Vrienden voor het leven bij Spelpunt

Vrienden voor het leven bij Spelpunt
Goede vrienden zijn voor altijd! Wij brengen jullie graag leuke spellen op Spelpunt, maar voor veel spelers zijn het de mensen en de vriendschappen die zijn ontstaan, welke ervoor zorgen dat zij keer op keer terugkomen. Dus proost op alle vrienden die we hebben gemaakt op Spelpunt! Bedankt dat jullie dit zo'n speciale plek maken op de deze Wereld Vriendschapsdag!

Heb jij goede vrienden gemaakt op Spelpunt? Komen zij uit dezelfde stad? Provincie? Of een totaal ander land? Vertel ons jou verhaal!

Speel Bingo

ikhouvandieren -
vrienden? nu ?is alleen maar haat en nijd zinds de verandering jaren geleden had je hier vrienden maar nu is het ieder voor zich om zoveel mogelijk punten te behalen ne word je bedonderd door je vrienden om punten op de bank te zetten omdat jullie het zo duur hebben gemaakt en hebben zamengevoegd met de buitenlanders zelfs die maken ruzie en schelden ons uit nee sp of gp er is niks meer aan daarom speel ik niet meer gezelligheid is er af groetjes
Wouter - 3 August, 2015 12:43 PM
Hallo ikhouvandieren,

Er zullen altijd rotte appels tussen zitten en die pakken wij zo goed mogelijk aan met onder andere het filter wat automatisch ongepast gedrag opmerkt en aanpakt.

Toch zien wij ook dat er een hoop echte vriendschappen ontstaan die buiten Spelpunt om verder worden uitgebreid. Goede voorbeelden hiervan zijn de klaverjasweekenden die door spelers worden georganiseerd, bruiloften en Spelpunt babies.
Gerardina5 - 3 August, 2015 2:53 PM
Ze heeft wel gelijk ikhouvandieren toevallig jullie beloven van alles maar doen ho maar botjes beloven terug te komen, proef laten draaien hoop mensen sv weer geworden en dan laten barsten telkens zeggen jullie we zijn er mee bezig ja ja allemaal nieuwe dingen maar aan de botjes werken die jullie groot gemaakt hebben in klaverjassen ho maar.
Jullie houden ons gewoon aan het lijntje wees gewoon is eerlijk en geef ons de botjes terug!!!
Wouter - 3 August, 2015 5:14 PM
Hoi Gerardina5,

We hebben dit gesprek al vaker gehad, de botjes wordt aan gewerkt en we hebben liever een volledig werkende versie dan een versie die niet voor iedereen goed werkt. Jij en andere spelers herinneren ons aan de botjes, kan je nagaan hoe dat gaan als die botjes niet goed werken!
Nog een tijdje geduld, we zijn er mee bezig en het zal het wachten waard zijn.
bingospellen - 4 August, 2015 2:58 PM
Hoi.


Misschien dat sp meer open dagen kan organiseren waar spelers elkaar kunnen
ontmoeten. En dan een lijst maken van bv. telefoonnummers (wie dat wil) zodat je elkaar
kan bellen. Meer begrip en minder haat en nijd.
sweetie23 -
ik heb er zeker een paar goede vrienden aan over gehouden 1 ervan ken ik nu al zo 8 jaar en me grote liefde heb ik ontmoet op sp en die had ik zeker nooit leren kennen zonder sp want hij woont nu nog 75 km verder als ik maar daar kom snel verandering in want na 3 jaar op en neer reizen willen we snel samen gaan wonen
sweetie23 -
zat ff op de verkeerde naam maar dit verhaal kom van sasha61 af hahahahahha ff geen erg in dat ik op andere naam zat
GaveGon -
Ook ik erger me kapot aan alle mopperaars, sjagrijnen, afzeikers en schelders, waar je ook komt, alom wordt er nare chat gegeven, ik word er niet blij van :( gezelligheid van vroeger is compleet weg! Ben een beetje moedeloos geworden van GP, ECHT! Dobbelfeest is ook zoiets ergs, men zegt niet eens een gdm of zoiets en over Dobbelfeest gesproken, probeer maar eens in een spel te komen, voordat je het weet zit je ergens waar je niet voor hebt gekozen en dat is een grote ergernis, die spellen verspringen als vlooien! De halve wereld snijdt elkaar de strot af en hier zitten ze te %€#(&=)! op elkaar en op GP...bah....