Wil jij een Bingo Superstar zijn?

Wil jij een Bingo Superstar zijn?
Wil jij een Bingo Superstar zijn? Op 5 en 6 augustus tussen 20:00 - 22:00 organiseren we een Star Party in GamePoint Bingo. Speel mee in de 50 Muntenkamers en speel voor exclusieve Verzamelingen en prijzen!

We hopen jullie daar te zien!

Speel GamePoint Bingo

TOEVALS_TREFFER - 5 August, 2020 6:58 PM
oh super leuk
wie oh wie word de superstar
veel ss666 allemaal
Mister_Solo -
ik ben er
Mister_Solo -
Bij nader inzien doe ik hier toch NIET aan mee, het event heb ik goede herinneringen aan , echter dan wel in hogere (exclusieve, bijvoorbeeld 750) kamers.
Mister_Solo -
Nog een ander verzoek, ik krijg van vele spelers door dat die stream als zeer hinderlijk ervaren wordt.
Alles wordt er zo traag door...ik weet je kunt de stream op pauze zetten, echter is dit niet afdoende.
Kan er een optie komen om de stream in zijn geheel te verwijderen voor spelers?

Ik zelf zit er ook totaal niet op te wachten , en heb er zelfs hinder van tijdens het spelen,en doe er alles aan om die stream te ontwijken.....tot aan uitloggen aan toe zelfs...dat kan toch niet de bedoeling zijn?
TonyGP - 6 August, 2020 12:16 PM
Hi Mister_Solo!

Het zou natuurlijk fantastisch leuk zijn wanneer iedereen de stream zou kijken, maar wij begrijpen ook wel dat niet iedereen hier altijd zin in heeft. Om die reden is het natuurlijk ook mogelijk om de stream te pauzeren, om er zo voor te zorgen dat het minder vergt van het systeem.

De optie om de stream voor spelers wel of niet zichtbaar te maken is op dit moment niet beschikbaar, maar wij gaan jouw feedback zeker doorgeven. Wij stellen dit natuurlijk altijd enorm op prijs.

Fijne dag en veel speelplezier!
Kootje09 - 7 August, 2020 7:34 PM
Is het al afgelopen die sterren aktie ?
JochemGP -
Hoi Kootje09,

Deze actie was op 5 en 6 augustus en is dus inmiddels weer afgelopen. Wie weet komt deze actie nog een keer terug en kan je er dan nog aan mee doen.