Een minuut stilte

Beste Spelpunters, afgelopen donderdag werd ons land,

Een minuut stilte
samen met de rest van de wereld, getroffen door het afschuwelijke nieuws dat een vliegtuig was neergestort met aan boord vele Nederlanders.

Vandaag, de dag dat de eerste lichamen terugkeren naar huis, is een dag van Nationale Rouw in Nederland.

Om die reden zal er vanmiddag rond 16:00 in de kamer 'Het Kaarsje' wederom een minuut stilte zijn. De kamer Het Kaarsje is te vinden in Dobbelfeest, Rummyclub, Kaartenfeest en Woordtornado.

We wensen alle betrokkenen veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke periode.

Elselientjes -
Waarom gaat heel spelpunt niet een minuut plat? Respectloos om gewoon spelletjes te spelen op zo'n moment.
Aernout -
Hi Elselientjes, de kracht van zo'n moment is de vrijheid en manier waarop iedereen ermee omgaat. Sommige mensen hebben de behoefte om rozen in de chat te plaatsen, terwijl andere even offline gaan en op de bank plaatsnemen. Wij bieden graag iedereen de mogelijkheid om een minuut rust te nemen - in die kamers. Uiteindelijk is het aan de persoon zelf om daarvan gebruik te maken.
bookie63 -
Dan moeten jullie voor die 1 minuut alles platleggen. Want ik vind respectloos als er mensen kletsen en spelen tijdens die 1 minuut stilte.
Wouter - 23 July, 2014 2:11 PM
Hoi bookie63, We bieden graag spelers de opties om er zelf voor te kiezen. Dit is waarom die speciale kamers er zijn. Wie wilt kan er gebruik van maken.
XLoedertjeX -
das n goed idee als vips dan allemaal rozen neerleggen?
er zou hier wat komen van spel maar ik zie niks
Aprilmoeke -
Mogen spelers in de andere kamers rozen floaden?
Aernout -
Ja, je mag de minuut stilte invullen zoals jij je daar prettig bij voelt. Wel vragen we iedereen zo min mogelijk te praten in de daarvoor speciaal vrijgemaakte kamers.
jolanda4all_ -
je mag het doen zo als jullie denken dat het moet zijn en familie,s in heel nederland heel veel sterkte toe gewenst in deze moelijke tijd ik zal aan jullie denken
marlies1975 -
dit is het minste wat we kunnen doen ..alle familie in heel Nederland heel veel sterkte toe gewenst in deze moeilijke tiid
thea248 -
strek familien neef en oma en opa en vader
greivje -
Heel goed .vreselijk meer woorden heb ik niet
nigel0000 -
in elke kamer moet het stil zijn
liesje_42 - 23 July, 2014 3:37 PM
alle familie leden heel veel sterkte gewwenst in deze moeilijke tijd
en de tijd wat nog komen gaat
SylviaBudding -
Is wel het minste dt we kunnen doen.Er zijn geen woorden die het minder erg maken.Ik wens de familie leden vrienden vriendinnetjes school genootjes collega,s en iedereen die verslagen en kapot zijn over de ramp,heel veel sterkte.Met z,n alleen zij jullie in mijn gebeden.
gewoonmezelf6 -
hartverscheurend om zo iets te horen ik wens voor de na bestaande en die jullie lief hebben veel sterkte
havefun2 -
alle familie leden veel sterkte met dit grote verlies
marcmariet -
ik heb respect voor spelpunt , vind het geweldig dat hieraan gedacht werd ,mensen dank voor jullie medeleven,en ook voor de rest van de mensen die zijn omgekomen ,heel veel sterkte in deze moeilijke zware tijden die nog komen gaan, Ik heb ook vrienden verloren ,weet wat het is .STERKTE VOOR IEDEREEN
geertje23 -
heel netjes van jullie respekt
charly720 -
sterkte
EclipseNL -
Het was ook respectloos, om een ban uit te delen . Dag daarvoor hadden we al roosjes gestrooid. !
-
het was en is nog steeds droevig waar ik woon was er ook een kind van 12 met zijn moeder en haar vriend in dat vliegtuig die ik kende ik zie het jongetje zo nog rood lopen op de school waar ik heb gewerk en hij zou dit jaar naar bali gaan leren surfen enz.. en dan na de vakantie naar de andere school.. hierbij sta ik nu nog bij stil bij ook alle mensen die zijn om gekomen.. en morgen avond word er een stille tocht gehouden voor het jongetje en zijn moeder en haar vriend dus hier is nog steeds rouw en ik denk nog velen maanden misschien wel iets meer dan dat..
en ik wil hierbij ook alle nabestande veel sterkte wensen en zeggen dat we elke dag aan ze mee denken aan de slachtoffers... we hebben op nu toe alles gezien en nu nog via het nieuws we blijven het volgenen..

groetjes xxxx