Nieuw en verbeterde versie van BattlePatience

 

Nieuw en verbeterde versie van BattlePatience
Spelpunt werkt er hard aan om jouw spelervaring te verbeteren.Nadat we in de winter diverse spellen hebben geupdate is het nu tijd voor BattlePatience. Met deze nieuwe, snellere en verbeterde versie van BattlePatience is de chat en layout geupdate en speel je munten om het spel nog spannender te maken. Hieronder is een uitgebreide omschrijving van wat er allemaal veranderd is.

1. Het spel gebruikt dezelfde technologie als de meerderheid van onze spellen zoals Bingo, Kaartenfeest en Dobbelfeest. Dit betekent dat het spel op nog meer computers te spelen is en er daardoor meer tegenstanders tegen je kunnen spelen. Door deze technologie is het spel sneller, vloeiender en laad het veel sneller.

2.We hebben een toffe, nieuwe navigatie balk toegevoegd. Deze balk die bovenaan de pagina staat laat zien hoeveel munten je hebt, welk level je hebt, welke vrienden er online zijn en een knop om gemakkelijk van kamer te wisselen. Dit zal hoop tijd schelen wanneer je van kamer wisselt omdat je het spel niet meer uit hoeft te gaan.

3.Een van de grote verandering is dat het spel nu gebruik maakt van munten. Dit verhoogt de spanning van het spel en daagt je uit om je uiterste best te doen om van je tegenstander te winnen. Net zoals bij de andere spellen kan je gebruik maken van de munten die je al hebt en de 3 uurlijkse gift.

4. Het speelveld om je kaarten is ook iets vergroot waardoor je nu makkelijker je kaarten kan neerleggen. Dit was na de update een veelgehoorde klacht.

5. De chat is ook onder handen genomen. Hoewel de chat anders lijkt heeft het dezelfde grote als voorheen. De prive berichten die je normaal gesproken aan de rechterkant kreeg zijn nu verplaatst naar de zogenaamde chat-hoofden. Dit zijn eigenlijk knoppen waarmee je je privé gesprekken kan selecteren. Als je nog geen vrienden met iemand bent staat er naast hun speelnaam 'Voeg vriend toe' en zo kan je ze makkelijk toevoegen vanuit je privé gesprekken. Je kan ze ook toevoegen vanuit de vriendenlijst of door over hun namen te gaan in de chat. Dit is verder niet veranderd.

6. De smileys en de chat kanalen zelf zijn ook onder handen genomen. Het werd tijd om die een nieuwe uitstraling te geven. Er komen later nieuwe smileys bij dus hou ze in de gaten.

7.Heb je ooit last gehad van het niet kunnen zien wat je allemaal getypt had? Voorheen kon je namelijk niet je hele zin zien. Met deze veranderingen is dat nu wel mogelijk! Kijk maar eens naar het voorbeeld hiernaast. Super toch?

8.Je hebt je misschien al afgevraagd waar je je online status kan veranderen in deze nieuwe versie. Uiteraard is dat nog steeds mogelijk als je op je profielfoto linksboven klikt, de status is dan direct aan de bovenkant zichtbaar en aanpasbaar!

Veel plezier met deze nieuwe opties! We horen heel graag van je wat je van deze vernieuwingen vindt. Laat dus vooral een berichtje achter!

 

Probeer de nieuwe BattlePatience NU!

Jouw Spelpunt Team

saskia54 -
Jammer dat het nu munten kost
Wouter - 27 March, 2015 11:20 AM
Het kost inderdaad munten maar het hoeft jou niets te kosten, je kan de 3 uurlijkse gift gebruiken om het spel te spelen. Zo kan je verdeeld over de dag diverse potjes geheel gratis spelen.
LethalChicken -
1 game-play!! pfff geef die continue-optie terug zodat je niet na 1 spelletje overnieuw moet beginnen!
chippie73 -
wij wachten nog steeds op een ANDROID verzie van jullie maar neeeee daar wordt niet aan gewerkt !!!!!!!!!! dat vind ik veeeel belangrijker dan deze update!!!!!!!!!
Wouter - 29 March, 2015 1:42 PM
Zoals je gezien hebt bij het nieuws is de Android van Bingo nu beschikbaar. We doen vaak meerdere projecten naast elkaar en Battle was toe aan vernieuwing.
quinta05 -
zo jammer jullie verpesten helemaal het spel.
Nu kost alles munten niet leuk veranderd dit graag weer terug naar zonder munten!!!!!!
alexcius -
helemaal mee eens was eerst lekker voor de ontspanning nu met munten is het niks aan
Wouter - 29 March, 2015 1:48 PM
Het is mogelijk om een spel te spelen voor 5 munten en je 3 uurlijkse gift bestaat uit minimaal 20 munten per gift. Hierdoor kan je diverse spellen gratis spelen, verdeeld over de hele dag.

We gaan aan de slag met de feedback voor het doorspelen na een ronde.
quinta05 -
namens door1949 zet alsjeblieft de oude versie van battle patience er weer op dit is echt niet leuk!!!
flieperdefliep1 -
Ik vind het je reinste geldklopperij!!!
Doen alsof het voor ons is, maar er gewoon ordinair geld voor vragen bah!
Laat het lekker bij het oude, tenminste nog IETS dat gratis was, de lol is er voor mij helemaal af na zoveel jaar.
Wouter - 29 March, 2015 1:50 PM
Hoi flieperdefliep1,

Als je de 3 uurlijkse gift gebruikt om te spelen is het nog steeds gratis om te spelen. Met deze snelere versie zijn er meer spelers die het kunnen spelen (java gaf nogal wat problemen voor sommigen). Hierdoor zal je hopelijk meer tegenstanders zien dan voorheen om tegen te spelen.
sandra290 - 27 March, 2015 10:36 PM
verbeterde versie ??????????????/ tis  echt te gek  voor  woorden  het  was  een leuk spel  nu  dus  echt niet  meer  steeds  na  1 spel  gespeeld  te hebben vlieg  je  eruit  terwijl  je  soms 10 a 15  spelletjes met  iemand  speelde  nu  moet  je  steeds  opnieuw en dan waarom  weer  met  munten spelen ? gaat  het alleen  maar  om de  poen
dillikundalk -
Het is een hele vervelende versie waarbij het niet meer dan 1 spel kunnen spelen, verreweg de meest irritante verandering.
Lorre85 -
Weer een spel verpest jammer hoor!!!
Lorre85 -
meerdere spellen achter elkaar spelen met dezelfde speler kan niet meer, duidelijk weer vanuit kantoor bekeken hoe we het meeste geld kunnen verdienen, maar wederom niet vanuit de spelers bekeken maar ja die mogen ook alleen maar betalen, daarna is de service weg! bah!!!
kokosbom -
het is er niet beter op geworden maar een spel spelen is niet echt fijn. en al die broodspelers die er al waren worden nog gieriger gaan nog meer valsspelen want nu gaat het ook nog eens om de munten .bah hier is duidelijk niet over nagedacht
Vlinder_ -
Het is geen verbetering, en sneller is het zeker niet, de kaarten gaan in slow motion, bij het wegleggen.En dat je maar 1 spel kunt spelen is ook waardeloos!
Lauritatje -
Dat het munten kost boeit me niet eens zoveel maar dat je na 1 spelletje er al mee moet stoppen dat is echt balen en de meeste vinden dat niet leuk... deze upgrade is niet 1 van jullie beste helaas :(
_Ine_2 -
Jammer SP, eens zo een leuk spel, maar helemaal naar de mallemoer geholpen door jullie "verbeterde versie" Geen meerde battles meer achter elkaar kunnen uitvechten.
Heel jammer, zal het nog maar weinig spelen.
mmiSsiy -
Het leuke spel Battle Patience is helaas heengegaan .

Het is nu een munten spel geworden, of liever gezegt een geld spel.

Dus hoe vaker en meer je op waardeerd, dan is je win kans groter. (Zoals alle munten/geld spellen).

De traagheid momenteel van dit spel geeft de *minder goede* speler alle kansen. Vooral als die speler ook nogeens opwaardeerd.

Ik begrijp nu ook 100% waarom er spellen zijn verplaats naar de speeltuin. Zoals Poolbiljart en Darten. Daar is het munten/opwaardeer systeem dus de invloed van SP/GP niet mogelijk!!!

Jammer dat dit een geldwolven bedrijf is geworden. Daarom leuke gezellige spellen verdwijnen helaas.
Wouter - 29 March, 2015 1:59 PM
Het opwaarderen staat net als bij de rest van de spellen los van de winkans. De traagheid komt door het omzetten van java naar flash en is iets waar we naar aan het kijken zijn. Als het bij beide spelers trager is dan voorheen zie ik niet hoe een 'minder goede' speler daar voordeel uit kan halen.

Als je speelt tegen dezelfde spelers als voorheen zal je merken dat er niet veel anders is qua uitkomsten van de spellen.
flieperdefliep1 -
Sorry Wouter, zie die verbetering totaal niet!!
Het gaat niet alleen traag, spelers houden nog meer dan voorheen hun kaartjes vast omdat ze anders verliezen.
Verder zijn er nu minder spelers dan zonder die malle munten en van die gift kun je net een paar potjes en als je die verliest...dag gift! En weg is het heerlijk potjes achter elkaar spelen met leuke spelers.
Het gaat jullie alleen maar om geld, ik zie werkelijk geen enkel voordeel, maar zal Spelpunt ook absoluut afraden bij iedereen.
carmen1976 -
en de botjes voor het klaverjassen met zn 2 blijven maar weg
allemaal leze beloftes
carmen1976 -
loze beloftes
DizzyMizzy -
Ik vind het echt geen verbetering, vooral dat je maar 1 spel kunt spelen.
Oopsie51 -
Jammer dat je na 1 spel al stopt, waarom doen ze niet 3 spellen voor 1 prijs zoals het was. Het gaat me nog niet eens om de punten maar omdat het snel weer weg is.
En die 3 uurlijkse gift is ook niet alles, je moet elke keer terug komen om je punten te halen, zit niet de hele dag hier.