Resultaten Spelpunt Enquête!

Resultaten Spelpunt Enquête!
Bij Spelpunt willen we graag dat onze evenementen anders zijn dan bij andere spellen. Om er zeker van te zijn dat we de goede richting op gaan met onze toekomstige evenementen hebben we jullie gevraagd om een enquête in te vullen. Dit hebben jullie massaal gedaan en we willen jullie hartelijk bedanken voor jullie tijd en de gegeven feedback.

Naast dat we de 10 winnaars van de 2500 munten bekend maken delen we ook wat resultaten van de enquête.

De enquête laat zien dat jullie genoten hebben van het evenement 'Word Verliefd op Spelpunt'. Van alle acties tijdens het evenement werden de extra munten gift het best ontvangen. Ruim 80% heeft een 5 (het hoogste cijfer) gegeven voor dit onderdeel. Op de tweede plaats kwamen de gratis VIP dagen. Hier gaven 70% van de ondervraagden een 5 voor dit onderdeel. Een leuk feitje, het laagste gemiddelde was een 3.74 uit 5 van alle onderdelen. Dit betekent dat alle acties tijdens het 'Word Verliefd op Spelpunt' positief ontvangen werden! Een goede motivatie om het vaker te doen.

De grote weggeefactie waarbij er 24x 400 euro werd weggegeven is door 72% van de degene die de enquête hebben ingevuld bijgewoond. Een ruime meerderheid (86%) gaf aan dat ze het fijner vinden dat er meer kleinere prijzen worden weggegeven dan een grote prijs.
Bij de open vraag welk evenement het meest bijgebleven is werden 'Word Verliefd op Spelpunt', de 'Winter Wonder Week' en de 'WK weggeefacties' het meest genoemd. Tot slot vind 67% het fijner om een evenement te hebben wat verspreid is over meerdere dagen in tegenstelling tot een evenement wat een dag duurt.

Nogmaals hartelijk bedankt voor alle geweldige feedback. We hopen dat toekomstige evenementen nog succesvoller zijn en met jullie hulp moet dat gaan lukken. Als afsluiter hebben we nog de 10 winnaars van alle ingevulde enquêtes die ieder 2500 munten winnen. Gefeliciteerd, de munten zijn al bijgeschreven!

1. dont_nag_i_pay2
2. lukygeert
3. ClaudiaSchlass
4. AlwayzConfused
5. Bigfeet1966
6. Ritamadda
7. JessicaCloutie
8. ESTRELLAGAMEZ
9. MonicaReis1
10. Kokette1

TheMikeyx -
Het valt mij op dat het frapant veel buitenlandse winnaars zijn voor een enquete in het nederlands?
Wouter - 26 February, 2015 11:25 AM
De enquete is niet alleen in het Nederlands gehouden maar in diverse talen, uit al die enquetes zijn de winnaars gekomen.
TheMikeyx -
Wel frapant eerlijk gezegd dan... tis weer crisis..
rozenblaadje - 26 February, 2015 8:41 AM
ik heb er bewust al niet aan meegedaan haalt allemaal toch niks uit.
vanderLootje -
spelpunt is zo groot dat ik het belachelijk vind dat de winnaars niet alleen in nederland zijn gevallen er wordt zo veel aan verdient
vanderLootje -
beste wouter daarom vind ik dat jullie ook in alle landen deze prijzen wel kunnen uitkeren
Wouter - 27 February, 2015 5:01 PM
Beste vanderLootje,

Bedankt voor je feedback, we gaan in het vervolg kijken hoe we dit anders kunnen.
wilh4 -
WANNEER KOMT toepen TERUG
Wouter - 27 February, 2015 4:55 PM
Hoi wilh4,

Helaas was toepen een spel wat met het samengaan is komen te vervallen. We weten dat er diverse spelers waren die dit spel zullen missen en we hopen dat we die spelers blij kunnen maken met een van de vele spellen die nog wel gespeeld kunnen worden.
antonia1964 -
Zo dan!! Dit is de laatste keer dat ik meedoe met een of andere prijsvraag of enquette. Ik win helemaal niks bij jullie! bah bah, jullie site vind ik niet meer zo leuk.
Wouter - 27 February, 2015 4:59 PM
Hoi antonia1964,

We geven regelmatig extra giften aan alle spelers weg, je zou dit als een prijs kunnen zien. Dankzij de enquete kan je nu zien hoe de rest denkt over onder andere de VIP dagen en extra munten. Gezien wij graag blije spelers zien is deze informatie heel handig en gaan wij hiermee aan de slag. Misschien heb je deze keer niet direct iets gewonnen maar op lange termijn is iedereen een winnaar hiermee.
raket5 -
Gefeliciteerd winnaars en geniet van je munten.
Wat een stelletje zielepoten allemaal. Altijd maar zeggen ik win nooit en stoome site, jullie verdienen al zoveel. Je hoeft niet te spelen en al helemaal niet te betalen als je dat niet wilt.
Er doen er zoveel mee en er kan er maar eentje de winnaar zijn.
Ga zoor spel groetjes van,

raket5, medina007, jetje99 en jumbo9
knabbelbabbel14 -
Buiten de evenementen vraag ik me af waarom pictionary niet meer terug komt. Ook al komt dat dan op de speelplaats. En misschien kunnen jullie op dat vakje "Binnenkort" op de voorpagina bij de spellen "Speelplaats" schrijven, want ik denk dat niet iedereen weet dat dat er nog is.
_carlaa_ -
waneer komt pokeren op de i-pad, en wanneer kan je op de i-pad in je bank gegevens???? en zie je in welke kamer je speelt???
mis nog het een en ander op de i-pad spellen