VIP van de Week: Imbry

VIP van de Week: Imbry
En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is Imbry de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat dan hieronder weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van GamePoint!

 Speel nu Bingo

 

 

marcmariet -
ik zou het fijn vinden als mariet 892 eens in zonnetje gezet word,zij moet zoveel meemaken door haar ziekten,
ik vind zij het wel eens verdiend,want spel is nog alles wat deze vrouw heeft,
MirandaHarmsen -
wat een mooi gebaar
MirandaHarmsen -
ik speel al een tijdje met jullie mee voor mij is het een stukje verwerken met het grote verlies van mijn dochter zo ben ik een beetje bezig en zie ik haar elke dag want de foto die op mijn profiel staat is mijn dochter zouhet echt wel een keer leuk vinden om vip van de week te worden liefs miranda
marcmariet -
wat een mooi bericht net als wat ik meemaak , maar erger ze is nu ook nog vriendein kwijt
door het vliegtuigongeluk ,ze is helemaal stuk nu
,maar ook voor jou heel veel sterkte ,
kweetniet35 -
Kom niet eens op de site speel vanaf begin bij spp word steeds beroerder als je wilt spelen ben je dagen bezig dus ik vindhet jammer dat ik jaren heb geïnvesteerd in bingo en een prijs of iets dergelijk nog nooit gehad in al die jaren