GROTE (SUPER)VIP UITVERKOOP

GROTE (SUPER)VIP UITVERKOOP
Bingo week is voorbij. We hopen dat je net zo enthousiast Spelpunt Bingo gevierd hebt als wij hebben gedaan. Toch hebben we ook nog een verrassing voor je:

De komende drie dagen kun je jouw VIP abonnement verlengen of upgraden naar een SuperVip met 50% korting!. Dit is de beste manier om van Bingo te genieten, maar dan voor de halve prijs. Als VIP of SuperVIP krijg je hogere giften, speciale smilies en nog veel meer.
Wees snel: de korting duurt maar 3 dagen!

Jouw Spelpunt Team

Speel NU Bingo

(Algemene actievoorwaarden)

DATZEGIK -
Echt een SUUUPER actie!
HenkVdijk -
ik kan nog geeen lijntje winnen .
dus laat eerst maar eens zien , of het de moeite waard is,
om supervip te worden.
want zo spelen , heeft het geen zin, om ook nog eens een lidmaatschap te worden als supervip.
greotjes
Wouter - 24 March, 2015 10:14 AM
Hoi HenkVdijk,

Een SuperVIP abonnement is niet van invloed op je winkans dus dat is geen reden om er een te nemen. De toegang tot volle kamers (handig bij een SuperBingo avond), de VIP chat en het feit dat je bij elke opwaardering 100% extra krijgt zou wel een reden kunnen zijn. Die 100% extra is nu met de 50% korting nog voordeliger.
hoboxx2 -
wat een actie, ik zie tre vaak spelers heel veel winnen .
terwijl ik toch vaak op waardeer.
en nog geeen lijntje kan winnen.
en spelers die nog nooiy hebben opgewaardeerd die zie ik te vaak winnen . dus geef mij eens 1 goede reden .
om supervip te worden.
terwijl de prijzen heel vaak naar spelers gaan die nog nooit wat hebben gekocht opgewaerdeerd hebben.
ik vind dat als het zo gaat bij SP jullei over de rug gaan van degene die wel kopen.
happy1954 -
Ben het met je eens. En wat dacht je van de buitenlanders? Bij een sb zie je vaak dat een Nederlander een lijn wint en een buitenlander er vandoor gaat met de grote pot. In verhouding spelen er veel meer mensen uit Nederland. Moeten die buitenlanders eerst verslingerd raken aan sp/gp?
Ivo -
Hoge potten betekent dat je hoge bedragen kan winnen. Iedereen heeft gelijke kansen om die hoge potten te winnen, niet VIPs, VIPs en SuperVIPS..

Oh, je hebt 2 uur geleden trouwens nog een aantal keren een lijntje gewonnen :)

Hoe weet je trouwens dat er spelers in de lobby zijn die nog nooit hebben opgewaardeerd? Geven ze jou hun inloggegevens om dat na te kijken?
sunshine13 - 24 March, 2015 12:59 AM
Wij willen het oude systeem terug met klassiek ook al is het maar 1 room
magicworld7 -
Ben al jaren supervip in juli loopt hij weer af maar ga zeker niet meer verlengen,ten eerste krijg je als niet vip zijnde veel meer extraas met bepaalde acties en als super vip heb je dat al maar daar word nooit iets extraas voor gedaan.En ten tweede je betaalt er hoop geld voor maar kom nooit hoger in me punten en in de bingo rooms zijn het constant vaak dezelfde die hoger en hoger komen dus waar betaal je dan nog voor alleen voor de 60 euro gift per 3 uur en lever je net zo hard weer in omdat je toch keer op keer verlies.
Ivo -
Wat voor voordelen krijg je als niet VIP ten opzicht van een VIP of SuperVIP en bij welke acties is dit bijvoorbeeld?

- Smileys
- Toegang tot je favoriete kamer als die vol is
- Hogere dagelijkse gift
- tot 100% extra opwaardeerbonus
- Eerder toegang tot een nieuw spel wat over enkele weken komt ;)
bibi12345 -
nou zo lang jullie steeds de zelfde laten winnen betaal ik niet meer voor vip als de mijne afgelopen is gaat hij er mooi af want zo spelen is niet leuk meer ga niet werken voor sp
girly39 -
hoi Sp,
zie nog steeds bij de instellingen 5 dagen vip staan, wanneer worden de 20 dagen bijgeschreven?
hoor van meerdere dat die er nog niet bijgeschreven zijn .
Wouter - 24 March, 2015 10:16 AM
Hoi girly39,

De extra dagen zijn nog niet bijgeschreven dus het klopt dat die ontbreken. We geven de landen die in een andere tijdzone zitten (Amerika enzo) ook de kans om minimaal 24 uur de laatste medaille te pakken. Daarna gaan we de 20 dagen bijschrijven.
bibijaco -
Ik ben het helemaal eens met de vorige reacties,waardeer me rot win nog geen lijn en zie alleen maar dezelfde winnen.Vooral Patroon en Bingo zijn 9 van de 10 de zelfde.Het was een leuke actie maar extra gift werd 10 keer weer terug gehaald,sinds jullie samen zijn met GP is er helemaal nix aan veel te veel spelers voor te weinig punten wat je kan winnen wahahahahahahaha als je uberhoud wint.Spelpunt is voor mij over en uit,ik was al begonnen om vorig jaar na jaren mijn s vip niet meer te verlengen en nu door die fusie is het helemaal over,en ik denk met mij een heleboel andere spelers.
rappido2 -
Ben het helemaal eens met Magicworld en Bibi. Ben ook al 14 jaar supervip en kom niks hoger. Zie alleen maar altijd dezelfde de supers winnen, maar ja die kunnen ook wel steeds in de dure kamers. Daarom winnen ze denk ik .Dus als je maar duur speelt kom je er waarschijnlijk. Daar kunnen jullie programmeurs wel wat aan doen denk ik .Je kan namelijk alles invoeren of niet soms. Er is in elk geval niks random meer.
Wouter - 24 March, 2015 10:27 AM
Hoi rappido2,

We geven de spelers de vrijheid om te spelen waar ze willen. Het zou wat zijn als je besluit om in een de 100 munten kamer te willen spelen en dat het niet mag omdat je teveel of te weinig munten hebt volgens ons, met uitzondering van de 0 munten kamers.
springhaan -
sorrie sp ik snap het hele
sisteem niet van jullie ik had mijn naam opgezegt omdat er steeds de zelfde winnen
kreeg ik een mail terug dat ik ook wel eens gewonnen had ja dat klopt 1.30 dat kunt u wel zien maar dat vaak de zelfde winnen dat ziet u niet of u wilt dat niet zien en die hele verandering is waardeloos
u maakt u zelf kapot terwijl het altijd leuk was het gaat er niet om om u de grond in tetrappen maar wel om de eerlijk heid
groetjes sringhaan
leeuw52 -
waarom krijgen de supervips niet meer punten met die actie,s de niet vips en de vips krijgen wel meer punten om de 3 uur maar de supervips niet en wij betalen toch ook genoeg daarvoor.
dus met deze actie was er geen voordelen voor de supervips.
Wouter - 24 March, 2015 10:37 AM
Hoi leeuw52,

Tijdens de Bingo Week hebben de SuperVIPS 2 dagen SuperVIP erbij gehad per medaille en toegang tot de volle kamers die de VIP spelers niet hadden.
magicworld7 -
idd dat zei ik ook al betaal al jaren voor super vip waar wij krijgen nooit eens een extraatje dus kan beter geen super vip meer zijn
schnidelwutz1 - 24 March, 2015 9:23 AM
leuk dat vip gedoe, zeker als je al svip bent, geef maar dubbee munten met opwaarderen, dan heb je ook nog eens wat aan dat Svip zijn.
campingleven -
Het zou heel erg fijn wezen als er niet zoveel vriendjes politiek zou zijn bij sP
Ik denk dat ik al een jaar of 25 lid bent en eigenlijk nog nooit een hele grote prijs heb gewonnen dat is wel heel erg raar toch.
en jullie durven met je hand op je hard te zeggen dat als je er niet met je elleboog er in zit bij sp
dat je net zoveel kans heb
nou dan gaan we er maar weer een keer voor gaan we het wel weer zien hoe het verders gaat loipen maar heb er weinig vertrouwen in.
GROETJES CAMPINGLEVENHOPENDE OP EEN REACTIE TERUG VAN SP
MAAR DAT ZAL OOK WEL WEER NIET
Wouter - 24 March, 2015 10:46 AM
Hoi campingleven,

Met zo ontzettend veel spelers en relatief weinig prijzen is de kans om te winnen beperkt, mede daarom zorgen we ervoor bij bijvoorbeeld een weggeefactie dat je alleen maar online hoeft te zijn om kans te maken. De kans om te winnen is beperkt maar je hoeft er niet al te veel voor te doen. Hetzelfde geld voor de SuperBingo rondes, doe mee zoals je mee zou doen met een normale ronde en wanneer je wint is de pot extra hoog. Geen extra moeite maar wel een grotere pot!
_Etter_Dj_ -
leuke actie maar welke voordelen heb je nog als svip ten aanzien van het verleden ken er maar 3 opnoemen extra smilies ....volle rooms in en een iets hogere gift meer voordelen hebben we niet meer.....waarom word je als (S)vip verplicht als je nederlandse rooms kiest dat je in sommige rooms ook frans duits ect. ect.ect leest als ik dat wil lezen ga ik wel naar de buitenlandse rooms toe en zie dus er het nut niet van om me vip nog te verlengen volgende maand
bibijaco -
2 voordelen wahahahahaha wat betrefd de volle rooms die zijn er niet meer er zijn zoveel kamers dat er altijd wel 1 is die niet vol is,en wat betrefd dat buitenlands vind ik ook verschrikkelijk,wie word er nu gediscrimineerd?Hadden wij vroeger moeten doen bij GP kreeg je gelijk een ban.
Ivo -
Hiephoi Etter ;)

Als SuperVIP ontvang je ook 100% extra munten, voor velen is dit al een reden om een abonnemen te kopen.

We proberen zo goed mogelijk alle kamers waar een specifieke taal gesproken moet worden in de gaten te houden, maar dat gaat niet zonder slag om stoot (275.000 dagelijkse spelers wereldwijd)... Zeker een puntje om meer op te letten, thanks!

Oh, over voordelen gesproken: We gaan de komende weken testen met een nieuw spel. VIPs en SuperVIPs hebben de mogelijkheid om het als eerste te spelen en feedback te geven.
TheRealPanter -
ben heel lang super vip geweest en zit een jaar of 14 op spelpunt maar verlengen is voorbij want bepaalde admins denken dat ze alles mogen. s6 verder.
Ivo -
Hi TheRealPanter. Kan je misschien iets specifieker zijn? Je kan mij ook altijd even mailen, zoek ik even uit wat er precies aan de hand is.
gijsje2 -
SUPER, ben nu weer supervip....was voor ons nu haalbaar, dit bedrag.
Dankkkkkk

vr.gr. gijsje2
loke70 -
Hoi
Ben zojuist voor 1 maand super vip geworden, maar als die maand voorbij is ben ik toch nog wel gewoon vip, want dat was ik eerst en die datum is nog langer niet verlopen .
groetjes
Loke 70
Wouter - 24 March, 2015 1:14 PM
Hoi loke70,

De VIP dagen die je nog had zijn omgezet naar SuperVIP en tellen als extra dagen. Hierdoor heb je langer dan een maand SuperVIP. Heel veel plezier ermee!
Ivo -
Wat Wouter dus al zei, overige VIP dagen zijn omgezet naar SuperVIP dagen.
Als je toch liever VIP blijft na SuperVIP 1 maand getest te hebben kunnen we het altijd weer omzetten. Laat het ons maar weten (u bent nu SuperVIP tot 18 augustus 2015)
bique6 -
ik ben nu tijdelijk door die acties svip,maar wil nu mijn vip verlengen, maar als ik inlog voor verlenging kom ik alleen bij svip verlengen uit, wat moet ik doen?
Wouter - 24 March, 2015 2:28 PM
Hoi bique6,

We kunnen je SuperVIP dagen omzetten naar VIP zodat je nu nog gebruik kunt maken van de actie om je VIP te verlengen.

Laat het ons maar weten!
biljartboy -
mooie actie
alleen in het voordeel van sp kunnen ze de zakken nog verder vullen zie veel reactie's van mensen die willen stopen maar doe dat dan ook ik ben al jaren terug gestopt met vip .sp is een vriendjes site
Ivo -
Je komt nog wel elke dag terug om een spelletje te spelen op Spelpunt... Doen we het toch niet helemaal verkeerd... Toch?
omaels7 -
ik lees dat de mensen zo klagen nu over het opwaarderen
eerst als elsjeh1 heef heel feel pasafkaarten weg gegeven ik had 80.000 punten aleemaal weg gesponserd nu als omaels waardeer ik ook veel op sp mag mij wel wat gratis doen er is niemand die zo veel opwaardeerd als ik maar ik heb nu besloten mijn punten op te maken en sp verwel te zeggen ik zie ook alleen de buitenlanders winnen ik doe al mee toen het nog gp was nu ze samen gaan is de gezelligheid weg dus sp doe er wat aan je raakt de mensen kwijd ze gaan naar hijy bingo dat is gratis groet omaels
bibijaco -
Helemaal mee eens Oma er zullen vele gaan stoppen.
vrony1 -
ik ben supervip kan ik dit ook verlengen met 50% korting
Wouter - 24 March, 2015 6:15 PM
Hoi vrony1,

Jazker! De 50% korting geldt voor alle abonnementen, nieuw of verlening.
gijsje2 -
Leuk hè vrony, scheelt toch weer.

vr.gr. gijsje2
noggie -
Ik doe ook even een duit in het bingo/GP-zakje....
Ik zie eerlijk gezegd de voordelen helemaal niet om betalend lid te worden! Vroeger...heeeel vroeger was ik jaren lang SVIP andere speelnaam), toen de botjes er nog waren en het forum. Alle veranderingen (en ik heb niks tegen inovatie) die maar blijven komen, komen mij eerlijk gezegd een beetje de neus uit! Om de zoveel weken is er weer wat veranderd en dat duurt al heel lang. Jullie geven om de drie uur een gift weg, ik speel niet zo heel lang, sessies duren meestal niet langer dan een half uurtje bij mij. Ik kan dus uitstekend spelen van hetgeen jullie mij doneren. Wat mij het meeste tegen houdt is het enorme geklaag en gezeur in de chats, totaal gefrustreerde spelers die zitten te mopperen (een net woord, want in het Amsterdams heet dat heel anders) omdat anderen achter elkaar winnen. Jullie spel zit zo in elkaar dat je heel lang weinig of niets wint en dan plotseling een aantal keren achter elkaar, bij de meesten althans, niet bij mij, ik win met regelmaat wel wat. De meeste mopperaars zien alleen dat spelers achter elkaar winnen en krijgen er de P in. Dat heeft tot gevolg dat de chat vaak uitermate irritant is, mopperende mensen in de lobby, de hele wereld maakt elkaar af, mensen worden de kop afgehakt en in de lobby mopperen mensen omdat ze geen punten winnen! MIJ doet dat niet langer spelen dan een half uurtje, ik heb geen zin in die negativiteit! En als ik daar dan ook nog voor moet gaan betalen, dan ben ik in mijn ogen verkeerd bezig! Jullie superbingo's is een kansloze actie met zoveel mensen die meespelen, je hebt meer kans de staatsloterij te winnen! Ik speel ze niet meer. Vond het veel leuker om gewoon met de kamers die in dezelfde categorie spelen te superen, nu hebben jullie heel Europa verzameld. Lijnen vallen al na 4 nummers, het gaat razendsnel, ook niet echt een rden om er geld aan te spenderen. Leuke acties hebben jullie wel gelukkig, maar ook dat nodigt MIJ niet uit om betalend lid te worden. Ik denk dat het roer om moet, zoeken naar andere uitdagingen voor spelers om leden binnen te halen. Ook zie ik niet wat het bijdraagt om b.v. dik 1000 punten te betalen op jullie markt, voor een banner??!! Ik speel er liever mee.
Wouter - 24 March, 2015 6:38 PM
Hoi Noggie,

Het probleem je aangeeft is iets wat we oppakken met het nieuwe systeem wat automatisch ongepast gedrag oppakt. Elke speler die 'moppert' (om het ook even netjes te houden) krijgt automatisch een waarschuwing en als die speler besluit door te gaan met mopperen dan volgt er een sanctie.

Dit systeem geldt voor iedereen en werkt 24 uur per dag.
bibijaco -
Geen verder aanvulling nodig,dit is het helemaal konden mijn woorden zijn.
knallie1 -
ik ben supervip krijg ik bij verlenging ook 50% korting
Ivo -
Jup!
HenkVdijk -
Hallo , Wouter,
Dit is niet wat ik wilde weten,
ik zei dat ik vond dat er heel veel splers zijn, die nog nooit hebben opgewaardeerd.
maar wel steeds winnen.
vind dit niet eerlijk.
En wat als je supervip bent , wel degelijk vaak wint,
was laatst 3 dagen aan spelen ik win 3 keer een klein prijsje
maar zag een supervip 86 keer winnen.
hoe verklaar je dit dan ,
want zoals jij zegt , maakt dat niet uit.
ik vind dus van wel , want als iemand 86 keer wint in 3 dagen. als supervip vind ik niet normaal meer.
en nogmaals spelers die nog nooit hebben gekocht opgewaardeerd, dat deze wat ik ook vaak zie veel winnen.
vind dit alles niet kloppen, gaat over de rug van spelers die wel vaak kopen.
laten we het spel eerlijk spelen.
ik vind althans dat dit niet het geval is.
het kan niet zo zijn dat ienad in 3dagen tijd 86 keer wat wint , en een ander maar 3 keer
dan ga ik toch twijvelen aan SP.
Wouter - 25 March, 2015 10:15 AM
Goedemorgen HenkVdijk,

Er zijn spelers die veel spellen spelen op een dag en als je veel speelt is het voordelig om een SuperVIP abonnement te hebben (vanwege de toegang tot volle kamers en 100% opwaardeerbonus). Het SuperVIP abonnement heeft geen invloed op het winnen maar het aantal potjes wat je speelt wel. Als iemand nooit speelt kan die ook niets winnen. Toch zal onder de streep deze speler over alle potjes die gespeeld zijn dezelfde winkans hebben als dat jij en alle andere spelers hebben.
omaels7 -
waar om sp is mij reaxtie er uit gehaals was wel de eaarheid
ik betaal veel en waardeer ook veel op maar daT DE WAARHEID NIET MEER GEZEGT MAG WORDEN VIND IK AL LAAG VAN GP EN SP
wij90 -
ook ik zie veel oude admins en ook veel bekende winnen ook ik kom hier al 15 jaar en zie geen voordelen om super vip te woorden er word wel gesjoemeld zag het vandaag nog kom ineens een buitenlander die niet in de lijst van kamer staat bingo weg halen hoe kan dat en hoe kan het dat veel oude bekende van jullie alle prijzen winnen en je hebt geen profiel meer wat je vroeger wel had en ben al helemaal niet eens dat je voor klaverjassen betalen moet jullie hebben alle gezeligheid verpest ik maak me punten op dan ben ik klaar met sp
Wouter - 25 March, 2015 10:17 AM
Hoi wij90,

Als er in die kamer een SuperBingo ronde bezig was dan kan het zijn dat iemand uit een andere kamer wint omdat bij een SuperBingo ronde alle kamers met dezelfde waarde meedoen.
Mammoes - 25 March, 2015 2:31 AM
ppffff wat een reactie,s ook ik ben al heel lang svip , helaas win ik geen ..... en omaels laten we maar niet beginnen over wie er hier het meest opwaardeer??? zelfs 1000 euro in een week is nog niet genoeg hier om te winnen. maar leuke actie toch dit? alsof het hun uitmaakt wie er niet meer speel hier , voor een ieder die hier weggaat komen er wel 10 nieuwe zieltjes bij met dit soort actie,s
john7 -
waarom vip verlengen als je niks wint als je veel opwardeerd krijg je niks speel je van je gifts krijg je alles
Mister_Solo -
Sp/Gp kan ik nu ook voor 10 jaar svip kopen?
Mister_Solo -
En Sp/Gp geen antwoord???? Dan gaat het Niet door
Wouter - 25 March, 2015 12:51 PM
Hoi Solo,

Het is mogelijk om voor 10 jaar SuperVIP aan te schaffen door 10 aankopen te doen. Elk jaar is dan met 50% korting.
Ivo -
grapjas ;-)
hampshire -
Hallo

Waarom zou je een abonnement afsluiten voor iets wat niet om het eggie gaat vraag me af wat er met het lidmaatschap geld gedaan word want laten we wel wezen er zijn er zoveel die lid zijn en je word niks wijzer ja alleen dat je de bankrekening spekt van sp/gp diegene moet schatje rijk zijn dus nee ik profiteer van de giften
hampshire -
O ja en hoe kan het zo zijn dat er zoveel zijn die tegen een miljoen aanzitten is dat personeel van sp soms want ik kan me niet begrijpen dat zij zoveel hebben en hoe kan het as zij in een room spelen en er is ergens een sub dat ze er naar toe rennen worden ze benaderd Door jullie want valt wel op waar s6 is de kamers stromen ineens vol
Wouter - 25 March, 2015 10:22 AM
Hoi hampshire,

Er zijn kamers waarbij de SuperBingo potten hoog oplopen (denk aan de 1000 munten kamer) als iemand daar wint dan loopt het snel op. Bij Poker komen er zo nu en dan ook grote potten voorbij waardoor het ook mogelijk is zoveel munten te hebben.

De SuperBingo rondes worden aangekondigt in het overzicht van de SuperBingo's onderaan de kamerlijst. Hier kan elke speler zien welke Super er binnenkort begint, op die manier weten veel spelers de kamers met Supers te vinden.
iris5jaar -
gaaf
Dromertjuh -
leuke actie, alleen jammer dat je alleen SUPERvip kan kopen en GEEN gewone VIP !!!!!!!!!!!!!

Foute bedankt heet dat :p
Wouter - 25 March, 2015 11:12 AM
Hoi Dromertjuh,

Als je VIP bent (zoals jij bent op het moment) kan je beide kiezen en ze hebben allebei 50% korting.
Hetty_1980 -
Hallo sp, ik lees net in een reactie dat je alle abonnementen kunt verlengen , waarom kom ik dan met een gewone vip uit , bij de supervip en is daar geen mogelijkheid om met 50% korting de gewone vip te verlengen ?? Dus wil je van deze actie profiteren ben je dus verplicht om supervip te worden .. en inderdaad zoveel extra`s heb je met een sv niet meer !
Wouter - 25 March, 2015 11:14 AM
Hoi Hetty_1980,

Als je SuperVIP bent (wat je op het moment bent) kan je verlengen met SuperVIP met 50% korting. Als je heel erg graag wilt verlengen met VIP bel dan even op 070-4272970 en helpen we je verder.
Dromertjuh -
Dat kan dus NIET Wouter, kan alleen SUPERVIP kopen en geen gewone VIP, want alleen bij SUPERvip staat kopen bij en NIET bij de gewone vip !!!!
Wouter - 25 March, 2015 11:26 AM
Hoi Dromertjuh,

Op deze naam kan je zowel VIP als SuperVIP kiezen maar als je nog een speelnaam hebt die SuperVIP is dan kan je (op het moment) alleen SuperVIP kiezen. We willen je dolgraag helpen hiermee als het nodig is en makkelijkst gaat dat via de de telefoon op 070-4272970.
Dromertjuh -
Dan is het nu net veranderd, zie nu dat het WEl kan, maar 10 minuten geleden nog NIET !!!
demamma -
Ik wou supervip worden ,maar er is geen vip boekie meer waar je in kon schrijven.Ojaaaaa en die

foto's wat ik er allemaal had opgezet,waar zijn die gebleven ????? Dacht dat ze 1 jaar bewaard werden.

Ik was nl. nog geen jaar geleden vip en had gisteravond gehoord dat er geen vip-foto boekie meer is.

Spelpunt als dat zo is wil ik graag al mijn foto's terug hebben....
Wouter - 25 March, 2015 12:12 PM
Hoi demamma,

De gastenboekjes zijn verplaatst naar de Speelplaats (speelplaats.spelpunt.nl), je kan daar inloggen met dezelfde inloggegevens die je hier gebruikt.
demamma -
ok wat moet ik met een vip als ik naar die saaie spellen ga op speelplaats.spelpunt.nl om in mijn boekies te kunnen kijken .Waarom dat gastenboekje en die foto's niet gewoon op spelpunt zelf.Vind dit een beetje belachelijk sorry...
Bedenk mij nog eer ik weer vip word.

ojaaa blijven die boekies alsnog staan als je na 1 jaar geen vip meer bent ???
Mister_Solo -
@ Wouter, jammer voor je late reactie, de deal gaat nu NIET meer door, geld heeft al een andere bestemming ( geen Sp/Gp) gevonden
Wouter - 25 March, 2015 1:26 PM
Helaas dan houdt het op, mocht je nog een keer een meevaller hebben dan weet je het antwoord voor de volgende keer.

Oh, www.lolbroek.nl ;)
j_judith - 25 March, 2015 5:00 PM
ergio conclusio...... de winnaars hoor je niet klagen...alleen de verliezers......
al 15 jaar de zelfde treurnissen van mensen die hier geel veel zitten ...te hoog inzetten...en dan klagen
j_judith - 25 March, 2015 5:01 PM
ergio conclusio...... de winnaars hoor je niet klagen...alleen de verliezers......
al 15 jaar de zelfde treurnissen van mensen die hier geel veel zitten ...te hoog inzetten...en dan klagen
wij90 -
zo is mijn reaktie weg gehaald slim hoor van jullie dat betekend al dat ik gelijk had ga zo door gp
eerlijkheid ver te zoeken dus
Ivo -
Nee hoor, je reactie staat gewoon nog hierboven...
pietwar -
wanneer komen nu eens de botjes terug duurd een euwigheid
riny23 -
wat een omkoperij eerst nemen jullie alles af en nu proberen jullie het zo nee dank je
Ivo -
Omkoperij? Wij geven spelers de mogelijkheid om een abonnement met 50% korting te kopen. Hoeft niet, mag.

Kan je wat specifieker zijn met "eerst nemen jullie alles af"?
riny23 -
heb geen vip meer nodig van jullie sp is lang niet meer wat het geweest is en met de sb doe ik ook nooit meer mee iedere keer met de sb krijg ik bijna geen nrs
Christiaan1956 -
Op welke link moet ik nu klikken als ik gewoon yahzee wil spelen?

Groeten
Chris
Ivo -
Gewoon Yahtzee hebben we niet. Wel hebben wij DobbelFeest! Deze link kan je gebruiken www.spelpunt.nl/dobbelfeest