Blijf up to date!

Blijf up to date!
We weten dat jij het fijn vindt om onze spellen zo goed mogelijk te kunnen spelen. Daarom is het erg belangrijk dat je jouw Windows regelmatig update. Dit zorgt ervoor dat jouw computer sneller en veiliger wordt. Om het voor jou gemakkelijker te maken, leggen we graag uit hoe je jouw Windows kunt updaten:

  • Open Windows Update door linksonder op de Startknop te klikken. In de zoekbalk typ je: Update. Uit de lijst met resultaten klik je op Windows Update.
  • Klik op de Naar updates zoeken knop en wacht totdat Windows de nieuwste updates voor jouw apparaat heeft gevonden.
  • Als je een bericht krijgt dat er belangrijke updates zijn gevonden, selecteer je deze om ze te installeren.
  • Klik op Updates installeren
  • Misschien moet je de computer opnieuw opstarten.

Onder Geavanceerde opties kun je ervoor kiezen om updates automatisch te installeren. Makkelijk toch? Zo ben je altijd up to date!

Klik hier voor meer informatie!

Speel GamePoint Bingo!

HuubV5 -
Zoals jullie ( gp ) omschrijven klopt en is simpel uit te voeren, zojuist gecontroleerd en je moet hem idd opnieuw opstarten dan kun je ook nog tijdelijke internetbestanden en (browser cache ) wissen
[color=#000000; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px] ook kun je nog een schijfopruiming toepassen en schijfdefragmentatie toepassen en je laptop of pc is een stuk sneller ff tip als je laptop uit staat kijk er een keer onder vaak zit er veel stof tussen de gleuven deze zijn makkelijk te reinigen [/color]
MarcianoGP -
Hoi HuubV5, bedankt voor de extra tips!
mariette20 - 4 April, 2020 1:05 PM
ik vind dobbel nu niets meer ik vind dit zo frusterend ,maar andere vinden misschien wel fijn dan stop ik even ermee ,heb hier moeite mee. jammer steeds verandersd word
MarcianoGP -
Hoi mariette20, jammer om te horen dat je RoyalDice niet meer leuk vindt. Mocht je specifieke feedback voor ons hebben, dan horen we dit graag bij de helpdesk. Ik hoop dat je er toch een beetje aan kunt wennen. Het is uiteraard gewoon hetzelfde spel, het ziet er alleen iets anders (nieuwer en frisser) uit en heeft natuurlijk nieuwe leuke functies, zoals Bingo in RoyalDice. :)
Mister_Solo -
Dit handmatig updates zoeken en installeren is niet nodig . Een pc geeft vanzelf aan zodra er updates zijn en zal deze of automatisch installeren of vragen om toestemmning hiervoor.

Gp ,het zou verstandiger zijn als jullie je richten op de spellen,daar mankeert namelijk nog nogal wat aan.....en laat ik maar niet beginnen over de app
MarcianoGP -
Hi Mister_Solo, zoals je misschien weet proberen we onze spelers zo veel mogelijk hulp en ondersteuning te bieden om onze spellen zo goed mogelijk te laten draaien. Deze hulp is net zo belangrijk als ondersteuning in de spellen en dat we hier tijd voor nemen, betekent niet dat we minder tijd hebben om ons te richten op onze spellen. Hier wordt constant aan gewerkt.

Je kunt het beste even feedback over onze spellen en apps via de helpdesk doorgeven. Dan kunnen we er iets mee :)
Parson - 5 April, 2020 12:21 PM
Tijdens het spelen op Royal Dice gebeurt het steeds weer dat ik er uit gegooid wordt. Gebeurt door Shockwave Crash. Heb hier reeds vragen over gesteld bij Game Point hoe dit eigenlijk kan gebeuren!

Geen passend antwoord gehad, weet misschien een van de gebruikers hoe te handelen, alvast bedankt.
MarcianoGP -
Hoi Parson, vervelend dat je last hebt van een Shockwave crash. Helaas is dit een instelling in de Chrome browser en komt niet vanuit GamePoint. Je kunt het beste even in Google (of in support.google) zoeken naar: Chrome Shockwave foutmelding. Dan kun je hier meer informatie vinden over stappen die je kunt nemen. Ik hoop dat het lukt!