij de kans krijgt om EXTRA grote prijzen te winnen! Speel tussen 19:00 en 22:00 uur mee voor Extra SuperBingo’s!

We zien je daar!

Speel GamePoint Bingo!

koffieleut22 -
leuke actie GP overdag ben ik erbij iedereen veel plezier het weekend
MarcianoGP -
Veel plezier en succes koffieleut22 en Kootje09!
Kootje09 - 4 April, 2020 9:57 AM
Leuke aktie.
Veel succes allemaal.
ArchivedUser64f25e0fe0fdb -
zo gouw je geld erop zet krijg je wat daarna loop je leeg heel raar gp zo gaat het jaar in jaar uit.en zelf spelen ze ook mee om andere leeg te trekken zo dat ze gaan opwaderen
MarcianoGP -
Hoi XFRANCOX, vervelend om te lezen dat je niets meer wint, maar dit is niet hoe het werkt. We werken met een Toevalsgenerator die zorgt voor alle Bingoballen en kaarten. Je moet dus veel geluk hebben om te winnen en zeker als er veel spelers in een ronde meedoen. Daarnaast spelen wij absoluut niet mee en zeker niet om de winst bij spelers weg te halen. Mocht je meer informatie willen over hoe de Toevalsgenerator in zijn werk gaat, dan verwijs ik je graag door naar het ServicePunt.
galicia1 - 5 April, 2020 4:22 PM
En iedereen verveelt zich en we spelen gamepoint, waar bljift een leuke knalaktie gp, ziggo heeft al gratis de abbo kanalen gezet, wat gaan julie doen?
Mister_Solo -
Gisteren was er de uursgift,vanavond extra supers ,en wie weet wat er nog komen gaat?
galicia1 - 5 April, 2020 4:41 PM
nou een leuke opwaardeeraktie en dan niet van de 1000 munten zou leuk zijn solo
hillie54 -
Niks
MarcianoGP -
Hoi galicia1, we organiseren regelmatig leuke evenementen voor iedereen. Zoals Mister_Solo hieronder ook aangaf, hebben we al uurlijkse giften en extra superbingo's gehouden en een Gouden Bal evenement. Houd het nieuws vooral in de gaten voor meer leuke acties binnenkort.
henny1161 -
hier valt niks meer te halen van deze kant ben blut dank u gp voor de rijken die het nodig hebben de mindere tellen hier niet mee
MarcianoGP -
Hi henny1161, we kijken niet naar spelers die ''rijk'' of ''arm'' zijn, iedereen heeft evenveel kans om te winnen. Ik wens je daarom veel succes en als ik je een tip mag geven: speel af en toe eens in de minder drukke kamers.
henny1161 -
oja voor ik het vergeet mijn supervip word niet weer verlengd
Mister_Solo -
5-4 19.13 uur...en nog geen versnelde extra super gezien

Waarom is Gp altijd te laat met het opstarten ???
Golo - 6 April, 2020 9:11 AM
Om 19:01 is de eerste aangevuld. Dat was de 100 Munten auto kamer. Kan altijd ff duren voordat de ronde start als de andere kamers nog bezig zijn natuurlijk.

De tweede was om 19:16.
cathyfernandes -
weekendvoorbij geen gouden bal gezien
MarcianoGP -
Hi cathyfernandes, jammer om te horen! Ik hoop dat je ze de volgende keer wel tegenkomt!
cathyfernandes -
speel wel geen hele dagen maar geen bal te zien