NIEUW: Bingo Dabbers in de Bingo app!

NIEUW: Bingo Dabbers in de Bingo app!
Hoera! Spelpunt kondigt met trots aan dat vanaf vandaag iedereen ook via de mobiele Bingo app met hun persoonlijke Bingo Dabbers kan spelen!

Er is een nieuwe knop in de mobiele kamerlijst waarmee je alle beschikbare Dabbers kan zien en gebruiken. Wanneer er een speciale korting of een nieuwe tijdelijke Dabber, dan zie je ze ook in de app.

Hoe krijg je de dabbers op de mobiel?
Voor Android-apparaten: Update jouw app of download hem van de Play Store door hier te klikken.
Voor de iPhone of iPad: Update de app via iTunes door hier te klikken.

Zorg ervoor dat je jouw GamePoint apps altijd update, dan heb je namelijk altijd de laatste versie en mis je niets nieuws! Natuurlijk horen wij graag wat je vindt van de Bingo Dabbers op de smartphone en tablet. Laat het ons weten in een reactie!

Speel Bingo!

Flippos2 - 23 March, 2017 4:03 PM
Heel leuk nu nog hoeveel tg erbij
Maar voooral de bingo app bugs maken en niet je weet wel hè de schuld geven.
Flippos2 - 23 March, 2017 4:32 PM
Wat een giller het 1ste foutje na deze update is zichtbaar te zien
Wouter - 23 March, 2017 4:48 PM
Hoi Flippos,

Bedankt voor de feedback. Zal aan de bingo jongens en meisjes het voorstellen om de tg erbij te zetten.
Mister_Solo -
Ik ben van mening dat de bingo app niet voldoet ! Er missen essentiele basis gegevens. Zo staat bijvoorbeeld nergens de naam van de kamer op moment dat je ergens speelt

Ik heb in het verleden als eens mijn beklag over de bingo app gedaan, kreeg ik als antwoord dat de ruimte te beperkt was om alles toe te voegen.

Ik vind het bijzonder amateuristisch ....had van een bedrijf als Gamepoint dit niet verwacht .
En dan nu druk maken om een dabber..........
Wouter - 24 March, 2017 9:05 AM
Hoi Solo,

Het kleinere scherm en het feit dat het op je smartphone of tablet werkt met touchscreen zorgt ervoor dat de ervaring net iets anders is dan op de computer. Het aard van het beestje zullen we maar zeggen. Dit zorgt er inderdaad ook voor dat niet alles toegevoegd kan worden of zal worden. Het toevoegen van dabbers is de nieuwste ontwikkeling voor de app maar we hebben nog meer in de planning voor het komende jaar.
janjansen3 -
nounou
luca74 -
wat leuk dat jullie steeds iets nieuws brengen ga het zeker uitproberen
Dank je wel
Wouter - 24 March, 2017 8:59 AM
Veel plezier ermee!
margret38 -
geweldig die dabbers, het blijft alleen nog wel noodzakelijk om af en toe op de laptop in te loggen.
Ik wist bijvoorbeeld niks van de inventaris, dit zie je niet op je tablet.
Verder mis ik ook het opwaarderen via ideal op mijn tablet.
Verder top sp.
jaspertje10 -
@ Wouter! Ik erger mij enorm aan jouw foute taalgebruik! In de reactie op flippo's bijvoorbeeld moet het zijn......Zal HET aan de bingo jongens en meisjes voorstellen en niet HET achter meisjes!
In de reactie op Solo......Het is DE aard van het beestje en niet HET aard! Het is toch een kleine moeite om taal- en spellingsfouten te vermijden! Gebruik desnoods de spellingscontrole als je die nodig hebt!!!!
Wouter - 24 March, 2017 11:00 AM
Weer wat geleerd! Volledig overtuigd dat het aard van het beestje was.
Angel90 -
en jij vergeet de komma's achter en, viel me meteen op
NONNEVOTJE_X -
jaspertje10 ,heb jij niets anders te doen dan zeuren man waar maak jij je druk om
jaspertje10 -
@ Wouter! Lees bovenstaande zin maar even terug! Er ontbreekt het woordje het! Kromme zin en dat bedoel ik dus!
Wouter - 24 March, 2017 2:04 PM
Het bovenstaande antwoord was misschien een beetje bewust. Je punt is duidelijk en ik zal er (waar nodig) op letten. Prettig weekend!
sneakie -
leuk appje, jammer genoeg geraak ik mijn mijn laptop niet verbonden met de server sinds vandaag
Wouter - 24 March, 2017 4:48 PM
Hoi sneakie,

Ik zie dat je inmiddels volop aan het spelen bent in Bingo en ga er daarom vanuit dat het weer werkt.
Mocht het niet zo zijn, neem dan gerust contact met ons op.
iris5jaar -
ik heb geen mobiel
a3nneke - 24 March, 2017 7:08 PM
Echt leuk en een aanwinst voor het spel

Groetjes, Adriënne
Mister_Solo -
Vraagje tussendoor, kunnen we al bingo verzamelingen sparen via de app......graag antwoord door iemand van kantoor
janjansen3 -
kantoor
CasperGP -
Hi Mister_Solo,

Momenteel wordt deze functie nog niet ondersteund door de applicatie. We werken er in ieder geval hard aan om de applicatie zo leuk en speelbaar mogelijk te houden. Ik kan natuurlijk niets beloven, wellicht dat deze mogelijkheid in de nabije toekomst aan toegevoegd wordt.
Pastelletje -
Nou, die app download ik maar niet! Waarom zou ik mij mobiel ook nog eens gaan ergeren? Speel net in de 5 punten kamer en win een volle kaart die ik moest delen met maar liefst 12 spelers!? Nauwelijks je inzet terug. Bar en boos de laatste tijd....geen moer meer aan zo. Blij dat ik niet betaal op deze site, jullie maken het errug onaantrekkelijk om geld te stoppen in deze manier van verdelen.
CasperGP -
Hi Pastelletje,

De spellen zijn hoe dan ook altijd gebaseerd op enigszins geluk, doordat onze spellen onafhankelijk worden gegenereerd. Mocht je hier nou vragen over hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via het Servicepunt.
_lovelight_ -
@Pastelletje: de 5 munten kamers waren vroeger de royal kamers en daar moest en moet je nu meestal de lijnen, patronen en volle kaarten delen met andere spelers.
Koekkoek -
Heb de app gedownload , maar mis nogal het een en ander , moet daarom toch nog vaak de laptop opstarten om te gaan kijken hoe het nu allemaal in elkaar zit ,maar begin is er beetje kennis van zaken en het zal allemaal goed komen .groetjes koekkoek
CasperGP -
Hi Koekoek,

Het klopt inderdaad dat nog lang niet alles wat mogelijk is op de browser versies vertaald is in onze applicaties. We zijn hard aan het werk om de applicatie te blijven optimaliseren, ik kan echter niet beloven dat wij ook daadwerkelijk alle mogelijkheden doorvertalen in de mobiele versie. Mocht je een suggestie hebben dan kun je deze altijd naar ons sturen door het gebruik van Servicepunt.
Ingeee - 26 March, 2017 7:08 PM
Het enige waar het bij jullie om draait is om geld te kunnen pakken van de mensen. wat leuk spel, als je naar casino gaat ben je minder kwijt als hier!
CasperGP -
Hi Ingeee,

wat jammer dat je het zo ziet. We bieden namelijk spelers de mogelijkheid om gratis een spelletje te spelen. Je kunt ervoor kiezen om de drie uurlijkse giften op te halen, maar bijvoorbeeld ook de video advertenties te bekijken voor gratis muntjes. Het is nog altijd zelf aan een speler om ervoor te kiezen om wel of niet op te waarderen. Mocht je dat nu echt niet willen dan is er altijd de mogelijkheid om het spel gratis te kunnen spelen.
_lovelight_ -
De videoadvertenties openen bij mij niet, dus dat heeft geen nut....
greetje515 -
laat de mensen gewoon spelen pffffffff