Het GamePoint Herfstfestival is begonnen!

Het GamePoint Herfstfestival is begonnen!
In de herfst mogen we allemaal genieten van de verkleurde bladeren, maar bij GamePoint betekent dat, dat wij ervoor zorgen dat er Munten zijn in overvloed en natuurlijk heel veel gezelligheid. Dit is wat je allemaal kan verwachten de komende week:

  • Extra SuperBingo's
  • Volle DobbelFeest jackpots!
  • Speciale tijdelijke Bingo Dabbers

Speel GamePoint Bingo!

jaime12 - 20 November, 2018 3:02 PM
leuk gp,was gisteren een hoop munten kwijt,alles ging tergend langzaam en de stippen waren rood ipv geel,lijntje ging ook niet ,want als ik het nummer indrukte dan pakte hij hem niet ,dus geen lijntje dus ook geen muntem ,jammer dat het zo moest gaan ,ben van ellende maar opgehouden met bingo spelen ,ps de speelvakken waren ook wel erg groot,gelukkig gaat het vandaag mischien beter ,groetjes
marrijn4 -
leuk
reclameCoop -
hopeloos hopeloos word er elkekeer uit gegooid .speel nu op firefox.betaal net weer 10 euri en weg punten.
marielouise30 -
bij mij werkt alles weer goed dank je
miss_jhw - 19 November, 2018 6:26 PM
hi golo nog even terugkomend op je bericht(bedankt hoor) op je mac zet je geen firefox en ik denk dat jij dat ook weet, hoop toch nog dat het op een andere manier goed komt. groet
BlijkeNobbe -
wat is er aan de hand ??? kom maar moeilijk op de bingo en giften krijgen of versturen kan ook niet vervelende zaak
SamiraGP -
Hoi BlijkeNobbe. Dit is natuurlijk een test en veel spelopties zijn nog niet ingevoegd. We zijn bezig met bekijken hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Fijne avond!
an134 -
ik kom helemaal niet meer op de bingo wat is er aan de hand?
SamiraGP -
Hi an134, de test is uit gezet. Kun je er u wel weer in?
marielouise30 -
bij mij start bingo anders op duurt bijna 5minuten en als ik er dan in ben moet ik twee keer de nummers aantikken voordat hij die pakt
SamiraGP -
Zo lang wachten lijkt me niet de bedoeling, marielouise30. Ik ga je feedback doorgeven zodat we ermee aan de slag kunnen. We hebben de test uit gezet, hopelijk kun je er nu weer makkelijker in!
AZter -
erg leuk
SamiraGP -
Fijn om te horen, AZter
verbeeten - 19 November, 2018 2:47 PM
komen de bingokamers van de 3 en 35 nog terug ?
SamiraGP -
Leuk te horen dat je interesse hebt in die kamers. Ik kan geen beloftes maken, maar ik ga je feedback zeker doorgeven .
assy86 -
hoi Wouter

het is er niet beter op geworden...alles is traag geworden...niet lekker om te spelen
SamiraGP -
Hi assy86, ik ben dan geen Wouter, maar ik zal je feedback doorgeven. Dankjewel :-)!
miss_jhw - 19 November, 2018 1:51 PM
Vorige week gebeld naar jullie ivm geen geluid bij bingo tot op heden nog steeds geen geluid en
wel bericht dat het veel stroom kost
hoop dat jullie het geluid kunnen herstellen
Golo - 19 November, 2018 2:11 PM
Hi Miss, in ons spel GamePoint Bingo wordt tegenwoordig voor diverse browsers gebruikt gemaakt van nieuwere technologie (WebGL). Echter in combinatie met Safari (waar wij niet zoveel aan kunnen doen) zijn er problemen met het geluid. In dat geval raden we aan Firefox te gebruiken op je Mac. Dit kun je hier downloaden: https://support.mozilla.org/nl/kb/firefox-downloaden-en-installeren-mac
AstridP -
The browser could not allocate enough memory for the WebGL content. If you are the developer of this content, try allocating less memory to your WebGL build in the WebGL player settings.

Krijg dit in beeld als ik bingo wil spelen....foutje bij jullie of bij mij???
Wouter - 19 November, 2018 2:08 PM
Hoi Astridp,

We hebben voor sommige spellen tijdelijke testversies aan staan. Zo ook bij GamePoint Bingo en ik ben blij dat je ons deze melding doorgeeft. Voor nu kan je het beste een andere browser gebruiken terwijl wij gaan kijken wat we aan deze melding kunnen doen.
Charlie136 -
ik kan het fout hebben maar de munten kopen koste 1,40 en nu ineens 2,20!!!!!! dit is te gek ik koop niet meer en op is op dit gaat jullie heleboel spelers kosten charlie 136.
Wouter - 19 November, 2018 2:09 PM
Hoi Charlie,

We hebben de telefonische betalingen een nieuwe plek gegeven. Deze zijn nu rechtsonderin bij de GamePoint Shop te vinden onder het blauwe knopje 'betaal met mobiel'. Je kan zowel met je vaste telefoon als met mobiel opwaarderen.
joystick1 -
wat ik raar vind is dat de hoge munten mensen altyd winnen en wij elke keer op waarderen en geen moer winnen dat vind ik erg trietst daar kan best eens wat aan gedaan worden
SamiraGP -
Hi joystick1! Iedereen heeft dezelfde kansen om te winnen, ongeacht hoeveel Munten iemand heeft. Je bent altijd welkom ons te mailen of te bellen als je meer wil weten over jouw spelverloop.
puck1 - 19 November, 2018 8:35 AM
waarom kan ik niet meer opwarderen met euro wel met dollar of lire?
SamiraGP -
Hi puck1, zou je ons even kunnen mailen of bellen? Dan kunnen we er samen even naar kijken!
hennykb1 -
ik mis spelpunt want ik zie alleen maar buitenlandese akties en het is nu sinterklaar en dat hadden we altijd vanaf dat de sint in nederland aankwam
groetjes hennykb1
SamiraGP -
Gelukkig is dit ook gewoon een Nederlandse actie, hennykb1 :-).
MarjonKuipers -
leuk
laurentjeL100 -
waarom kun je niet meer bellen om punten te krijgen:afz oliverpy100
SamiraGP -
Hi laurentjeL100, er zit rechtsboven in de shop een blauwe knop om te betalen met je telefoon!
pechvogel100 -
Casino spelen luk niet, kom er niet in
Teddybeertje2 -
Het was al niet goedkoop maar de prijzen die jullie nu vragen voor een paar nepmunten???? Is voor veel mensen niet leuk meer en niet te doen. Maandje supervip 12.99. Schaam jullie. Vraag me af waar al dat geld heen gaat. Of rijden jullie allemaal grote wagens?????????
Teddybeertje2 -
Geen antwoord he. Wat een bende zeg bij deze site
smorie61 - 18 November, 2018 9:04 AM
Dat klinkt goed. Vaak zien we in diverse Bingo's dezelfde namen voorbij komen Dat levert veel gemopper op. Kunnen jullie daar eens naar kijken.
AlbertT107 -
ik ook VIP GRAAG HOOR
woezelenpip10 -
als je een nieuwe speelnaam hebt aangemaakt krijg je bericht dat vip en munten krijgt voor 5euro.vooreen maand vip dan.klik ikerop is het weg.3keer geprobeerdmaar lukt niet
SamiraGP -
Oh, dat is erg vervelend, woezelenpip10. Zou je ons misschien kunnen mailen of bellen hierover? Dan kunnen we er samen met jou even naar kijken, want dat is niet leuk natuurlijk!
mickey538 -
niet meer opwaarderen met telefoon?
paddieG -
opwaarderen openen.
dan zie je in het blauw "koop met mobiel" rechtsbovenaan.
paddieG -
waarom worden we wel doodgegooid met de meest stompzinnige items en reclames, maar als jullie stiekem de prijzen van alles omhoog gooien, dan horen we niets?
paddieG -
en nog wat.
hoe komen jullie in vredesnaam aan mijn gmail account?
ik heb die namelijk nooit aan jullie verschaft...
Wouter - 18 November, 2018 10:38 AM
Hoi PaddieG,

We zijn open geweest in het feit dat we de prijzen hebben aangepast, dit is niet stiekem gegaan. We hebben het inderdaad niet van te voren aangekondigd maar dit doen we bij speciale acties ook niet. Ik zal je feedback over de prijzen meenemen.

Wat betreft je gmail account, ik zie dat er meerdere actieve namen vanuit je huishouden zijn. Het kan zijn dat je email aan een van die namen gekoppeld is. Mocht je niet meer dit adres willen gebruiken neem dan contact op met de helpdesk.
ach_kom_nou -
is er een probleem??geef dan is aan dat dat zo is hier op de site,zijn vele met mij die verschillende problemen hebben maar geen antwoord krijgen ....En nee het ligt niet aan al onze comoputers want meerdere hebben er last van!!
Wouter - 18 November, 2018 10:32 AM
Hoi ach_kom_nou,

Ik zie dat je inmiddels weer in het spel zit en ga er daarom vanuit dat het voor jou weer werkt. Mocht dit niet zo zijn neem dan contact op met de helpdesk via het servicepunt of per telefoon. Ze zijn elke werkdag tot 22:00 uur bereikbaar op 070-4272970. Op zondag zijn ze vanaf 18:00 bereikbaar.
ach_kom_nou -
leuk herfstfestival..mag ik er dan wel ff in dan kom niet op het spel
Refiner - 17 November, 2018 2:46 PM
eersvoor eerst 1400 voor 25 euro nou 6.550
Wouter - 18 November, 2018 10:30 AM
Hi Refiner,

Als je zulke Munten aantallen ziet is waarschijnlijk je SuperVIP abonnement verlopen. Wanneer je deze verlengt zal je weer de hogere Munten aantallen zien.
gijsje2 -
Heel leuk, weer lekker spelen.
Ancora - 17 November, 2018 11:18 AM
Je kan geen 50 euro meer opwarderen en paysafe kaarten van 55 bestaan niet dus jammer
johnny1996 -
je valt veel weg bij spelpunt maar punten terug krijgen homaar
snowie13 -
niks meer aan de hele bingo niet meer
CAMPIS42 -
ik heb jullie een berichtje gestuurd 16.11 over game bingo..de ballen rollen niet goied ..als ik een nummer aanklik dan duurt het eff..een andere achter grond net als in het begin .. ik zou heel graag spelen ok omdat ik aan huis gekluisterd ben.. het gaat over fire Fox zegt wouter... heb er geen verstand van..probeer dit aub op te lossen... alvast bedankt...
Wouter - 18 November, 2018 10:28 AM
Hoi CAMPIS42,


De toppers van de helpdesk kunnen je hiermee verder helpen. Ze zijn te bereiken via het servicepunt of via de telefoon op 070-4272970. Ze zijn elke werkdag van 09:00 - 22:00 uur aanwezig en op zondag vanaf 18:00 uur.
succesvol1 -
a;s maar gezellig is
reclameCoop -
heel leuk weer ,gp
Meikever2 -
heel veel div. problemen op het moment. ik wilde net van kast wisselen bij slots lukte niet .Vaak bij hartenjagen zie ik dat ik moet claimen lukt meestal niet moet ik heel veel heen en weer drukken.
Het lijkt wel hoe meer akties hoe vaker problemen.
Wouter - 18 November, 2018 10:28 AM
Hoi Meikever,


De toppers van de helpdesk kunnen je hiermee verder helpen. Ze zijn te bereiken via het servicepunt of via de telefoon op 070-4272970. Ze zijn elke werkdag van 09:00 - 22:00 uur aanwezig en op zondag vanaf 18:00 uur.
CAMPIS42 -
dit van mij is gisteravond al begonnen..ergelijk...en nu nog..groetjes..
CAMPIS42 -
als ik op game point bingo speel zijn de ballen niet rond maar haast vierkant hobbelt..als ik groet in de lobby komt er een nummer van de groet.. op face book bingo hetzelfder.. vanmiddag eff goed nu niet meer.. doen jullie hier iets aan?? bedankt..
Wouter - 16 November, 2018 5:29 PM
CAMPIS42,

We hebben voor de browser Firefox een nieuwe versie van GamePoint Bingo. Dit is nog een vroege versie waardoor nog niet alles het doet (denk aan sommige smileys).

Ik neem je feedback dat het wat trager loopt mee en geef het door aan het GamePoint Bingo team.
Wouter - 16 November, 2018 5:05 PM
Bedankt voor de berichten allemaal, we waren inderdaad even onbereikbaar maar gelukkig waren we er weer binnen 15 minuten.
Geniet van het Herfstfestival!
Jose527 -
huh 1 telefoontje 2 euro,20?
sskia52 -
kan geen bingo meer spelen hoe kan dat
gini78 -
ik kan niet meer bingo spelen en geen spinbingo
andere spellen doen het ook niet goed
champy4503 -
hier ook zo !!
janny1951 -
ik kan er ook niet in het zegt dat deze pagina niet meer bestaat
More comments