Gratis Munten op Koningsdag!

Gratis Munten op Koningsdag!
Het is Koningsdag en dat vieren we samen. Als afsluiter voor de Spelpunt Oranje Week hebben wij een extra Gift voor je klaar staan. Als je onderaan op de link klikt, dan ontvang je hem meteen.

Geniet nog de hele dag van alle extra's van Oranje Week:

  • Dobbel in DobbelFeest voor de Jackpot. Hij is de hele week altijd vol en makkelijker te halen
  • Laatste kaart gratis in de Bingo kamer die vallen in de waarden 10 t/m 100 Munten
  • Haal nog snel je laatste ontbrekende verzamelingen
  • Stem hier nog snel op de typisch Nederlandse Dabber die moet blijven

Klik hier en ontvang jouw EXTRA Gift!

Veel plezier en maak er een mooie Koningsdag van!

Mister_Solo -
Tja, spelers in Slots worden weer eens overgeslagen???
MULTTIMILJONAIR -
Bedankt Spelpunt!!! Had vandaag wel 200% opwaarderen verwacht, omdat onze koning 50 is geworden.
Teddybeertje2 -
Dat is nog eens een actie
papaver4 -
phhh blijf niet kopen GP win niets van mij krijg jullie niets meer
lady31 -
Feest zeggen jullie ja voor jullie wij maar geld betalen en niets terug geven wow 100 punten kan het af bij jullie
Angel90 -
Had wel een extra opwaardeer verwacht en, niet van 50%, maar goed aan mij zullen jullie dan ook niks verdienen zolang er geen 100% komt.
Bedankt oor de punten
ChristineWelle5 -
waarom krijg ik geen extra gif als ik bij facebook spel?????
Wouter - 28 April, 2017 10:20 AM
Hoi Christine,

Op Facebook hebben we de gift ook staan. Neem een kijkje op www.facebook.com/spelpunt om je gift alsnog op te halen.
V_E_N_T_J_E -
Al meerdere malen gevraagd,waarom krijgen de slots spelers geen extra gift.Dit is de zoveelste keer al dat dit gebeurd.ook slots spelers waarderen op.Die spelen ook niet gratis.
Mister_Solo -
Mee eens, kan er aub alsnog een extra gift komen voor de SLOTS Spelers, dank u !!
Vilamoura -
Ja ook ik zou heel graag een keer een gratis gift zien voor slots spelers. Ik klikte op haal je gratis munten en kwm uit op de bingo.
Ik speel geen bingo meer. Heel graag ook munten voor SLOTS? :)
Wouter - 28 April, 2017 10:25 AM
Deze keer hebben we er voor gekozen om een gift voor de overige spellen te doen. Het kan zijn dat we in de toekomst bij andere evenementen weer giften doen voor GamePoint Slots.
pinjet -
helaas kan ik niet krijgen de belgische staat blokt als ik op jullie link duw van extra gif
Mister_Solo -
Omdat het in Belgie een illegale goksite is ??
Angel90 -
jullie hebben geen koningsdag,denk daarom wel lullig als je hier speelt dat je niks krijgt
Wouter - 28 April, 2017 10:27 AM
Hoi Pinjet,

Ik zie dat het uiteindelijk nog gelukt is! Veel plezier met de gift.

@angel90, de gift is voor iedereen die de taal op Nederlands heeft staan. Het is een Nederlands feestje maar onze zuiderburen mogen zeker meefeesten.
doosje4 -
bedankt voor de 100 punten
pludik -
Het is bij de wilde spinnen af !!! Leuk hoor die 100 punten, heb ik niks over te zeggen behalve bedankt (sommigen zijn nooit tevreden), maar waar ik wel wat over te zeggen heb is de verdeling de laatste tijd. In BINGO moet je wel heel veel "mazzel" hebben om een redelijk aantal punten te winnen, meestal vallen de prijzen in wel met 8 spelers te delen piepkleine stukjes. Vroeger was er BINGO waar je gewoon een volle kaart in je eentje kon winnen en kon je ook kiezen of je voor ROYAL BINGO wilde gaan (= delen met anderen), tegenwoordig dus niet meer, gewone volle kaart en vol patroon in je uppie is er niet meer bij, jullie hebben langzaam ALLE kamers met deelprijzen besmet! En dan DOBBELSPEL, ook zoiets ergs, om de haverklap spelen jullie "mooi weer" door met een vette banner aan te kondigen dat jullie die JP hebben aangevuld met een schamele vierhonderd nog wat punten!? Die JP komt nu nog zelden boven de 1000 punten uit en hij valt makkelijker (nee, niet bij mij) en dus weer een banner dat jullie hebben aangevuld. Komt er niet genoeg binnen of zo dat jullie de spelers weiniger laten winnen op deze manier? In principe heb ik er niets op tegen om te betalen voor een spel, maar de manier waarop het gaat hier, stopt mij om de beurs te trekken. Ik speel wel van jullie gift. Het is toch te krankzinnig dat je bij een inzet van 15 punten nauwelijks kietum speelt wanneer je patroon wint?! Niet veel meer aan zo. Ook in 31-en is de sfeer grimmig, mensen willen alleen met 2 spelers spelen, gaat om de snelheid dan en natuurlijk die punten, terwijl dat een spel is dat leuk wordt met minimaal 4 spelers, was vroeger ook het geval. Jammer van een eens zo leuke site.
Wouter - 28 April, 2017 10:53 AM
Hoi Pludik,

Dank je voor de uitgebreide feedback!

We hebben een mix van Royal Bingo en gewone Bingo. Je herkent de Royal kamers aan de tekst 'extra kans' op de kaart. Neem een kijkje bij verschillende waardes om te zien welke er extra kans hebben. De hoogte van de pot wordt bij Bingo onderandere bepaald door het aantal spelers, wanneer het druk is in een kamer zal je zien dat een patroon meer is dan je inzet. Dit is dan wel weer afhankelijk of je in een kamer met extra kans speelt.

Tijdens Oranje Week hadden een speciale actie bij Dobbelfeest. Het was niet alleen makkelijker om de jackpot te halen (minder punten nodig) we vulden ook de jackpot weer aan naar 500 munten. Doordat het makkelijker was viel de jackpot vaker en zodoende zat er nu wat in de pot. Je zal merken nu dit evenement over is dat de jackpot weer hoger is wanneer die valt.
a3nneke - 27 April, 2017 6:43 PM
Heel leuk die gift vandaag.

De dabber die ik het mooiste en duidelijkste vind zijn de klompjes.

Dank je wel voor het speelplezier.


Groetjes,

Adriënne Ossenblok (a3nneke)
hennykb1 -
wat een top actie week was dit djw sp/gp
maar heb wel even een opmerking
jammer dat vele mensen nietssne hun items volledig vol kunnen krijgen
ik krijg ze ook niet en als je ze een keer kreeg steeds nog 1 tg en dan viel er al bingo dus zo kan ik dus nooit die 1200 punten ontvangen
bjd2 -
Qua kansen (?) was het een topweek. Alhoewel kans???. Maar leuk die acties, alleen inderdaad dat je die items nooit en te nimmer vol krijg. Jammer....Hoop dat de volgende actie er een is van TERUG IN DE TIJD. Het "oude" Sp voor de oude trouwe Sp fans, die sp groot hebben gemaakt o.a.
Een idee???
Dus zonder fratsen, zonder "buitenland", echt erug in de tijd zoals SP begon!!! Dat zou ik een fantastische actie vinden. djw
Wouter - 28 April, 2017 10:55 AM
Hoi Henny en bjd2,

Bedankt voor de feedback!
De Oranje Week was stiekem al een feestje voor de Nederlandse spelers. Bij Bingo was de laatste kaart gratis in de Nederlandse kamers en bij Dobbelfeest was de jackpot actie alleen in de Nederlandse kamers.
pludik -
Wouter...hoezo een mix ?? Royal Bingo is er voor alle kamers! Al behoorlijk lang. De nog niet zo lang toegevoegde kamers dubbel bingo hebben die extra kans niet, maar die zijn er dus pas. En dan heet dat een mix te zijn? Is dat een manier om die dubbel bingo te promoten soms? Ik speel er nooit, trekt me niet aan. Er zijn er ook maar een aantal trouwens.
Wouter - 1 May, 2017 11:13 AM
Hoi Pludik,

Neem een kijkje in de 25 of 50 munten kamer, daar staat de Extra Kans bijvoorbeeld uit.
robroek1 - 1 May, 2017 3:13 PM
top