Wij houden van Munten

Wij houden van Munten
Wij houden van onze Spelpunt spelers en aangezien het bijna Valentijnsdag is, willen wij deze week iets speciaals doen om ieders liefde voor Munten te vieren!

Extra Giften voor Valentijnsdag!
Kom deze week elke dag online om jouw extra Valentijnsgiften te claimen. Naast je 3-uurlijkse gift kun je elke dag 50 extra Munten en 5000 extra Slot Munten claimen!

Word een Bingo Miljonair
De Bingo Miljonair ronde start vrijdag 12 februari om 21:00 uur. De kamer is nu al open, dus claim nu jouw kaarten en word een Bingo Miljonair. 

Extra SuperBingo Evenement!
Op zondag 14 februari van 20:00 tot 02:00 uur vullen wij de SuperBingo's extra snel aan! Zet het alvast in jouw agenda en kom online om kans te maken op heel veel Munten!

Nog meer verrassingen!
De komende tijd kan iedereen genieten van de speciale liefde smileys. Wil je laten zien hoeveel liefde je hebt voor Bingo? De speciale hart-dabber is alleen deze week met 50% afgeprijsd!

Kom deze week online en voel de liefde. Wij houden van Munten!

Speel Bingo

_TRAP_nie_in_SP -
Mega Extra Munten......??? Laat mie nie lachennnn ....
Mhoek -
!
densta -
ongelovelijk hoe het gaat hier. gister extra uitgegeven 14 euro aan belkosten om op te waarderen. van de 14 keer is het 1 keer gelukt. bij de andere pogingen kreeg ik te horen dat de code niet goed was. en zelfs tijden de code invoeren kreeg ik al de melding te horen. dus wel de extr kosten maar niet de munten gekregen. goed geregeld spelpunt. veel plezier met jullie verdiende centen van mij.
Wouters -
Hoi densta,

Wat vervelend! Neem even contact met ons op via ServicePunt (klik op je profielfoto linksbovenaan en druk op inbox). Mocht het niet lukken dan kan je vanaf 18:00 ook naar ons bellen op 070-4272970, dan helpen je graag verder.
densta -
gister heb ik jullie gelijk een mail gestuurt dus die zouden jullie moeten hebben

grtzzzz
JosKirkels1 -
vind het niet gek dat spelpunt van zijn spelers houd vooral als er maar genoeg opgewardeerd word dat ze die munten van de bingo miljonair maar verdelen onder de spelers.want van die 50 munten extra iedere dag koop je ook niet veel munten .ik doe er niet aan mee het zijn allemaal lokkertjes waar alleen spelpunt beter van word.
Wouter - 8 February, 2016 9:25 AM
Het unieke van de Bingo Miljonair ronde is juist dat de pot zo groot is. Dit zorgt ervoor dat als je hem pakt je een flinke berg Munten erbij hebt. Een groot voordeel van de Bingo Miljonair ronde is dat je meerdere dagen de tijd hebt om je kaarten aan te schaffen. Zo kan je de 3 uurlijkse gift opsparen om kostenloos mee te spelen en de valentijnsgiften kan je ook gebruiken.

Hoop dat je meedoet!
petraaa10 -
hoi mooi dat jullie dat doen super gr
samatha5 -
vervelend steeds die aanbedingen.
het kost mij een kapitaal aan geld
ik word er armer van en jullie rijker
heb zelf vaak gekeken met het weggeven van kadootjes en steeds kregen mensen wat die al een heel kapitaal hadden en haast nooit mensen die best veel gld in doen
geef die mensen ook 1x wat weg en niet steeds die al heeel veeel geld hebben en nooit meer hoeven te bellen om op te warderen met het betalen
Wouter - 8 February, 2016 9:51 AM
De weggeefacties staan los van hoeveel je opwaardeert, wel of geen (Super)VIP en de hoeveelheid spellen dat je speelt. Het enige wat telt is of je tijdens de weggeefactie online bent.

Dat een speler veel Munten heeft hoeft trouwens niets over het opwaarderen te zeggen, we hebben nu een tijdje Bingo Toernooi die dagelijks gehouden wordt en tijdens weggeefacties geven we vrij veel Munten weg. Daarnaast zijn er spelers die al jaren lang hun giften sparen of in het verleden een leuke klapper hebben gemaakt.
Zoals je ziet aardig wat redenen waarom een speler veel Munten kan hebben buiten het opwaarderen om.
Naast de weggeefacties doen we ook veel met extra giften, die voor iedereen zijn (die in aanmerking komt) en waar je eigenlijk niets voor hoeft te doen behalve in te loggen. Zo geven we wat weg aan iedereen wat we nu ook doen met valentijn.

Veel plezier met de extra Munten!
fokje66 -
ook een goed middag spelpunt.
ik spelen mee met je bingo.
fokje66
liefbeertje73 - 7 February, 2016 2:14 PM
Extra munten????????????? Hoe krijg ik die? Doe al 3 weken niks anders dan opwaarderen.

Vind het zo leuk bingo spelen maar raak in de problemen zo. Jullie kunnen beter elke dag
meer munten geven.

Er zijn al veel mensen die ik ken op sp mee gestopt.

Als dit zo doorgaat doe ik dat straks ook want het word te duur.

Gr.
ZWARTE_PANDA -
mee eens
rom44 -
GRATIS Mooi niet er moet altijd wat tegenover staan en dat is hier het opwaarderen nou ik zelf doe dat al een lang tijd niet meer ik wacht wel op de gift die ik al lang en breed zelf heb betallt hoe zoiu het toch zijn als Alle spelers alleen zouden spelen van de giften en niet meer bellen ik denk dat sp/gp nog een kleine week bestaat en dan is de site op zwart. de spelers beginnen het door te krijgen dat het niet helemaal klopt he
ZWARTE_PANDA -
klopt wat jij zegt
glenda17 -
bij hoeveel acc krijg je de extra muntjes
dogmargewoan -
speel van af het begin hier bij sp en nog nooit een suppergehad en dobbelen kan ik ook niet maar opwarderen heel goed en dan nog geloven dat ut eerlijk gaat dus echt niet
karin013 -
wij houden van munten , ja dat klopt wel jullie geven 50 munten en daarna maken jullie me steeds blut heel fijn ty sp
eggert -
leuk bedacht gp over de rug van anderen kan ik ook wel wat weg geven
pik eens wat van die genoeg hebben het spel word niet eerlijk gespeeld
Annakleinlooh - 7 February, 2016 11:03 PM
de computer bepaalt wie er winnen
het is geen eerlijk spel meer de gene doe het meeste opwardeer die krijgen het minst
waarom steeds die hoge die winnen
daarom stop ik ook met sp
Wouter - 8 February, 2016 9:59 AM
Hoi Eggert en Annakleinlooh, ervaring leert mij dat het veel makkelijk via de telefoon is uit te leggen hoe het precies werkt.

Neem contact met ons op via 070-4272970 en een collega of ikzelf kunnen je precies uitleggen hoe het werkt en ook eventuele andere vragen beantwoorden.
ZWARTE_PANDA -
trek mijn maar met hoop slots munten voor game slots en bingo
ik heb nog nooit iets gewonnen word nu wel eens tijd sp want
ik blijf geen geld storten
gr zwarte_panda
Mister_Solo -
Wat een gezeur en onzin lees ik hier

Spelpunt, ik ben WEL blij met de extra munten

Ga zo door Sp
eslis -
geef je groot gelijk Mister, ben ook blij met de extra munten
noordster -
m
nelis120 -
Zo ik wacht me gift af
pol55 - 8 February, 2016 8:37 AM
Ik zie ze graag die extra munten
juulvanzwam -
leuk
jetty1 -
Als je de reacties leest zou je denken dat mensen hier verp[icht zitten. Als ik het niet zou vertrouwen kwam ik niet meer op spelpunt, simpel.
maria2110 -
je haalt de woorden uit mijn mond
mamaindra -
hoi spelpunt,
jeetje wat kunnen mensen zeuren zeg, niemand die ze verplicht om mee te doen dat doen ze zelf, en als je bingo speelt of ander spel kan je ook met lage punten spelen, ook niemand die je verplicht om kaarten van 100 of meer punten te kopen. (en veel kaarten)
ik vind het in ieder geval fijn dat spelpunt er is, ik vind het een leuk spelletje en leuk tijdverdrijf en ben blij met de extra punten, ga gewoon zo door!!! super!!!!
en beste mensen dit zeg ik niet omdat ik ook zo mega prijs heb gewonnen, want dat heb ik nog niet maar gewoon omdat ik het leuk vind, kom op zeg, het is en blijf een spelletje!!!
mamaindra -
p.s. ik ben het ook helemaal met Jetty1 eens!!!!
bingospellen - 8 February, 2016 12:27 PM
Hoi,

Mijn advies aan de spelers is: speel niet te snel in de zeer hoge kamers.
En zeker niet tot alle munten op zijn. Want dan moet je weer te snel opwaarderen
met vaak dure munten. Spaar liever voor de voordelige munt acties.
In de lagere kamers kan je langer spelen.
En vergeet niet we zijn allen met 0 munten begonnen.
Zingo -
Leuke actie, ga zo door!
Zingo -
Meer munten! :)
dogmargewoan -
maar twee woorden het zijn .....
moeke30 -
gisteren vandaag niet
nachtrijder -
hoop dat ik keer wat win zodat ik vaker kan spelen
dogmargewoan -
wou dat die wouter eens wat eerlijker was
luca74 -
ik houdt van verrassingen leuk voor valentijn
broeikas -
nagg nagg nagg,je kunt gewoon gratis meespelen en dan krijg je ook de extra gift, maar waarom veel mensen giftig zijn snap ik niet je waardeert zelf op en verspeelt je punten ,niet de schuld van sp of gp,let wel ik ben een gratis speler .Veel plezier allen die er wel plezier aan beleven,o en bedankt voor de extra 50 en 5000 munten (woordtornado en slots)
pino385 -
is een leuk spel win zelf de staatsloterij ook niet elke maand gr pino 458
plingenplons2 - 9 February, 2016 4:13 PM
goedemiddag. Vraagje: Waarom doen jullie niet iets met die slotmunten. Bv een maximum per dag dat je om kan zetten naar gewonen munten. Groetjes en fijne dag
Wouter - 9 February, 2016 4:44 PM
Hoi plingenplons2,

Leuk idee! We kiezen er voor om de Munten nu gescheiden te houden om het overzicht te bewaren. Zo weet je nu dat als je Slot Munten krijgt dat je deze daarvoor kan gebruiken. Met het onderling overzetten zou er verwarring kunnen ontstaan.
Jada2000 -
komt u maar
altydwat2 -
trappeb dr allemaal in haha
neeltje63 -
hou ik van.
goudguppie1 -
Erg leuk die gratis munten maar vertel mij eerst maar eens hoe ik die kan krijgen , log me meerdere malen per dag in maar nog steeds geen extra munten
Wouter - 11 February, 2016 3:17 PM
Hallo goudguppie1,

We hebben elke dag een valentijnsgift naast de 3 uurlijkse giften. Deze wordt automatisch bijgeschreven (1x per dag) zodra je inlogt. Heel veel plezier de extra Munten!
Jada2000 -
Dank
red29 -
ik hou ook van munten . lol
plingenplons2 - 10 February, 2016 1:43 AM
ty
belkie2 -
ik speel alleen maar overdag ,want s,avonds heb ik geen tijd. maar de extra munten vind ik prachtig
Wouter - 11 February, 2016 3:23 PM
De giften zijn er de hele dag (en nacht) zodat iedereen ze kan claimen wanneer het uitkomt :) De Bingo Miljonair ronde is geheel automatisch waardoor je er niet per se bij hoeft zijn. Veel plezier met de Munten!
Jada2000 -
ty
bens54ben -
nooit euro,s uitgegeven aan sp.punt.
zit al jaren op sp,punt
dus trap er niet in
vvb -
geef speler onder 2000 gewoon 5000 munten das een gift die paar die je voor al de jaren speelt is ook de moeite
Wouter - 11 February, 2016 3:28 PM
Hoi vvb,

De extra gift is elke dag dus het loopt aardig op als je alle dagen bij elkaar op telt. Veel plezier met de extra Munten :)
missbobo -
hallo sp
het is nu 0.25 zit als 10 minuten te wachten op mijn gift maar klok blijft hangen op 1 minuut
jammer weer mist ik weer een gift
maar ik ga slapen wacht er niet meer op
hennykb1 -
hallo sp
ik kan wel merken dat jullie van munten houden het is nu bijna half 1 en mijn klok blijft staan op nog 1 minuut voor mijn gift
nou ik ga mijn bedje in want langer wcachten doe ik niet meer dan houden jullie mijn gift maar
groetjes hennykb
bjd3 - 11 February, 2016 7:14 PM
was bij mij ook zo hennykb1, maar kreeg ze vandaag alsnog erbij. Alleen op facebook niet gekregen: vreemd. Daar nog wel om hulp gevraagd, maar kreeg alleen het bekekende: verzoek is ingediend te lezen. Vandaag gekeken....niks. En ook bericht gestuurd via contact, maar nog niks. Echt heel vreemd.
elly76 -
die 50 munten zijn er bij nooit bijgeschreven maar in mindering gebracht wat uiteindelijk helemaal niks opleverde.

het staat wel bij de gifst als je gaat kijken maar klopt helemaal niks van.
bingoballetjuh -
koop is batterijen van de bingo winst vanaf 12 uur klok op 1 min hangen
heel raar niemand van jullie in de gaten heb
slapen ineens iedereen >>???????
antoine32 -
Ik log ook om de 3 uur in elke dag. Ik krijg geen 50 Valentijn munten tot nu toe. Hoe zit dat SP? Graag antwoord hierop. De vraag is al meerdere keren gesteld hier. Tot nu toe geen reactie van jullie.
Wouter - 11 February, 2016 3:28 PM
De batterijen hebben we midden in de nacht vervangen ;) Er ging inderdaad iets niet helemaal lekker maar gelukkig is het dezelfde nacht nog opgelost.
More comments