LAATSTE DAG +50% extra munten

LAATSTE DAG +50% extra munten

De lente zal nog niet verdwijnen, maar onze Lente Uitverkoop waarbij je 50% EXTRA MUNTEN ontvangt bij elke opwaardering eindigt vandaag! Dit is je laatste kans om die 50% bonus te ontvangen, dus maak er gebruik van zolang het nog kan! Veel plezier ermee 

Pak die bonus!

bijke10 -
Vandaag de laatste dag met 50% extra opwaarderen
Zomerfair -
Leuk hoor die actie, alleen win je geen ene m oer. Heb al voor 50 euro opgewaardeerd en win nog geeb punt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JubJub -
hoezo 50 % meer.heb op 31-3 voor 10 euro 3750 munten gehad en vandaag voor 10 euro 3750 munten....ja hoor 50 % meer ?
Wouter - 30 April, 2015 3:18 PM
Hoi JubJub,

Bij de opwaardering van 31-3 was je nog een VIP speler en was er geen actie. Een VIP speler krijgt automatisch bij elke opwaardering 50% extra. Op het moment ben je geen VIP speler en krijg je 50% extra dankzij de actie, dit is waarom het aantal munten hetzelfde is.
_lovelight_ -
Ben blij dat die irritante pijl met 50% erin verdwijnt naast de ballenbak. Kan die niet ergens anders gezet worden de volgende keer?
Aernout -
Hi _Lovelight_! De pijl viel erg op hé? We brengen graag dit soort acties onder de aandacht bij zoveel mogelijk spelers. De pijl hielp hier uitstekend bij. Gelukkig is het inmiddels weer verdwenen en kan je je weer richten op het krassen van de goede Bingo ballen
_lovelight_ -
Haha leuk Aernout. Ik vond het gewoon een beetje te druk naast die ballenbak, maar ik snap het heus wel dat het moet opvallen.
toosengosse -
Leuk dat opwaarderen maar hij doet het echt niet op dit moment heb nog nooit last van gehad
toosengosse -
Leuk dat opwaarderen maar hij doet het echt niet op dit moment heb nog nooit last van gehad
toosengosse -
ik bedoel met telefoon opwaarderen
Aernout -
Hi toosengosse! Onze betaalpartner voor telefonische opwaarderingen heeft gistermiddag inderdaad even niet gewerkt. Rond 17:15 was dit echter weer opgelost en kon je weer opwaarderen
Kevinnl -
Sinds ik vip ben komt er niet meer bij gaat alleen maar af ..jammer...
poesje12 -
ik heb nu 3x opgewadeert en nergens wa te winnen
vind echt nie leuk meer als zo blijft neem ik geen vip ook meer
veel de zelfde zie ik winnen heb zo paar namen staan die dagelijks veel winen sp

heel leuk he zo
xxanniexx -
jankbal tandloze
Zomerfair -
Zo nog 197 punten van 50 euro, laatste punten opmaken en dan van deze oplichterszooi af!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aernout -
Hi Zomerfair! Dat is inderdaad vlug gegaan. Ik zie dat je na opwaarderingen gelijk in veel hogere kamers gaat spelen. Mijn advies is in dezelfde kamers te blijven spelen - op die manier kan je het maximale uit je aangeschafte munten halen. Mocht je veel munten hebben en houden van wat extra spanning zijn de hogere kamers natuurlijk ook best leuk. Maar dan zal het ook sneller gaan inderdaad. Mocht je hier meer informatie over willen hebben kan je mij uiteraard online aanspreken, ons bellen (070-427 2970) of via Servicepunt ons een bericht sturen. We helpen je in ieder geval graag verder!
gemmaudo -
nou ik ben er blij mee kost al genoeg dus ik ben wel blij djw sp
knuffeldoosje -
Vandaag sinds lange tijd maar weer eens opgewaardeerd. Het was te verwachten......50% extra = dubbel en dwars inleveren. Alle punten in een paar uur op, bedroevend!!!! Ik ben klaar met Spelpunt
Aernout -
Hi Knuffeldoosje! Oef, dat is inderdaad rap gegaan. Ik zie dat je na het opwaarderen gelijk van de lage kamers (1-2-5-10) munten naar de hogere kamers (250-1000-2500) bent gegaan. In die kamers gaan de munten een stuk sneller inderdaad. Mijn advies is in dat geval in de ietswat lagere kamers te blijven spelen zodat je extra lang kan genieten van de potjes die je speelt. Mocht je hier meer informatie over willen hebben kan je mij uiteraard online aanspreken, ons bellen (070-427 2970) of via Servicepunt ons een bericht sturen. We helpen je in ieder geval graag verder!
otie_63 -
spelpunt het is alleen inleveren voor ons je blijft maar inleveren de groeten
otie_63 -
depunten die ik vandaag heb opgewaardeert worden dubbel en dwars weer afgehaald raar he ??
Zomerfair -
Beste Aernhout,
Dank voor je bericht, maar het heeft geen enkele zin om in de lage kamers te spelen of waar dan ook. Ik win in geen enkele kamer. Ik ben tot 3 mei s-vip maar zal mijn lidmaatschap zeker niet verlengen. Speel al dagen zonder iets te winnen. Ik heb met veel plezier gespeeld maar de lol is er nu wel van af.
Van de 21.000 punten die ik de laatste dag heb opgewaardeerd zijn er al weer 10.000 weg. Eerlijk spel? ik geloof hier niet meer in, zie al dagen lang steeds dezelfde namen winnen.
mia52 -
groot gelijk
mia52 -
voor je het weet is het weer zomer