Wij hebben jou nodig voor RoyalDice!

Wij hebben jou nodig voor RoyalDice!
RoyalDice fans! Wij hebben veel feedback van jullie gehad over jullie ervaringen op smartphones en daarom willen wij jullie graag uitnodigen om als eerste onze nieuwe versie te testen. Deze is geheel geoptimaliseerd voor smartphones.

Als je een Android smartphone hebt, dan kan je je hier meteen aanmelden met de Google-account die verbonden is aan jouw smartphone. Mocht je een iPhone hebben, dan kan je je hier aanmelden om een uitnodiging te ontvangen.

Met jouw hulp en feedback kunnen we de nieuwe versie van RoyalDice nog beter te maken. Hopelijk zie we je snel online!

Speel nu tijdens onze open beta!

AnsKlasens -
ik doe mee
noukkie -
aangemeld
sjanna_77 - 29 August, 2016 11:36 AM
ik wil mezelf weer afmelden want ik vind het geen fijn beeld en vind de oude versie fijner. Maar ik weet niet hoe ik mezelf moet afmelden
Golo - 29 August, 2016 11:57 AM
Hi Sjanna,

Bedankt voor je eerlijke reactie. Kun je wellicht ook aangeven wat je anders zou willen zien, of waarom je het geen fijn beeld vind? Dan kunnen we aan de hand van je feedback het bespreekbaar maken en verbeteren.

Je kan dat ook per mail sturen via het Servicepoint. Vergeet dan niet om het mailadres toe te voegen waarmee jij je hebt ingeschreven.
RaymzterG -
Ik wil de update houden, mits je het spel ook kan spelen met de mobiel liggend ipv alleen maar staand, bvd remy
noukkie -
het fijne is wel dat je eerst kun bevestigen of je de ogen wilt plaatsen op de plek wat je kiest. Aangezien het beeld klein is en je niet de vergissing wilt maken door de ogen per ongeluk verkeerd te plaatsen is dit wel een handige optie.
CyberCow -
Ik heb mij aangemeld om ook mijn steentje bij te dragen aan het hele spelpunt gebeuren. Ik kreeg mooie woorden bij de aanmelding van SpelPunt in de vorm van SpelPunt is heel blij met testers en blablabla. Helaas nogsteeds geen link gehad om te mogen testen. Spelpunt het is graag of niet. Erg jammer maar ik hoef geen tester meer te zijn op deze manier.
LucieS -
Sinds gisteren vond ik het een super app (ik had hem gedownload via mijn telefoon)Wel een beetje klein maar voor de rest veel mee gespeeld. Maar sinds vandaag is de app compleet anders. Het is niet fijn om niet je rijtje te kunnen zien in een oogopslag. Ik vindt er nu niks meer aan. Ik zou zeggen de versie van hoe die gisteren was, maar dan de dobbelstenen ietsje groter.