Lente Uitverkoop: +50% op ELKE opwaardering!

Lente Uitverkoop: +50% op ELKE opwaardering!

Jullie hebben aangegeven dat het weer eens tijd werd voor een opwaardeeractie, dus in het teken van de lente krijg je de komende 3 dagen 50% EXTRA MUNTEN op elke opwaardering! Dus grijp je kans, pak die 50% bonus en speel jouw favoriete Spelpunt spellen. Welk spel ga jij vandaag spelen?

Pak die bonus!

klik hier voor de actievoorwaarden

Winnaars Oranje Week Weggeef Actie Dag 4

De winnaars van de laatste Oranje Week weggeefactie zijn bekend. Gefeliciteerd allemaal!

Prijs Winnaar(s)
1x 1 jaar gratis VIP hertru3 

5 x 250 Munten

 

prinsesje_35,wimpiejella, GerriePijl, megatwister en tommy337

5 x 500 Munten

 

foeksia, AnjaK239, mudde, jokevriessen66 en rakker44 
2 x 6 maanden gratis VIP SienWeber1  en wiebelteen

5 x 250 Munten

 

alterego10, lowieke8, tarzan169, dieente en shavana

5 x 500 Munten

 

Prince550, stapelgek, bulldoggie1, sandy25 en impreska1
1x Samsung Galaxy S5 Telefoon annetteli

5 x 1000 Munten

 

fladdertje3, _Country_Girl_, LeidaJansen, Lientjuhh en mazzelvod

2 x 5000 Munten

 

Hausie565, MelissaHulzink
1x een Leven Lang SuperVIP peterrijsdam1 

5 x 1000 Munten

 

ellywim1, plofkruit, hercules3, melkmeisje2 en dartmaneerde
1 x 10.000 Munten zonneke52
1 x Samsung Galaxy Tab 4 sylvia_chris
gijsje2 -
Gefeliciteerd winnaars, ik hoop er volgende keer bij te zitten

vr.gr. gijsje2
thea47 -
gf winnaars erg leuk toch hopenlijk allen blij met de prijs groetjes op naar de volgende actie weer van sp. of gp.
coos22 -
gf all
sylvia_chris -
Hoi allemaal

Ik speel vanaf het begin bij spelpunt, toen waren er 2 spellen en kon je gratis spelen. Later kwamen er meer spellen bij en op een gegeven moment werden de punten omgezet in punters (zo noem ik punten) Later begon spelpunt met actie's en kon je mooie prijzen, helaas won ik steeds niets. Mijn man gaf te kennen dat het allemaal doorgestoken kaart was enz. Gisteren zag ik ineens mijn naam staan dat ik een hoofdprijs had gewonnen wowwwwwwww. Er is 1 ding wat ik vreselijk jammer vond.

ik had geen camera naast mij liggen, want ik had dolgraag een foto willen maken van het gezicht dat mijn man trok toen ik het hem vertelde. Dan had ik de foto groots hieronder gezet.

Bedankt spelpunt voor deze mooie prijs en oppepper

Sylvia_chris
Wouter - 28 April, 2015 6:24 PM
Hoi Sylvia,

Dank je voor de mooie woorden. Een voordeel van de tablet is dat je nu altijd een camera bij de hand hebt voor dit soort momenten :)
_Prepper_Jack_ -
leuk om te lezen dat er iemand blij is ik gun het jou en alle andere winnaars van harte Gefeliciteerd.
silvanoh -
leuk dat je nu wel wat hebt gewonnen
SANDERA7 -
gf alle
_lovelight_ -
Heel leuk die 50% extra bij opwaarderen voor degenen die opwaarderen (ik niet dus). Ik vraag me alleen af of jullie, zoals altijd beweerd wordt, in de gaten houden dat spelers niet te veel uit geven. Een ieder moet dat natuurlijk zelf weten, maar ik zag gisteren in de chat dat een speler elke dag gemiddeld 25 euro opwaardeert. Dat komt neer op 30 x 25 euro = 750 euro per maand. Ik kan daar heel wat broden voor kopen. Wat is eigenlijk de limiet voordat jullie overgaan tot actie?
_xJohnx_ -
Deze vraag heb ik ookal eens gesteld...antwoord was toen...daar is de speler zelf verantwoordelijk voor , vanuit Sp/Gp onderneemt men geen actie.
_lovelight_ -
Nou dat idee heb ik dus ook John, maar ik heb toch ooit gelezen dat ze het in de gaten houden.
Wouter - 29 April, 2015 9:28 PM
Er zijn zeker maatregelen die worden genomen hiervoor maar harde bedragen zijn moeilijk te noemen. Wat voor de een veel is hoeft voor een ander niet per se veel te zijn. Wanneer we het opmerken of als een speler het zelf aangeeft lossen we dat op gepaste wijze op.

Bedragen die worden geroepen in de chat mkun je nooit met zekerheid zeggen of dat ook daadwerkelijk hetgeen is dat iemand uitgeeft.
_xJohnx_ -
Ik weet zeker dat Sp/Gp niets doet als een speler zeer veel opwaardeerd...ze komen pas in actie op moment dat de speler hier zelf een verzoek toe doet....dat is mijn mening.

@ Wouter, welke maatregelen nemen jullie op eigen initatief??
_lovelight_ -
Wouter, als ik bedragen hoor van 750 euro.... Ik kan het zelf goed missen, maar dan nog zou ik zoveel niet uitgeven. Ooit in een ver verleden een paar keer gebeld voor 1,30 euro met een enorm schuldgevoel en met de gedachte dat als ik iets win het niet in contanten terug kan vorderen. Daarom waardeer ik ook nooit meer op. Ik weet dat de verantwoordelijkheid bij de speler zelf ligt, maar je zou bij die bedragen toch echt denken aan een verslaving en niet aan een hobby.
Golo - 30 April, 2015 5:52 PM

Hi John, buiten het feit dat we verzoeken inwilligen als spelers naar ons toe komen zijn er ook checks ingebouwd die wijzelf controleren. Wij kunnen niet in iemands portemonnee kijken, maar als we (plots) excessief gedrag opmerken treden er procedures in werking. Zo proberen we in bepaalde gevallen actief een speler te benaderen om polshoogte te nemen over zijn of haar opwaardeergedrag, maar er kan ook preventief een blokkade worden opgeworpen met betrekking tot het opwaarderen.

We zijn daarnaast altijd bereid om een dialoog aan te gaan over dit onderwerp met spelers die aangeven daar behoefte aan te hebben. Wij gaan uitermate serieus om met dit soort kwesties, want wij willen dat iedereen geniet van wat Spelpunt te bieden heeft; een stukje entertainment, maar vooral ook de ontspanning en gezelligheid die daarbij hoort. Dat is immers waar het allemaal om draait en waar wij ons sterk voor maken.