100% Extra Munten, omdat het kan!

100% Extra Munten, omdat het kan!
De vraag naar een nog betere actie was groot, dus het is tijd voor de eerste 100% opwaardeeractie van het jaar.

Tot morgenochtend 9 uur profiteer jij van twee keer zoveel Munten bij IEDERE opwaardering! Wees er snel bij, want deze actie duurt maar 24 uur.

Grijp je kans!

glemode1detigle -
Net opgewardeerd 50% en dan hier mee komen bah voel me flink belazerd
GP_Jeff - 26 May, 2016 10:14 AM
100% extra Munten bij elke opwaardering, een verzoek van héél véél spelers dat we vandaag inwilligen. Dat is toch super!

Vanwege deze vele verzoeken hebben we dus lekker ouderwets, en speciaal voor jullie een Dubbel Opwaardeer actie EXTRA ingeboekt. Nu kun je dus eventueel nog een beetje extra genieten van een weekje met mooie voordelen. Hoeft natuurlijk niet, maar was je toch van plan een opwaardering te doen, dan is het natuurlijk wel heel mooi meegenomen
sharjay -
Goh jij ook al ik denk vele van ons, ik had nog gebeld met gp/sp maar nada nopes ze er iets aan doen. Als antwoord kreeg ik u kunt nog gebruik maken van de 100%... lol nou dacht t ff niet
GP_Jeff - 26 May, 2016 4:14 PM
Hi Sharjay, wanneer heb je gebeld en welke speelnaam heb je genoemd? Ik kan geen registratie vinden dat je ons überhaupt aan de lijn hebt gehad
HennyF8 -
Ja, dit is echt een rotstreek van sp, ik gisteravond laat snel nog opgewaardeerd omdat de actie afliep en nu tot mijn grote verbazing 100% extra??? Wat een smerige streek van jullie sp. Ik ben nu ook gelijk klaar met jullie.
GP_Jeff - 26 May, 2016 4:58 PM
Henny, bedankt voor het gesprekje van zojuist in de chat. Ben blij dat we hebben gesproken en je me aan je vriendenlijst hebt toegevoegd
ladybird43 -
Gisteravond nog opgewaardeerd omdat de actie bijna ten einde was en nu ineens 100% extra
GP_Jeff - 26 May, 2016 10:33 AM
Je kunt vandaag gelukkig nog de hele dag gebruikt maken van de Dubbel Opwaardeer Actie als je dat zou willen. Er was immers zoveel vraag naar dat we er een extra actie van hebben gemaakt.
GEBIT_1953 - 26 May, 2016 10:08 AM
Ik wou vanmorgen om 7 uur opwaarderen lag het internet eruit
Mazzzel ...... om kwart voor 10 had ik weer internet
dus ik ga nu dubbel opwaarderen jammer voor de andere die het al hebben gedaan
GP_Jeff - 26 May, 2016 10:22 AM
De beste manier om te betalen voor een mooi moment, is ervan te genieten.
Spronsje6 -
dit had ik wel verwacht van sp.
GP_Jeff - 26 May, 2016 10:25 AM
Na zoveel verzoeken, vonden we dat we wel een EXTRA actie erachteraan konden gooien
HennyF8 -
Dus dit vind jij een superactie GP Jeff???? Nou sorry hoor, ik vind dit pure misleiding.
GP_Jeff - 26 May, 2016 10:36 AM
Nou, nadat we de afgelopen twee dagen zoveel vraag kregen naar een Dubbel Opwaardeer Actie en we daar nu direct op reageren is toch hartstikke mooi? Je hebt in ieder geval gister nog geprofiteerd van 50% extra (wat sowieso al lekker is meegenomen!), en mocht je toch nog plannen hebben om een keertje op te waarderen komt dit nu wel goed uit
trap_er_weer_in - 26 May, 2016 10:36 AM
sorry maar dit vindt ik echt een naai streek in totaal 200euro opgewaardeerd gister en eergister loop dus door jullie achterlijke gedoe ruim 100.000 punten mis dit slaat werkelijk nergens op ik weet niet wie jullie er een plezier mee doen maar zeker niet de mensen die al opgewaardeerd hebben, kunnen jullie zelf toch ook wel bedenken of niet!!!!!!!!!!!!!!!
GP_Jeff - 26 May, 2016 10:42 AM
Je loopt niets mis, want je maakte gebruikt van een andere actie waar je voor hetzelfde geld 50% EXTRA Munten kreeg. Ik heb natuurlijk geen idee of je nog van plan bent om op te waarderen, maar dat er nu ook nog eens als extra actie 100% bijkomt is eigenlijk alleen maar mooi meegenomen voor als je dat toch al wou doen.

Zie het als een extraatje, vanwege de vele verzoeken van jouw medespelers. Dankzij die verzoeken kun je eventueel vandaag ook 100% extra krijgen.

Ik spreek je in Bingo zo nog wel even aan
trap_er_weer_in - 26 May, 2016 11:27 AM
gebeurt ff gepraat ben er nu tevreden mee bedankt voor gesprek jeff
margit4 -
Ik heb al een klacht in gedient via mail, het is inderdaad behoorlijk misleidend. Gisteren nog opgewardeerd en dan nu 100 %. Ben echt behoorlijk kwaad .
estinea -
Ik heb gisteren voor 200 euro opgewardeerd en nu komen ze met 100% en dan bijna alles verspeeld. Speel al jaren met Sp maar je kunt bet stemmen op SP
GP_Jeff - 26 May, 2016 12:43 PM
Hi Estinea, bedankt dat je nog even naar ons kantoor hebt gebeld. Ben blij dat we elkaar even gesproken hebben, ik het nog uit heb kunnen leggen en we er een goede afloop aan hebben weten te geven
elsa1968 - 26 May, 2016 12:55 PM
voel me een beetje erg belazerd omdat er vanmorgen nog stond nog een uur opwaarderen voor 50% meer.Ik dacht dat doe ik dan nog maar even en dan 2 uur later zie je dit bericht. Beetje een rare actie
elsa1968 - 26 May, 2016 12:59 PM
zeker als je vanmorgen nog om half 9 opwaardeert omdat dit volgens het bericht de laatste kans was pffff
Wouter - 26 May, 2016 2:38 PM
We hebben de 100% actie aangemaakt omdat er erg veel vraag naar was. Het is ook de eerste 100% actie van het jaar, zo zie je maar dat het een tijdje geleden is.

Door de vele verzoeken van je mede spelers kun je ook nog gebruik maken van de 100% actie mocht je dat willen doen.
nootje1946 -
gister opgewaardeert voor50% extea en nu inees 100%extrawal een lullige streek sp goed bezig we zijn allemaal belazed
Wouter - 26 May, 2016 2:41 PM
Nadat we de afgelopen twee dagen zoveel vraag kregen naar een Dubbel Opwaardeer Actie en we daar nu direct op reageren is toch hartstikke mooi? Het U vraagt, wij draaien idee.

Je hebt sowieso gebruik kunnen maken van de 50% actie (dat is opzich altijd al lekker) en mocht je nu nog meer extra Munten willen dan kan dat.
lenny3111 -
ik voel me ook flinkbelazerd.
gisteren opgewaardeerd, laatste kans, goede aktie bla bla bla.
Nu kunnen jullie wel zeggen dit is extra, maar als je op het terras een pilsje besteld en er is een aktie, die nog maar een paar uur duurt, dat je er een extra krijgt dan voel je je ook belazerd als je een uur later er 2 pilsje extra bij krijgt.
Wouter - 26 May, 2016 2:46 PM
Zie het als een happy hour die verlengd is EN waarbij je nog meer extra krijgt! Je kreeg al een leuke bonus en die is vandaag dubbel zo leuk geworden.

Het is een spontane actie die gekomen is doordat er zoveel om gevraagd werd en wij vonden dat het wel kon, zoals de titel al aangeeft.

Hoop dat je besluit toch nog een extra pilsje te komen doen bij ons ;)
meike1957 -
ja, leuk geprobeerd dacht ik; ik bel en krijg de melding ongeldige code, die heb ik dus vaker voorheen gehad, dus 1.40 betaald en nog niks. nu wel de code goed opgeschreven, dus ben benieuwd naar mijn 560 puntjes.
Wouter - 26 May, 2016 2:42 PM
Neem even contact met ons op via 070-4272970 en dan helpen we je graag verder. We zijn vanavond tot 22:00 geopend en hopen snel van je te horen.
BelDu -
Ik lees alleen maar standaard antwoorden van de medewerkers van sp en volgens mij lezen ze de vragen ook niet goed. Ben zo blij dat ik niet opwaardeer. Dit is idd wel een grote naaiactie.
bingospellen - 26 May, 2016 4:02 PM
Hoi,

Hier een positief verhaal.
Vanochtend kreeg ik een ingeving om even te wachten.
Waarom wist ik niet toeval, geluk?
Ja hoor 100% extra munten ipv 50%.
Leek wel een waterval 140.000 munten voor 100 euro.
GP_Jeff - 26 May, 2016 4:40 PM
Een waterval aan Munten, nou dat is het zeker!
noggie -
Zeg Wouter en Jef, jullie kunnen zeggen wat jullie willen natuurlijk, maar het zou beter en slimmer zijn geweest om die 100% extra actie een aantal dagen of zelfs een week na die "laatste kans 50% actie" te doen! Geef dat nou gewoon toe! Ja, er zijn er velen die vragen om 100% extra bij het opwaarderen, maar je kan toch op je zakelijke vingertjes uittellen dat indien je als speler in de ochtend jullie "laatste kans 50% extra bij opwaarderen" te zien krijgt en er gebruik van maakt om vervolgens een aantal uren laterin ene 100% extra te zien krijgt, dat de spelers er enorm de P in krijgen?! Gewoon een miskleun van de site! Kom dan niet aan met steeds hetzelfde antwoord, spelers voelen zich duidelijk in de maling genomen, zakelijk gezien, bedrijfsvoerlijk gezien, was dit een domme zet! De opwaarderende spelers blijven dat toch wel doen en nu lopen jullie de kans dat spelers wellicht denken "bekijk het maar"! In ieder geval vinden velen dit overduidelijk een misselijke streek en ontevreden opwaardeerders, daar kunnen julie niet van eten!
GP_Jeff - 26 May, 2016 4:37 PM
noggie: maar het zou beter en slimmer zijn geweest om die 100% extra actie een aantal dagen of zelfs een week na die "laatste kans 50% actie" te doen!

Aan de andere kant is de kans aannemelijk dat we dan dezelfde geluiden op het nieuwsbericht hadden gehoord. Immers zat er dan slechts een paar dagen tussen. Nu werd er enigszins spontaan besloten om op alle verzoekjes van spelers in te gaan om weer eens een 100% actie te doen. Buiten de reacties op het nieuws om, zien we ook dat spelers hier heel graag gebruik van maken. De stille massa als het ware. Vergeet dus ook niet dat we hier ook heel veel mensen blij mee maken die niet op het nieuws reageren.

Laten we wel wezen, het zijn allebei acties waarbij men meer voor minder krijgt. Je pakt er hoe dan ook een voordeel uit mocht je toch al van plan zijn op te waarderen (hoeft niet). Daarnaast begrijp ik jullie als spelers wel degelijk en heb ik persoonlijk diverse mensen die op dit nieuwsbericht gereageerd hebben ook nog even privé benaderd per chat of telefoon om de situatie door te nemen. Ik neem daar graag de tijd voor.

Ik vind het overigens wel top dat je even meedenkt Noggie. Dat waardeer ik
OmavanGuus -
En zo had het gemoeten rare lui sinds er veel veranderd is. vakantie geld kon zeker niet gestort worden en moet zo opgelost worden, laat zien hoe ze met mensen omgaan nou moet het hun gebeuren reken dan maar dat de onderste steen boven komt. Corrupt woord komt steeds vaker in de gadachte van velen.
arcadesh13 -
Wat een rotstreek, gisteren opgewaardeerd voor 50 euro. Hier maken jullie geen vrienden mee.
Wouter - 26 May, 2016 7:57 PM
De 50% en 100% acties zijn allebei acties waar je meer voor minder krijgt. Zie het als een verlengde happy hour met meer extras voor de laatste paar uurtjes. Dit wilt niet zeggen dat je tijdens het normale happy hour helemaal niets extra heb gehad.

Het verzoek van spelers om een 100% actie te doen kwam de afgelopen dagen duidelijk naar voren. Niet alleen hier maar ook in de spellen en bij onze helpdesk dat we besloten hebben om de kans te grijpen en jullie nog meer extras te geven, mocht je dit willen doen.
canon43 - 26 May, 2016 5:15 PM
Hallo voel me een beetje in de maling genomen. Ik dacht vanmorgen waardeer nog even op voor 50 euro want het is bijna 9 uur dan is het over. Kom ik net thuis staat er 100 % gratis!! beetje jammer dit spelpunt!

Een teleurgestelde speler

Canon 43
x_JUNE_x -
Erg netjes tegenover ons als spelers is het niet, ook ik heb voor 100 euro opgewaardeerd!!Waarom jullie met sommigen '' in gespek'' gaan en tot een oplossing komen ( zou graag willen weten welke dat dan wel is ) en anderen een lullig antwoord krijgen hier is me een raadsel !!! Misschien dat iemand me dat nog kan uitleggen !!!!!!! M.v.groet x_JUNE_x
Wouter - 26 May, 2016 7:58 PM
Het in gesprek gaan heeft als doel om duidelijkheid te geven. Even rustig de tijd nemen om de situatie uit te leggen, beide kanten van het verhaal duidelijk te krijgen en uiteindelijk het zo af te ronden (tot een oplossing komen) dat de ergenis is weggenomen.

Vaak is uitgebreid de tijd nemen en luisteren al voldoende. De reden dat je het niet bij elk bericht ziet is omdat we niet altijd degene online zien op het moment dat we het schrijven.
eliseroos -
jullie hadden het kunnen weten want dat doen ze elk jaar
ikvindbingoleuk -
jammer dat ik niet opwaarderen kan ik krijg pas morgen mijn vakantie geld ik loop het mis jammer
wildeshen2 -
het is leuk dat dubbel opwaareren maar jullie profiteren wel van alles word met een rot gang van je afgepakt alles gaat steeds naar de zelfde erg raar vind ik dat
Spel_Punt_Boy72 -
hallo sp medewerkers..
wilde graag toch iets kwijt over die 50% en 100% actie
tuurlijk is het een super actie van spelpunt..
drm mij dank ook wel.. maar kan me wel bepaalde frustratie van veel spelers begrijpen..
veel acties maken jullie van tevoren bekend .. welke ook meestal wel tot succes worden uit gevoerd of tot bedacht...
is het geen optie om volgende keer als jullie weer eerst een 50% actie doen ook eens te vermeleden dat na bv. 2 dagen een 100% actie is... oke mensen zullen allemaal wachten op de 100% actie logiche he.. of jullie doen een 100% dubbel en na een dag nog 2 dagen 50%... gaat vaak om de duidelijkheid die jullie kunnen scheppen .. nu voelen veel mensen zich in het ooitje genomen... bedoel alleen ga er eens naar kijken.. snap zeker dat het met € te maken heeft maar tevredenheid van klanten telt eigenlijk netzo zeer mee... bedoel dit niet negatief maar geoon al een punt waar sp moet naar kijken... zou zeggen ga zo door... vriendelijke groet john... ;)
Wouter - 27 May, 2016 9:21 AM
Hoi Spel_Punt_Boy72,

Bedankt voor het meedenken :)

Zoals bij elke actie doen we een evaluatie om te kijken waar we het nog beter kunnen doen en deze feedback zullen we zeker meenemen.
beertje_roel - 26 May, 2016 9:39 PM
Ik vindt dit een schandalige actie heb gisteren opgewaardeerd met de 50 % nu komen jullie met 100 % opwaardering waarom niet gelijk met 100 % ik voel mij bestolen en GP_ jeff dat veel spelers er naar hebben gevraagt lijkt mij onmogelijk heb er niks van gelezen doen de 50 % actie er was ( bij Reactie plaatsen ) is dit wel zo stuur dan die reactie eens door naar mij maar dat zal je vast niet doen omdat ze er niet zijn dit is gewoon weer een actie van spelpunt zelf zonder er bij na te denken dat heel veel trouwen spelers al hebben opgewaardeert bij de 50% actie en die zich nu bestolen voelen je moest je kapot schamen GP_ jeff en je excuus maken bij al die trouwen spelers die hebben op gewaardeerd met de 50 % actie
Denk de volgende keer eerst 2 x na voor dat je weer zo domme of moet ik idioten actie zeggen maakt.
zie je antwoordt met belangstelling te gemoet maar die zal er zo als altijd wel niet komen wandt je reageert alleen maar bij een positive reactie valt mij op .
Wouter - 27 May, 2016 9:25 AM
Het verzoek van spelers om een 100% actie te doen kwam de afgelopen dagen duidelijk naar voren. Niet alleen hier maar ook in de spellen en bij onze helpdesk dat we besloten hebben om de kans te grijpen en jullie nog meer extras te geven.

Bij de nieuwsberichten van 50% staan een paar reacties waarin om 100% wordt gevraagd die kan je zelf opzoeken.

We nemen alle feedback die hier gegeven is mee bij de evaluatie en wil je bedanken dat je de tijd hebt genomen (iedereen die gereageerd heeft trouwens!) om de feedback te geven.
Josee2 - 26 May, 2016 10:45 PM
dit is echt zo jammer , speel al jaren , heb nu 3 x opgewaardeerd met 50 % procent , en dan nu ineens 100 % ...

hoop dat jullie me nu eens een keer tegemoet komen , want dit is wel echt zo zuur.
gr Josee
corpoker -
IK heb gisteravond gebruik willen maken van de dubbelopwaardeeractie.
Heb gebeld naar het 09 nr om voor 1.40 op te waarderen. Voer ik netjes de code in die op mijn scherm stond. Krijg ik de melding dat de code niet juist was...Ik denk nog van dat ik hetzelf verkeerd heb gedaan dus deed nog een keer hetzelfde. Kreeg ik weer dezelde melding bij een andere code. Ik heb het idee dat de codes al gebruikt waren...
SP Hoe kan dit en hoe gaan jullie dit oplossen. Ben nu 2,80 euro kwijt maar geen punten.
Graag reactie..!

Corpoker
Wouter - 27 May, 2016 9:23 AM
Hoi corpoker,

Neem gerust contact met ons op via 070-4272970 en dan helpen we je graag verder. We zijn vandaag tot 22:00 uur geopend. Hoop snel van je te horen!
beertje_roel - 27 May, 2016 9:32 AM
hoop dat ik ook antwoordt krijg wat er uit die evaluatie is gekomen en hoop dat jullie dan besluiten om al die trouwe spelers van spelpunt die met 50% hebben opgewaardeert een welgemeende excuus ontv wandt lees de reacties maar al die spelers voelen zich bestolen .
noggie -
Nog even "omdenken" dan maar Jeff.... het blijft in de ogen van vele spelers, gezien de reacties hier (niet iedereen schrijft graag hier, om verschillende redenen) en in de chat, een soort van "gevoel van in de maling genomen te zijn", dat is iig duidelijk! En dat je spelers hebt die zelfs na een aantal dagen of een week om die 100% in te voeren, nog steeds iets te klagen hebben, is ook wel een punt. Volgens mij zou het een beter idee zijn geweest om het andersom te doen, dan zijn spelers blij en jullie als bedrijf ook! Indien het mezelf zou betreffen en ik zou tot de opwaardeerders behoren, zou ik met die 100% blij zijn en er gebruik van maken, zo'n actie die een bepaalde tijd loopt! Komen jullie dan later, op de laatste dag van de 100% aanbieding, met 50% als extra mogelijkheid, zou ik er zomaar voor gaan en nog blijer zijn! Al met al voelen spelers zich dan niet in de maling genomen en is jullie bedrijf ook happy toch?
beertje_roel - 27 May, 2016 9:39 AM
bij de 50 % reacties wouter zijn er 11 hier te lezen nou heb ze 3 x gelezen nergens gelezen van mensen die graag 100 % opwaardering willen dus tja wat ik dus al dacht is zo maar hou het maar voor mij zelf anders wordt ik ook nog beledigent en blijf graag netjes maar weet 1 ding wat er ook gebeurd zal niet meer opwaarderen zolang ik geen excuus heb ontv er zijn zat spelen die niet van spelpunt zijn en die ook erg leuk zijn .
Wouter - 27 May, 2016 11:32 AM
Wil iedereen nogmaals bedanken voor de feedback en het meedenken. Tijd om naar de zomer te kijken met de nieuwe actie. Spelpunt komt naar je toe deze zomer! Geef je camping nu op en wie weet zien we je daar.

Klik HIER om je op te geven!