VIP van de Week: doppie1971

VIP van de Week: doppie1971
En we hebben weer een nieuwe VIP van de Week! Deze keer is doppie1971  de gelukkige! Van harte gefeliciteerd! Je wint hiermee 500 munten en een week gratis (S)VIP verlenging!

Ben je (S)VIP en wil je ook VIP van de Week worden? Laat dan hieronder weten waarom JIJ juist diegene bent die VIP van de Week moet worden. Of misschien gun je het een andere leuke medespeler en vertel jij ons waarom juist diegene VIP van de Week moet zijn!

Zorg ook voor een leuke profielfoto, want je krijgt naast de munten en een verlenging van je abonnement ook een vermelding op de voorpagina van Spelpunt!

 Speel nu Bingo

 

 

marcmariet -
Van harte gefeliciteerd met je vip prijsmhopensd mag ik deze ook eens keer ontvangen.,Maar ja zoveel spelers hier dat je geluk moet hebben denk ik/
Maar geniet ervan,
Flippos2 - 22 September, 2014 8:03 PM
Gefeliciteerd doppie1971

Maar ik hoop dat charliecheplin ook de vip van de week wordt .
Omdat ik ja ,ik blijf h het typen charlie cheplin is een schat net als ik haha
Iedereen veel spel plezier
koffieleut22 -
ik zou het heel erg aan SIBBEL3 GUNNEN DAT ZIJ UITGEKOZEN WORDT OM VIP VAN DE WEEK TE WORDEN .
Dit om dat ze een paar maanden geleden nog ruim 50.00 punten had en die nu allemaal kwijt is omdat ze bijna ieder spel(dobbelfeest) verloren heeft .
prive heeft ze het momenteel erg moeilijk en kan mede daardoor niet opwaarderen dus die 500 exsta punten zou haar heeeeeel goed uitkomen.En door omstandig heden kan ze weinig of niet naar buiten dus is game point ECHT een groot plezier om de dag door te komen !!. Ik help haar waar ik kan maar zo gaan mijn punten ook heel hard richting 0.Ik hoop dat jullie het haar ook gunnen en haar de vip van de week maken .koffieleut 22
koffieleut22 -
even een kleine corectie sibbel3 moet zijn SIBBELTJE 3
koffieleut22 -
even een kleine corectie sibbel3 moet zijn SIBBELTJE 3
koffieleut22 -
even een kleine corectie sibbel3 moet zijn SIBBELTJE 3
mariannice2 -
kan ik niet meer via de telefoon opwaarderen?
borky -
Mag wel gebeuren
borky -
Mag wel gebeuren