ACTIE: 50% Extra Munten!

ACTIE: 50% Extra Munten!
Sla deze zomer Munten in tijdens onze zomerse Munten Actie! Je krijgt namelijk 50% Extra munten bij iedere opwaardering. Wacht niet langer, want deze speciale actie is slechts beperkt geldig!

Grijp je kans!

SandraBorsten -
,,
pludik -
Ben benieuwd of er dan weer een 100% overheen komt....
Frankgp -
Hee Pludik!

We hebben inderdaad in het verleden als extraatje nog een 100% opwaardeeractie erachteraan geplakt om de spelers wat terug te geven. Dit was in alle gevallen een spontane keuze. Dat geldt voor al onze acties. Wij hopen natuurlijk dat je nog kunt profiteren van deze opwaardeeractie. Ik wens je veel speelplezier toe!
Mister_Solo -
@Frankgp.....hoe bedoel je ''om de spelers wat terug te geven'' ?
Frankgp -
Hi Mister_Solo,

Wat ik daarmee bedoel te zeggen is dat we de 100% opwaardeeracties verzinnen om iets extra's te doen voor onze spelers. Dit gaat natuurlijk ook op voor 50% of andere opwaardeeracties. Je krijgt iets extra's bovenop de normale hoeveelheid munten. ;)
MarietteWolf1 -
ben al sinsd maart vip , wat ik merk je ineens heel veel zakken doet . vind het raar je betaald en zoveel zakt . heb zoveel opgewardeerd nu vip , nou nog nooit wat extar gezien maar zal wel zo wezen ,heb een raar gevoel over spel spijt me
DarrickGP -
Hoii MarietteWolf1, onze toevalsgenerator neemt beslissingen volledig willekeurig en daardoor maakt het dus ook niet uit of je (Super)VIP bent of veel opwaardeert. Iedereen heeft dus evenveel kans om te winnen. Als je hier nog meer vragen over hebt, dan kan je ons altijd tijdens kantooruren telefonisch bereiken via 070 4272970!
Anders46 -
Deze actie zorgt er bij mij voor dat ik geen bingo meer kan spelen. Steeds als ik een kamer wil kiezen komt het scherm van de actie weer in beeld en de link profiteer nu werkt niet. Dan krijg ik wel een mail dat mijn vraag hierover is beantwoord en dat ik het antwoord kan lezen online - maar online staat de vraag nog even en als ik dan maar wil gaan spelen - maakt niet uit wel spel dan lukt dat niet omdat steeds het actiescherm verschijnt - SAAI HOOR !!!!
SamiraGP -
Hi Anders46! Zou je het misschien via Google Chrome willen proberen en kijken of het je dan wel lukt om te spelen? Zo niet dan hoor ik graag van je. Je kunt ons ook telefonisch bereiken tijdens kantooruren op 070 4272970. Succes!
esther19722 -
ik kom er ook niet in .blijft op 69 % hangen
LuckyClover -
Ik wacht wel op de 100%
Teddybeertje2 -
Het enige wat je mag is betalen en betalen elke keer dezelfde die winnen zoals solo of agnes random nee hoor. *******
Mister_Solo -
Sorry, ik win al tijden niets
Teddybeertje2 -
ach solo je zit zo vaak bij de sb
sienchrist - 27 July, 2016 8:15 AM
nou dank je sp denk dat ik al 4 keer op het waardeert en dus win echt niks zie all de zelfde is echt niet leuk meer gr
Angel90 -
Doe alleen de 100% akties,absoluut niet minder
rene19661 - 27 July, 2016 12:20 PM
ik speel al jaren mee,van al dat geld wat ik hier heb opgewaardeerd had ik een sportauto kunnen kopen.andere blijven hoog staan als ik wat win sta ik zo weer op de nul,ben er ff klaar mee
Mister_Solo -
Dat is juist wat ik heb, zie foto, ik speel veelal in goedkopere en minder drukke rooms, en win ik dan iets, speel ik voor een wat hogere inzet. En heel soms heb ik geluk
LuckyClover -
geen 100% jammer :P
sientje6 -
pfffff toch vreemd dat altijd de zelfden winnen in de bingo, had een maand gratis vip van jullie toen won ik nog wel eens een lijntje vip weg nog niks weer gehad lekker uitgezochte zooi en zet me maar op de blok dat ik niet reageren kan want daar zijn jullie goed in de waarheid mag niet gezegd worden ,,,,,
DarrickGP -
Hi sientje, wat leuk dat je een keer VIP hebt gewonnen bij ons! Of je nou (S)VIP bent of niet, alle spelers maken evenveel kans om te winnen bij ons. Dus je lidmaatschap heeft geen invloed op je winkansen. Mocht je nog meer vragen hebben over onze werkwijze, dan kan je ons op werkdagen telefonisch benaderen via het nummer 070 4272970.
sientje6 -
nee bel niet kost me ook nog bel tegoed.... steek geen cent in die hele gp anders was ik wel vip geweest geen zin meer in ....
slabber -
De "grammofoonplaat-antwoorden" die ik hier lees zijn schrijnend! Het laat minachting zien voor jullie klanten in mijn optiek. Toevallig ben ik geen "klant" bij jullie, ik zie toch hoe het er hier toegaat! Winnen doe ik maar heeeel soms, dat is echt geen goede reden om geld te steken in jullie site. En ik kom ook vaak, heel vaak, dezelfde winnaars tegen en merk dat dit hier constant teniet wordt gedaan met jullie "toevalstreffer". Er mankeert echt wat aan die treffer volgens mij :( Hoe dan ook, betalende klant word ik iig nooit!
Mister_Solo -
Jammer van de slechte verliezers op deze site.......