LAATSTE DAG VAN VIP UITVERKOOP

LAATSTE DAG VAN VIP UITVERKOOP
Het is een geweldige week geweest maar alles komt ten einde. De Bingo Week zit erop en onze VIP uitverkoop is bijna afgelopen. Dit is je laatste kans om 50% korting te krijgen op alle VIP en SuperVIP abonnementen. Dat is de helft voor alle munten bonussen, giften, VIP smileys en nog meer!

We zien je online in Bingo

Jouw Spelpunt Team

(Algemene actievoorwaarden)

AutoDokter -
ik heb pas geleden nog bijna 60 euro betaald voor mieketule1 hartelijk dank daar voor volgende keer trap ik daar niet meer in ik voel mij bij de neus genomen
Ivo -
Hi AutoDokter,

De laatste keer dat je voor een abonnement hebt betaald was in 2011.
tonie46 -
wrm blijft de teller op 1min staan voor mijn nieuwe gift
Ivo -
Raar, zou je misschien ons even willen bellen? Dan helpen wij je graag verder. Telefoonnummer is 070 427 29 70
hoboxx2 -
G, morgen

Ik , heb voor een maand supervip gewonnen,
Nu is mijn vraag .
Wat kost een supervip voor een half jaar.
Kan je mij daar een antwoord voor geven.
b.v.b hartelijk dank.
mvg.
Ivo -
Wij verkopen geen SuperVIP abonnementen voor een half jaar, enkel 1 maand, 3 maanden en 1 jaar. Wat je kunt doen is 2x 3 maanden kopen, dan betaal je in totaal €19,98 Euro. Een SuperVIP abonnement afsluiten voor 1 jaar kost nu €29,99 Euro.
hoboxx2 -
G, morgen

Ik heb voor een maand supervip gewonnen,
Maar wat kost het om voor een half jaar supervip te worden,
Kan je mij daar even een antwoord op geven.
b.v.b dank.
mvg.
Aernout -
Hi Hoboxx2! Je kan op dit moment 1, 3 of 12 maanden SuperVIP worden, een halfjaar is geen optie - alhoewel je natuurlijk wel 2 x 3 maanden kan kopen. 3 maanden kost, alleen vandaag nog, 9,99. Een 12 maanden SuperVIP kost, alleen vandaag nog, 29,99. Normaal zijn beide bedrage het dubbele, sla je slag dus
missmisty38 - 26 March, 2015 1:44 PM
ik betaal niet meer er voor .vind het veel te duur ,iemand met een laag budget kan niks ..
Ivo -
Gelukkig hebben we altijd nog de gratis dagelijkse giften!
natascha22_ -
Leuk als je alleen Supervip mag kopen voor 50 procent korting. Vip had ik dat willen doen maar Supervip is te duur. En alleen supervip kan ik aanklikken. ik zie vip wel, ook met korting maar staat niet bij koop.
Jammer.
Ivo -
Hi Natascha22_,
Bel eventjes naar kantoor, dan gaan we het in orde maken :) We zetten dan je overige SuperVIP dagen over naar VIP dagen zodat je een VIP abonnement kan kopen met 50% korting.

Telefoonnummer is 070 427 29 70
mamalady -
hoi allemaal bij sp
allemaal leuk en aardig wat jullie doen met de bingo ik doe graag bingo maar als ik in de kamers van 1 of 5 of 10 punten per kaart ga doen en wat zie ik dan allemaal die hele hoge punten hebben en dan zijn er die maar wijnig hebben geen kans meer als jullie nou eens doen de mensen die meer als 10.duizend punten hebben ndie niet meer in die kamers laten laat die maar van kamer van 25 punten per kaart gaan wand ik vind het belachgelijk dat die in de kamers mogen ik vind dat niet kunnen

met vriendelijke gr mamalady
Ivo -
Ik snap niet helemaal wat je bedoelt te mamalady. Wil je even naar kantoor bellen om het verhaal even rustig uit te leggen? Telefoonnummer is 070 427 29 70
janneke148 -
hallo
waarom geen korting gewoon vip?
ik heb nu een maand supervip
gr janneke148
Ivo -
Hi Janneke148,

Bel eventjes naar kantoor, dan gaan we het in orde maken :) We zetten dan je overige SuperVIP dagen over naar VIP dagen zodat je een VIP abonnement kan kopen met 50% korting.

Telefoonnummer is 070 427 29 70
smurf92 -
Is het misschien een idee om supervip met je punten te kopen?
Er zijn genoeg mensen die wel punten hebben gespaard,maar niet de euro's op kunnen hoesten.
Wouter - 27 March, 2015 10:53 AM
Deze optie is er op het moment niet maar is zeker iets waar we over na kunnen denken, bedankt voor je suggestie!
smurf92 -
Is het misschien een optie om supervip met je punten te kopen?
Er zijn genoeg mensen die punten hebben gespaard,maar niet het geld hebben om het te kopen.
moeke30 -
ik wil vip verlengen hoe moet dat moeke 30
Wouter - 27 March, 2015 11:00 AM
Er zijn 3 manieren om je abonnement te verlengen, via iDeal (internetbankieren), creditcard en paysafecard.

Als je een abonnement aanschaft bij het opwaardeerscherm (je kan klikken op opwaarderen of koop VIP om het te openen) en je hebt al een abonnement dan verleng je het automatisch. De opwaardeerknop staat bovenaan de pagina.


Als het niet lukt neem dan gerust contact met ons op 070-4272970. We zijn vanavond tot 22:00 geopend en we helpen je graag verder!
Xrara_wiebenikX -
Het allemaal leuk en aardig sp maar ik waardeer op en lever het continu direct in, wat doe ik fout wil nu wel is eer voor me geld hebben als het is zou kunnen maar jullie vertikken het gewoon weg al maanden lang . Wat een ontspanning NIET DUS !!!
Wouter - 27 March, 2015 11:07 AM
Xrara_wiebenikX,

Kan mij voorstellen dat je af en toe het gevoel hebt dat je alleen maar verliest maar ik heb je spelgeschiedenis erbij gepakt en zie dat je diverse keren toch een leuke pot hebt gewonnen, waaronder gister. Bij Bingo kunnen er een paar winnaars zijn per ronde, dit maakt het ook zo spannend. Deze spanning zou weg zijn als je van te voren al zeker wist dat je iets zou winnen.
dolly75 -
ik vind het niet normaal dat sp de mensen die minder hebben niet waarderen en wij maar opwaarderen 30 euro weg en nu niets meer ik vind het echt niet meer normaal ik ga stoppen
met sp dit is gewoon gewld de deur uit gooien en je krijgt er niets voor terug
Wouter - 27 March, 2015 11:16 AM
Hoi dolly75,

Spelpunt draait om het spelen van een spelletje en een babbeltje maken met mede spelers en het opwaarderen is een keuze die spelers maken. Er zijn spelers die zeggen dat het tijdverdrijf en het contact met andere spelers het al waard is. Als je zou stoppen zou dat jammer zijn maar de keuze is net als het opwaarderen aan jou.
Hoop je toch snel een keertje in Bingo tegen te komen :)
j_judith - 28 March, 2015 11:43 AM
was een mooie aktie.....maar mogen nu die zenuwe icoontjes weg..... Alhoewel het nog steeds lente is waren de lente icoontjes wel erg snel verdwenen.
Massa's mensen willen graag het schaapje terug.
Geef daar eens gehoor aan
j_judith - 29 March, 2015 6:22 PM
bedankt voor het antwoord