Munten Sale!

Munten Sale!
Oranje Week is in volle gang op spelpunt en omdat het bijna Koningsdag is, hebben wij speciaal voor jou een Oranje Sale!
Alleen vandaag krijg je bij elke opwaardering 50% Extra Munten!

Dus wacht niet te lang en profiteer nu! Wil je liever 50% meer Slot Munten? Klik dan hier

Weggeefactie!
Wil jij leven als een koning voor een weekend? Exclusief voor Spelpunters is er vandaag een weggeefactie waar je een luxe weekendje weg in kunt winnen!

Wil je meer weten? Klik hier!

kuukelekuuu -
eerst eerlijk spelverloop dan gaan we eens nadenken over iets op te waarderen. Er is een random voor de grote vaste winnaars niet voor iedereen. Ene admins neer zetten die eerlijk zijn en niet bepaalde mensen het hand boven de hoofd houden en afgaan op ex admins. Veel succes. veel gemopper dus weinig opwaarderen en de grote die waarderen niet op hebben jullie geen ene malle ding aan
minou14 -
waarom alleen vandaag? en hoezo geen 100% ? slaat zowiezo nergens . het zijn belachelijk hoge bedragen wat jullie vragen voor die paar punten, die jullie dan vervolgens ook nog es weer heel snel weten in te nemen,
Aernout -
Hi Minou! Ik begrijp dat je Spelpunt zo tof vindt dat je altijd meer Munten wilt hebben!
We kunnen echter niet 7 dagen in de week en 50 weken van het jaar een Sale houden. Datzelfde geldt eigenlijk ook voor de grootte ervan, de 50% dus. Zodra we 100% doen wordt er al gevraagd om een 200%. We vinden 50% een mooie hoeveelheid extra die je dan GRATIS krijgt en daarom houden we het ook meestal bij die 50% . Geniet ervan!
keeskroket -
waarom maar 1dag en niet meer?
waterman9742 -
ben heel blij met mijn 2000 pnt bedankt
pitta195 -
Ik wil graag munten kopen! Nooit eerder gedaan.
Nu laat er geen schermpje zien hoe ik dat kan betalen!
Weet wel met ideal en de bank maar er komt geen vervolg om dat in te vullen Help! Ik wil graag wat meer pt en nu bij die aanbieding zeg ik geen nee!
Tot mails dan. Pitta 195
Wouter - 26 April, 2016 9:23 AM
Hoi Pitta,

Het beste kan je even contact met ons opnemen via de telefoon op 070-4272970 dan kunnen we direct kijken wat er aan de hand is.
Xx_Fido_Dido_xX -
brrrrr geld betalen voor neppunten die je nooit terug krijgt