Het is Halloween!

Het is Halloween!
Het is Halloween bij Spelpunt, dat betekent heel veel verrassingen en griezellige momenten (griezelig en gezellig)! Je hoeft je niet te verkleden, wij zorgen wel voor de aankleding!

Speciaal tijdens Halloween:

  • Bingo: Het griezelt in Bingo! Met spookgeluiden, NIEUWE Dabbers en een verklede Bingo Party!
  • DobbelFeest: Speel met de speciale Mummie Beker en wie weet wacht er nog meer op je in DobbelFeest!
  • WoordTornado: Halloween speelborden! GRATIS voor iedereen!
  • Gruwel mee met GRATIS Halloween Smileys en proef de sfeer

Maar wacht, dat is nog niet alles! Vanaf maandag 24 oktober:

  • Trick or Treat! Elke dag maak jij van 20:00 tot 22:00 uur kans om beloond te worden met Munten!
  • Bingo in het Donker! Speel mee in een extra uitdagende Bingo ronde waarbij jouw muis de zaklamp is en verzamel een nieuwe Bingo Verzameling!
  • GriezelBingo: Als je geluk hebt, dan blijven de ballen rollen totdat er nog een Bingo valt!
  • Gevulde DobbelFeest Jackpots: Soms laten de Spelpunt spoken wat extra Munten achter in de Jackpot!
  • Haal elke dag jouw Halloween snoep op en vergroot jouw kansen om te winnen tijdens de Halloween WEGGEEFACTIE op 31 oktober!

Alle informatie is ook terug te vinden op onze Halloween-pagina. Zorg dat je niets mist! Wil jij een melding op Facebook ontvangen wanneer wij een nieuwe aankondiging doen? Volg dan ons Facebook evenement!

Speel nu Bingo!

sienchrist - 21 October, 2016 4:12 PM
nou kei leuk wat julie doen echt hoor maar ik snap niet zet er weer 50 euros op en weer eens niks vind het zo niet leuk meer gr
Mister_Solo -
Speel slim , kies voor goedkope kamers waar het niet druk is.
DylanHartog2 -
Beste sienchrist,

Het is natuurlijk niet de bedoeling om zo snel mogelijk je punten op te maken!
Het is tenslotte een spel waar je percentages hebt om te winnen met zoveel spelers om je heen.
Speel inderdaad slim of neem een minder dure kamer. Of een kamer waar het niet al te druk is.
Overigens heeft elke speler dezelfde kansen om te winnen!

Met vriendelijke groet,
Dylan.
dont_nag_i_pay2 - 21 October, 2016 8:26 PM
ik ben bang dat ik volgende week weer aan mijn laptop gekluisterd zit vanwege deze leuke actie. whahahahwoeiiiiiiiiiiii
Wouter - 24 October, 2016 12:41 PM
Veel plezier met Halloween!
hovenier7 -
speel slim en doe net als solo,altijd klagen en alles oppotten op de bank
housewasser -
idd
chantal3393 -
Hebben jullie ook de link van sp zelf voor die helloween gratis 30 munten ? mijn zus krijg ze via fb
spykie10 -
leuk al die acties maar wat heb ik er aan het zijn toch steeds de zelfden die winnen
of op de grote hoop en maar zeggen toeval nou mooi niet de supervips winnen het meest
betalen die meer of zijn het vrienden van jullie?????
Mister_Solo -
Iedereen heeft gelijke kans , Nonvip, vip of supervip

Wel kun je je kansen beinvloeden door meer of minder kaarten per ronde te kopen en te kiezen voor kamers waar het minder druk is. Verder is het een kwestie van geluk hebben............
Angel90 -
Leuk!!! alleen mocht er een opwaardeer komen,mij niet meer gezien.
Wat win je hier verdomd weinig zeg,ben blij dat ik geen 50 euro heb gedaan of meer.
Eerst jullie maar is wat laten zien,dan zien we wel weer is verder............te schandalig voor woorden dit en,speel niet eens lang hier
DylanHartog2 -
Beste Angel90,

De win kansen op het verschillende spellen zijn altijd verdeeld. Of je nou wel of niet geld inzet. Iedereen maakt evenveel kans. Overigens is Spelpunt/Gamepoint Getest door een kwaliteit/kans spel controlle.

Met vriendelijke Groet,
Dylan.
HennyF8 -
Voorlopig hebben jullie al mijn punten 224.000 opgevreten en nog geen rijtje gewonnen?? En dat binnen anderhalve dag. En idd winnen constant dezelfde. En solo kan het hier wel allemaal mooi en leuk vertellen maar wint wel 3 x achter elkaar een patroon in de super!!!En dan nu zeggen dat iedereen gelijke kansen heeft? Maar in een spel typ je wel anders solo. Jammer dat je niet eerlijk bent naar sp toe.
Random/ toeval sp??
Of een kwestie van het beinvloeden van een spel? Ik weet dat dit me niet in dank zal worden afgenomen maar ben wel zo eerlijk om het hier te plaatsen en weet uit ervaring door het lezen wat er in de kamers wordt getypt dat ik beslist niet de enige ben die er zo over denkt.
Mister_Solo -
Ik heb jou gister nog een hele mooie bingo in een duurdere kamer zien winnen

En tja vandaag had ik 2 x een patroontje tijdens een superbingo ronde, en dat is gewoon puur geluk

Jammer dat er spelers zijn die slecht tegen hun verlies kunnen...en allerlei redenen gaan bedenken waarom ze niet winnen.

Ik wens een ieder veel geluk , en bedenk ...HET IS MAAR EEN SPELLETJE
DylanHartog2 -
Beste HennyF8,

Er is inderdaad oneenigheid rondom Spelpunt. Merk zelf ook dat er veel mensen dagen lang spelen maar niets winnen, en zelf ook eens opgevallen dat er soms teveel punten naar een dezelfde persoon gaat. Hieraan kan Spelpunt echter niets aan veranderen. De kans spel is gebaseerd op iedereen zijn percentage van winnen. Mochten we wel klachten zijn, kun je altijd een Admin om hulp vragen of hij of zij het kan uitleggen of kan onderzoeken!

Met vriendelijke groet,
Dylan.
Wouter - 24 October, 2016 12:33 PM
Hoi HennyF8,

Ik zie dat je begin deze maand met een collega hierover gesproken hebt. Mocht het zo zijn dat je niet overtuigd bent of wat dieper er op in wilt gaan neem dan gerust opnieuw contact op.
HennyF8 -
Nou Solo, laat ik hier maar niet meer op ingaan, want dan typ ik misschien dingen die ik beter niet kan typen!! En wat betreft dat ik gewonnen zou hebben, dat dacht ik dus niet niet, niks nada noppes. En Dylan, ik heb al contact gehad met sp maar daar krijg je toch zulke rare antwoorden!!!
Als ze gaan zeggen dat het aan mijn hersens ligt ben ik helemaal klaar met sp.
Dus dat heeft totaal geen zin.
Maar ik wens iedereen heel veel succes
DylanHartog2 -
Beste HennyF8,

Ik merk toch wel dat er veel reacties op komen van dat Spelpunt rare of ongewone antwoorden geven? Naar mijn weten en ervaringen en zien, geven ze ook vaak logische antwoorden. Net zoals ik met me vorige reactie al vertelde, de kans percentage voor iedere speler is gelijk. Mocht je een aanvaaring hebben gehad met een van de Spelpunt Admins, Vraag dan nogmaals om assistentie van een andere Admin. Of ga naar een van de Comunnity Admins. Aan de hogere hand kun je ook aangeven dat Admins zich niet aan de regels houden.

Ik hoop je hiermee wat meer te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,
Dylan.
noukkie -
Ik geloof nooit dat dat verteld is aan de telefoon HennyF8
Mister_Solo -
Wel eerlijk blijven he ...er is maar 1 HennyF8 op de site, je hebt wel degelijk gewonnen, zie je bank, en laat het anders maar eens nakijken door een Gp medewerker
Wouter - 24 October, 2016 12:35 PM
Ik denk dat daar misschien een beetje miscommunicatie is geweest want zoiets zouden we niet zeggen. Een keertje in de herkansing? Neem gerust contact op en leggen het graag uit.
ambertje2307 -
Heel leuk allemaal, ook die updates op de telefoon, maar vraag waarom willen jullie mijn bellerslijst en telefoontjes beheren?

Beetje raar toch? en dan kun je zeggen dat kun je uitvinken en niet accepteren maar vind het maar een eng idee dat spelpunt op deze manier te werk gaat..
Wouter - 24 October, 2016 12:37 PM
Hoi ambertje,

Begrijp dat het wat eng over kan komen maar we doen er niets mee. Bij een volgende versie gaat het ook weer terug naar vanouds en zullen we er niet meer om vragen.
noukkie -
Beste HennyF8,
Vervelend dat je niet kunt winnen. Maar hoe dan ook het is en blijft een spel. Geldt voor hier of waar dan ook. Fijn is het ook dat je om de drie uur een gratis krijgt. Wat je kunt doen is dit op sparen zodat je weer even lekker kunt spelen. Toeval bestaat niet in spellen. Als er sprake van toeval zou betekenen dat Hosts/medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week achter een scherm moeten gaan toeren en een ezelstaartje moeten prikken wie ze laten winnen. Dat bestaat niet. Het is een gekwalificeerd bedrijf dat ook controle krijgt op de spellen. dus van beinvloeden is ook geen sprake. Wat je zou kunnen doen is in lagere kamers spelen of met een lagere inleg. Speel met mate..veel succes!

groetjes Noukkie



noukkie -
Beste DylanHartog2,

Wat fijn dat je op iedereen zo netjes reageerd.
Als je dan toch zou willen reageren, lijkt het me raadzaam met jouw "ervaring" waarvan ik me afvraag waar die vandaan zou moeten komen, vind dat er onlogische antwoorden gegeven worden. Het woord onlogische zou mijnsinziens veranderd moeten zijn in hetgeen je graag wilt lezen.

Bij slechte ervaringen met Hosts (geen admins al een tijd dus meer) hoef je geen andere Host te roepen om hulp maar kun je beter een melding insturen via Servicepunt. Hosts tegen elkaar opzetten dat werkt niet.

ps vergeet je spelfoutjes niet. Werk er even aan en solliciteer dan als host. ;)

Groetjes Noukkie


(Ik merk toch wel dat er veel reacties op komen van dat Spelpunt rare of ongewone antwoorden geven? Naar mijn weten en ervaringen en zien, geven ze ook vaak logische antwoorden. Net zoals ik met me vorige reactie al vertelde, de kans percentage voor iedere speler is gelijk. Mocht je een aanvaaring hebben gehad met een van de Spelpunt Admins,Vraag dan nogmaals om assistentie van een andere Admin. Of ga naar een van deComunnity Admins. Aan de hogere hand kun je ook aangeven dat Admins zich niet aan deregels houden.

Ik hoop je hiermee wat meer te hebben geinformeerd.

Met vriendelijke groet,
Dylan.)
DylanHartog2 -
Beste Noukkie,

Fijn dat je me wilt verbeteren! Het is niet mijn bedoeling om verkeerd over te komen. Ik probeer zoveel mogelijk te helpen en antwoord te geven op vragen en twijfels.

Met vriendelijke groet,
Dylan.
_lovelight_ -
Leuke actie. Kan de zwarte kat dabber niet blijven en de roze weg? Vraagje: Wie is er hier nu de spelpuntmedewerker Dylan of Solo?
DylanHartog2 -
Beste _lovelight_,

geen van beide, we zijn spelers die antwoorden op de vragen van spelers of reageren op twijfels.
We houden van helpen waar het kan!

Met vriendelijke groet,
Dylan.
_lovelight_ -
Helemaal goed Dylan, djw.
HennyF8 -
Precies dat bedoel ik dus, en dan komt hij tijdens een bingospel in mijn msg om mij uit te schelden!!
noukkie -
Beste DylanHartog2,

Dan kun je dit beter door medewerkers of Hosts laten doen. Immers weten zij de regelementen. ;)

groetjes Noukkie
noukkie -
Overigens niet dat het erg zou zijn om te helpen altijd lief en aardig uiteraard
HennyF8 -
Laat het wel even duidelijk zijn dat ik blij ben met de gratis gift die ik krijg om de 3 uur.En ik kies er uiteraard zelf voor om hoog te spelen. En uiteraard is niet alles negatief aan sp. Maar ik geef gewoon mijn mening net zoals vele anderen.
En blijkbaar vindt niet iedereen dat leuk en komt dan vervolgens in mijn msg om me uit te schelden. Beetje jammer en zeer kinderachtig.
Maar ik wens jullie allemaal heel veel succes en hoop dat we allemaal leuk mogen winnen, het is tenslotte halloween!!
Wouter - 24 October, 2016 12:49 PM
De spelers die zich in msg misdragen kan je rapporteren en we adviseren altijd de speler te blokkeren zodat je het niet meer leest.

Heel veel plezier met Halloween allemaal!
Mister_Solo -
Idee : Graag Bingo in the dark kamers in de automatische bingo
Wouter - 24 October, 2016 8:34 PM
Haalt het hele extra element weg dat het iets moeilijker is dan normaal in het donker. Deze keer alleen de handmatige kamers.