Spelpunt Bingo op de iPad

Spelpunt Bingo op de iPad
Wist je dat jouw favoriete Bingo spel ook op de iPad beschikbaar is?! Speel wanneer, waar en hoe lang je wilt met de Bingo Royale iPad app.

Zoek naar GamePoint in de App store en download jouw spel vandaag! Login met je Spelpunt of Facebook account om je munten, abonnement en statistieken te behouden.

We werken momenteel aan een iPhone en Android versie van Spelpunt Bingo zodat je Spelpunt ook op je mobiele telefoon mee kan nemen! Houdt de Spelpunt blog in de gaten voor updates en voor de iPhone en Android versie lancering!

Speel vandaag nog op je iPad! 

debje21234 -
wanneer komt ie op de tablet?
Wouter - 4 September, 2014 6:34 PM
Hoi debje21134,

Het is nog bekend wanneer de tablet versie beschikbaar is maar we zijn er wel mee bezig. Zodra we meer weten maken we het bekend.
-
Wanneer komt ie op Andriod?
luycos -
hoi sp als jullie denken dat sp er beter op geworden is met al die veranderingen dan slaan jullie de spijker mis want een hoop mensen missen de oud3e sp waar het om ging gezelligheid en dat is de laatste tijd ver tezoeken alles is cmercieel geworden en dat merkt sp ook en kan wouter zeggen gaat beter met sp maar dat is standaard atwoord zonde hoor al die veranderingen
schoppenvrouw8 -
de gezelligheid heeft niets met een app te maken of met veranderingen, Zolang ze bij sp alles maar normaal vinden en geen klacht gegrond blijft het schelden en wordt het alleen maar erger.
Golo - 6 September, 2014 10:26 AM
Hoi Luycos,

Dit nieuwsitem gaat niet echt over een verandering. Dat wij Bingo mogelijk hebben gemaakt voor de iPad is alleen maar goed nieuws voor de spelers die graag een potje via hun iPad wilden spelen. Kan me niet voorstellen dat het feit dat wij een iPad app hebben gemaakt iets met de gezelligheid te maken heeft.

Mocht je nou een specifieke verandering willen aankaarten, neem dan gewoon even contact met ons op via de chat of via het contactformulier. We willen op dit soort nieuwsitems wel altijd gerelateerde reacties zien, anders wordt het nogal een wirwar van onderwerpen :)
schoppenvrouw8 -
Ideaal op de iPad, net als dobbelfeest en kaartenfeest. Ik maak er veeel gebruik van
yanign -
Kan je op Ipad kaartenfeest spelen??? :)
helikon -
Dan ook graag op tablets met Windows RT
Ganny1 -
Dan wordt het na 2.5 jaar nu wel eens tijd dat Keno goed draait!
Invinoveritas - 5 September, 2014 8:26 PM
Ja, ik speel hem op mijn iPad, maar jullie moeten wel zorgen dat in de zelfkras de verbinding niet steeds weg valt. Als iemand de lijn wint , of als patroon valt dan verbeekt ie de verbinding.....en nee, ligt niet aan mijn ipad of internet! ;-)
heeft me wel punten gekost want ik kan niet meer meeklikken dan :(

grt, Invi
walkingfridge -
dat is nog is leuk nieuws
helaas moet ik nog even wachten op mijn ipad :(
annediamanttt -
leuk en gezellig bingo op de ipadd ga het vaak spelen djw
luycos -
hoi solo ik heb het over algemeen niet over een ding zoals ipad sp is veelste comercieel geworden jullie doen alles om geld binnen tekrijgen en niet meer aan de gezelligheid die er was
luycos -
en ik heb alzovaak een email gestuurd maar helpt niks dan zeg ik het maar openbaar waar ik kan want in email krijg je standaard antwoorden
yanign -
Kan je ook andere spelletjes op de Ipad spelen?
Wouter - 8 September, 2014 10:54 AM
Hoi yanign,

Er zijn inderdaad meerdere spellen namelijk Kaartenfeest, Woordtornado en Dobbelfeest. Deze zijn ook te vinden in de App store.
mukkie54 -
Wanneer komt ie op Andriod? samsong
Verbeek -
Leuk maar niet heus..................
Je wordt er steeds uitgeknikkerd,en je munten ben je kwijt.

wat een succes hahahahaa
Kindest -
Een ding: wanneer je vuurwerk met een prijsje krijgt als je speelt met die app, komt er zoveel vuurwerk en zo lang, dat je de volgende bal niet (op tijd) kunt zien. En als die volgende bal jou een volle kaart kan geven, is dat dus erg lastig! Ik denk een goed aandachtspunt?