100% MUNTEN ACTIE!

100% MUNTEN ACTIE!
Alleen vandaag, twee keer zoveel Munten bij iedere opwaardering! Denk eens aan alle extra spellen die je kan spelen dankzij deze tijdelijke 100% Munten Actie!

Dubbel zoveel Munten!

Angel90 -
Wow ik heb geluk,ga nu pas opwaarderen,thankssss :D
KarlGP -
Jij bedankt Angel90! Veel plezier met je munten
biggie74 -
nou ja zeg opgewaardeerd en nog geen 5 minuten later dit, dat is echt grrrrrrrrrrrrr
Utopia_boy -
Hallo sp
Hoe laat ging de aktie in van 100%?
KarlGP -
De actie is vanochtend om 9 uur begonnen, en gaat door tot morgenochtend. Op www.spelpunt.nl/help vind je de volledige actievoorwaarden
Utopia_boy -
Bedankt voor je reactie.
Alleen vind het wel lullig voor de mensen die net voor die aktie hebben opgewardeerd.
schutzak612 -
gp het word tijd om te update andere namen eens te laten winnen we spelen hier thuis met 3 vip en 2 svip namen en geen wint er wat waar we ook spelen word echt te gek zo opwaarderen en weer niks
jammer hoor
KarlGP -
schutzak612, alle spelers hebben dezelfde kans om te winnen in onze spellen. Je VIP-status of opwaardeergedrag hebben daar geen invloed op. Heb je al eens een ander spel geprobeerd en gekeken of je daar wellicht meer geluk hebt?
koosenjac -
opwaarderen heeft totaal geen zin hier meer zo waardeer je op en binnen 2 dagen is alles weer weg want winnen ho maar zonde van me geld.Het word idd eens tijd dat er ook mensen zijn die laag inkomen hebben en niet op kunnen warderen hun ook eens wat vaker mogen winnen jammer hoor sp is niet meer wat het ooit geweest is daarom heb ik me svip ook niet meer laten verlengen.
KarlGP -
Hey koosenjac! Van de ene kant geef je aan dat onze spellen eerlijker moeten, maar van de andere kant zeg je ook dat mensen met weinig munten vaker moeten winnen. Dat is dan toch ook niet eerlijk?
Iedereen heeft bij ons dezelfde kansen om te winnen, ongeacht hoe vaak je opwaardeert of hoeveel munten je al hebt. Heb je al eens een ander spelletje gedaan? Misschien heb je daar wel meer geluk
magicworld7 - 29 June, 2016 12:03 PM
of ik nu opwaardeer of niet sta al weken onder de 500 munten en steeds weer sparen want zie alleen steeds dezelfde namen verschijnen met winst best raar.
Angel90 -
Nou is speel een week of 3 hier,zag op facebook dit maar,zie toch echt niet dezelfde namen steeds winnen,is nu eenmaal een geluksspel.......ik heb er veel plezier in en,begrijp dat ik zeker niet altijd kan winnen.Chat ook maar nooit want zie 1 en al gezeik
annebell35 - 29 June, 2016 1:30 PM
wel fijn die aktie van de week al voor 25 euro derop gezet een dag later krijg je voor het zelfde geld 7000 speelpunten extra gisteren weer erop gezet en jah hoor vandaag weer 7000 pnt meer heel erg leuk en bedankt weer spelpunt
pretpeukje -
Alle spelers hebben even veel kans om te winnen??? Gelul is dat, waarom zie je dan steeds dag in dag uit dezelfde namen voorbij komen??
Andere spelers winnen mogen blij zijn met een lijntje of af en toe een patroontje.... Daarna word je helemaal leeg gespeeld.
Ook zoiets raars, zie je mensen om nummers roepen, oke als er dan een nummer valt die geroepen wordt, dat kan.
Maar ik zat van de week in een room, iemand vroeg om 5 nummers, en ja hoor!!! die vielen achter elkaar???
Dit is geen toeval meer, Spelpunt beslist wie er wint, volgens mij denken ze dat we nog in sprookjes geloven, want het blijft maar door gaan.
Een tip voor iedereen, steek hier geen cent meer in, en leg het apart, moet je eens kijken hoe dat oploopt.
Je kunt er zoveel andere mooie dingen voor kopen, waar je wel blij van wordt.
PeterdeGraef1 -
100% gelijk ben vandaag voorgoed gestopt ben genoeg opgelicht door die smeerlappen
KarlGP -
pretpeukje, ik kan je beloven dat het roepen van nummers niet werkt. Aan het einde van een ronde zijn natuurlijk ook al een heleboel nummers langs gekomen. Dan is de kans ook groter dat een nummer dat in de chat wordt genoemd ook verschijnt.

Wij hebben totaal geen invloed op jullie winkansen, en het aantal munten, het soort lidmaatschap en het opwaardeergedrag bepalen ook niet hoe vaak je wint of verliest. Als je merkt dat het even tegen zit voor je, raad ik je aan om eens een ander spel te proberen. Misschien ontdek je wel je nieuwe lievelingsspel en is het geluk daar aan je zijde
vriendin55 -
Dit vind ik altijd zo flut van jullie, eerst 50% extra en ja dan gaan mensen opwaarderen en dan vaak na een paar dagen 100% extra. Doe dat dan meteen!
Het leven kost al zoveel, geef voortaan gewoon 100% extra en schaf 50% af!
Veel geluk voor allen!
KarlGP -
Onze opwaardeeracties zijn leuke verrassingen die wij jullie bieden om tijdelijk meer waar voor jullie geld te geven. Om er nog een schepje boven op te doen hebben wij dus een dag later deze actie gedaan, om met lekker veel munten de zomer in te gaan

Als je al tijdens de 50% actie hebt opgewaardeerd, dan heb je ook al een mooi pak extra munten gekregen, waarvan we hopen dat ze je geluk brengen in onze spellen.
GreenDog2875 - 30 June, 2016 5:11 PM
hallo
GreenDog2875 - 30 June, 2016 5:13 PM
hallo,mensen/vrouwen/kinderen