Spelpunt Hitteplan

Spelpunt Hitteplan
Het Spelpunt hitteplan is van kracht! Met de komende dagen tropische temperaturen in het vooruitzicht leek het ons handig om jullie goed te informeren over wat je het beste kan doen tijdens deze hitte - en wat je vooral niet moet doen. Zo wordt het afgeraden veel lichamelijke inspanning te leveren en de zon in te gaan tijdens het middaguur.

Wat je wel moet doen is veel water drinken, dunne kleding dragen, voldoende koeling opzoeken en heel veel Bingo spelen. Ja echt. Het kan zelfs op het terras met je iOS of Android toestel!

We zijn erg benieuwd wat JIJ gaat doen tijdens deze hitte. In ieder geval wensen we iedereen veel sterkte en speelplezier toe de komende dagen. 

Speel nu Bingo!

poohtygertje -
moet je wel munten geven sp
Aernout -
Ha, zonder Munten gaat het inderdaad lastiger. Gelukkig kan je je gift over een half uurtje alweer claimen en hebben we de Gratis kamers nog!
lieseman1 -
nou betaal me gek aan jullie maar bingo krijg ik niet dus stop ik ermee
alleen de hoge krijgen punten ben er klaar mee
lena98 - 30 June, 2015 3:23 PM
lekker spelletjes spelen op spelpunt, in de tuin,gezellig chatten soms en genieten van de zomer
bingospellen - 30 June, 2015 3:44 PM
Hoi,

Eindelijk Wifi op het volkstuinpark op 2 plekken. Vooral handig als je niet thuis bent.
Gelukkig hielp mijn zoon mij met het instellen bv. de code van het park.
Het lijkt gemakkelijk om overal te spelen maar het is nog een gezoek.
Met mijn Apple Ipad kan ik nu de giftmunten ophalen en een bingospelletje spelen
op het terras.
Aernout -
Lekker hoor Geniet van de zon daar!
GaveGon -
Het spel wisselen uit de ene naar de andere gaat niet na het werken aan dobbelfeest, moet eerst uitloggen om in het bingo te komen, dus veel plezier met die hitte gaat het op die manier niet worden. Is wel een tikkie off topic, maar wilde het toch even melden. Zit te dobbelen, besluit om naar bingo te gaan, zie ik eerst een wazig beeld (en nee, ik heb niets gedronken oid ;), klik ik weer op spelen zie weer bingo staan en krijg weer wazig beeld en sta nog steeds in dobbelfeest. Enige wat overblijft is uitloggen en weer inloggen, hele pagina verversen :(
hansvo20 -
gavegon ik hoop toch dat je wel water hebt gedronken,want dit weer is niet uit te houden zonder water
neon5 -
sp.Ketakoe zit op hartejagen en scheld mensen uit voor joden en gaskamers het is gewoon schunnig ,kunt u er iets aan doen?
Mister_Solo -
Daar is het filter toch voor......
Aernout -
Hi Neon5! Vervelend als een medespeler niet helemaal tegen zijn verlies kan - en dat verbaal uit. Gelukkig is dit inderdaad opgepakt door ons schelddetectissysteem - hij heeft dus automatisch een waarschuwing/sanctie ontvangen. Mocht je twijfelen of het wel is opgepakt kan je altijd op de naam klikken (in de chat), een menu'tje verschijnt waar je vervolgens "Speler rapporteren" kan selecteren.
hart3 -
Mag wel dubbel opwaarderen worden, vanwege de hitte
hansvo20 -
Aernout

bij temperaturen die hier in Limburg gemeten worden gaat niemand in de middag op het terras zitten (vandaag 37 en de kans bestaat dat het zaterdag 40 wordt).

Het is echt geen pretje dit hete weer.