Elke dag een Bingo Party

Elke dag een Bingo Party
Spannend Bingo nieuws! De Bingo Toernooi Editie wordt vernieuwd! De kamer heeft een makeover gekregen en een supergave nieuwe naam: Bingo Party!

Wat is Bingo Party? Bingo Party begint dagelijks om 20:00 uur. Spelers hebben de hele dag de tijd om hun kaarten te halen, wat betekent dat er heel veel Munten te winnen zijn! Haal jouw kaarten en feest mee.

Het dak gaat eraf! Speel mee met deze gratis kaart!

Mister_Solo -
Leuk , nu het groot pokertoernooi nog terug , net als vroeger
bjd3 - 25 May, 2016 4:38 PM
SPelpunt: zie nergens dat een kaart gratis is..????? Dus snap er weer even niks van!!!!
Kan nergens klikken voor een gratis kaart.
bjd3 - 25 May, 2016 4:44 PM
Jeh....ontdekt.....alleen via begin scherm kaart te claimen.
Wederom zo omslachtig als wat.
Je moet eerst zoeken, dan "krijg" je wat!!!!!
Tegenwoordig moet je wel diverse handelingen verrichten om te spelen.
Wouter - 25 May, 2016 5:02 PM
Je krijgt een gratis kaart van ons als je op de laatste zin van het nieuwsbericht klikt. De kamer wordt dan geopend en je ziet op alle kaarten de afbeelding van een gratis kaart staan. In mijn geval staat er x2 omdat ik twee gratis kaarten heb.

Klik op een van de kaarten om je gratis kaart te gebruiken en veel succes met Bingo Party vanavond!
bjd2 -
Wouter.
Er stond als tweede bedricht al, voordat jij antwoorde, dat ik het gevonden had en zeer omslachtig vind zo kaarten te moeten claimen.
Vraag me steeds vaker af of jullie de berichten wel ECHT lezen!!!

En natuurlijk wederom niks nakkes nada gewonnen. Maar geloof er allang niet meer in ook maar iets met zo iets te winnen. Ervaring??!!! ja

veel succes met de rest van de bingo party's, ik doe dus niet meer mee. Hoop dat jullie zo veel centjes binnenharken. Commercieler kan niet. Wordt eens tijd dat jullie naar spelletjes op faceboek gaan kijken, misschien doen jullie daar ideetjes op??? Wie weet.

Hier blijkt wel, dat jullie blijkbaar niet kunnen lezen, sorry voor deze zeer negatieve reactie, maar zo is het wel.
Of je krijgt een standaard antwoord...of je krijgt een halfbakken antoord waaruit blijkt dat jullie bericht niet echt lezen.


m.vr.gr.
Wouter - 26 May, 2016 9:29 AM
Je kan de kaart op 2 manieren ophalen. Via het grote plaatje op de voorpagina, wat je aangaf dat je had gedaan en hier bij het nieuws in het bericht zelf.
Als we een gift hebben kan je er altijd op klikken bij de laatste zin van het bericht. Niets omslachtig aan, klikken en de extra gift is voor jou :)

Bingo Party is net als een grote Superbingo maar dan in 1 kamer, er doen aardig wat spelers mee (wat er ook voor zorgt dat de pot zo groot is). Dit betekent wel dat er maar een paar prijzen zijn per ronde maar als je dan een prijs hebt is het een leuke ook!

Onze spellen zijn beschikbaar op facebook en mocht je tips of ideeen hebben die je bij andere spellen ziet geef ze dan gerust door. Ik heb het gevoel dat je misschien al een of twee ideeeen hebt voor ons, zou je die willen delen?
HennyF8 -
Waar kan ik zien wie er heeft gewonnen????
Ik wil de uitslag terug kunnen zien want ik was niet online op dat moment
GP_Jeff - 26 May, 2016 10:50 AM
Bedoel je wellicht de Bingo Miljonair ronde? Die kun je >> hier << terugvinden.
roelie12 -
waar vind je de uitslag van de bingo party.