Selecteer snel en gemakkelijk je favoriete Dabber

Selecteer snel en gemakkelijk je favoriete Dabber
Wist je dat we in Double en Triple Bingo nu een nieuwe balk hebben geintroduceerd? Deze is nu beschikbaar in alle Bingo-kamers.

Deze vernieuwde balk zorgt dat je gemakkelijk toegang hebt tot jouw Dabbers, Verzamelingen en de mini-slots.
Je kan ze zelfs gebruiken wanneer je aan het wachten bent op de volgende SuperBingo! Selecteer nu je favoriete Dabber wanneer je maar wilt.

Neem snel een kijkje in Bingo!

Aroegies -
hier een klacht van mij ik heb 12 dagen vip gewonnen van 17 06 17 tot 29 06 17 maar ik ben nu al geen vip meer dat klopt niet groetjes a roegies
CasperGP -
Hi Aroegies,

Bedankt voor je bericht.

Ik kan inderdaad zien dat jij een Bingo collectie compleet hebt gemaakt en hiermee 12 dagen VIP hebt gewonnen. VIP beloningen die je krijgt door het compleet maken van een Bingo collectie gaan dan ook automatisch in op het moment dat er een collectie met een VIP beloning compleet wordt gemaakt.

In dit geval zou ik je dan ook niet druk maken want je bent in ieder geval tot 2 juli 2017 VIP. Ik wil je hier verder heel veel plezier mee wensen. En laten we maar hopen dat je snel weer een collectie compleet hebt!
Marodina -
Ik mis in de balk de levelscore. Komt deze nog terug? Marodina
Wouter - 22 June, 2017 8:56 AM
Hoi Marodina,

De balk is verhuisd! We hebben deze bij je profiel geplaatst, als je op je profielfoto klikt in een spel dan zie je hem staan.
barmuts11 -
de level score zie ik niet meer jammer gr lenie
Wouter - 22 June, 2017 8:57 AM
Hoi Barmuts11,



De balk heeft een nieuw plekje gekregen! We hebben deze bij je profiel geplaatst, als je op je profielfoto klikt in een spel dan zie je hem staan.
CorrieV720 -
Ik kom steeds niet op de bingo hij loop steeds vast
Wouter - 23 June, 2017 9:28 AM
Hoi Corry,

Ik zie dat je inmiddels contact hebt gehad met de helpdesk om je te helpen om weer online te komen.
Demian2006 -
Hallo, ik kan al een poos niet van dabber wisselen wordt dan aangegeven default, hoe komt dat weer goed?????Groetjes Demian2006