KoningsBingo: Wegens succes verlengd!

KoningsBingo: Wegens succes verlengd!
De Spelpunt Oranje Week is voorbij, maar de KoningsBingo gaat nog twee dagen door. Vanavond en morgen om 19:00 uur zal er nog een ronde plaats vinden, maar daarna is het echt voorbij!

Hoe speel je mee?

  • Haal jouw kaarten in de 15 Munten Automatische 'KoningsBingo'-kamer.
  • De kaarten worden voor je bewaard. Je bent dus vrij om van kamer of spel te wisselen.
  • Wanneer de ronde begint worden jouw kaarten automatisch voor je gemarkeerd, zelfs als je niet online bent.

Haal nu je kaarten en speel mee!

curlymad -
Zit te wachten op dubbel opwaarderen...50 piek was op 1 dag weg..niet 1 keer een volle kaart..paar lijntjes en weg!
Snap heus wel dat je niet elke super kunt winnen maar verwacht wel speelplezier voor dat geld.
Mister_Solo -
Daar kun je op zich best lang van spelen, als je de goedkope kamers opzoekt
Mister_Solo -
Maar voor wie is het een succes???
Kopiko -
Jammer heb het geluk dat ik altijd allleen maar schuif.
ArchivedUser63c1f0b915035 -
ik ook maar klaar nu met die zooi alleen wij schuiven vel maar niks terug een paar keer bingo en dan gauw weer inpikken zoda jij weer opwardeerd s6 als je door speelt
noggie -
Ik begrijp het geklaag wel en niet. Het frustreert om te verliezen als je er veel geld in steekt, maar dit is een bedrijf en die draaien deze spellen niet voor de kat z'n viool toch? Je schrijft toch ook niet aan de Staatsloterij dat je er veel geld in steekt maar nooit iets of weinig voor terug krijgt? Deze site dwingt niemand om te betalen, ze geven zelfs gratis munten weg elke drie uur. Dat er velen zijn die daar niet genoeg aan hebben en er vervolgens voor gaan betalen, daar hoopt dit bedrijf op, daar draait dit bedrijf op! En dan nog het aantal spelers, hoeveel kans denk je te maken in je eentje tegen maximaal 100 spelers? Met een super is dat zelfs 1 tegen een paar duizend! Kans maak je wel, maar de kans is klein. Het geklaag dat er in vele kamers is, maakt het er niet gezelliger op helaas, ik schuif de chat daarom uit zicht, heb geen behoefte aan al dat gekliem! Ik vind ook dat je niet moet klagen, wie speelt kan verliezen en wie daar niet tegen kan moet niet spelen. En spelen doe ik wel, maar een paar keer per dag een paar spelletjes en daar houd ik het bij. Zo blijft het voor mezelf "leuk" en kan ik spelen van de gratis gift. Ik schrjif "leuk" omdat het wat twijfel heeft bij mij in Bingo. Het is enorm voorspelbaar namelijk, je hebt er een goede kaart tussen zitten en meestal gaat die zgn toevalstreffer dan eerst je andere kaarten invullen, de zgn "rem" waar je veel over hoort in de chat. Maar goed, ik klaag daar niet over verder en al helemaal niet in de chat. Het is slechts een feit, het valt mij op.