Nieuwe versie van: Hartenjagen

Nieuwe versie van: Hartenjagen
Beste spelers,

Er is geweldig nieuws voor alle Spelpunt Hartenjagerfans. We hebben een nieuwe versie van Hartenjagen online gezet! Vanaf vandaag is het niet langer nodig al die spelpopties te kiezen wanneer je een spel wilt starten. Als nieuwe speler kan je de voorkeur geven voor de Nederlandse of Amerikaanse variant en daarna vullen wij gelijk de meest gebruikte instellingen in.

Op die manier zal je nog sneller je medespelers vinden. Geen gewacht dus meer en gelijk aan de bak! Ben je al een ervaren speler (en je hebt dus Hartenjagen al vaker gespeeld) dan zal je direct in de Lobby terecht komen.

Deze heeft wel een nieuw likje verf gekregen, maar voor de rest is vrijwel alles hetzelfde gebleven. ;) Wil je van kamer wisselen? Klik dan op Kamers. Hier kan je van kamer en zelfs regio wisselen. Misschien zit er wel een Spaanse José of een Italiaanse Maria op je te wachten..!

Ben je nieuw en heb je hulp nodig om te spelen? Laat het ons dan vooral weten want we helpen je graag verder. We wensen je veel speelplezier toe!

 

Speel Hearts gelijk via www.spelpunt.nl/hartenjagen

Potor -
De nieuwe versie is waardeloos. Je moet iedere keer opnieuw instellen de hoogte van het aantal punten. Zelf de optie voor hoeveel je wilt spelen is achteruit gegaan. Ik heb altijd op de laagst mogelijke inzet gespeeld, omdat het mij om het spelen gaat en niet om het te behalen punten.
De optie's 1 5 of 10 punten is verwijderd.
Heel de opzet van het scherm is gewijzigd en daardoor verwarrend. Zeker als je voor de eerste keer dit spel wilt spelen.
Wouter - 21 July, 2014 11:40 AM
Hoi Potor, Dank je voor je feedback. De lagere opties zijn inderdaad niet meer beschikbaar, dit omdat er relatief weinig gebruik van werd gemaakt en sommige door de bomen het bos niet meer zagen (teveel opties). De meest gebruikte opties hebben we standaard gemaakt zodat je snel een spel kan starten. Wil je iets specifieker spelen dan kan je zelf de instellingen wijzigen.
IgorMortis -
Tis een zootje, haast elke keer als ik bij hartenjagen op iemand klik die medespelers vraagt krijg ik 'tegenstanders zoeken' in beeld, met daaronder een soort rechtsdraaiende anus!
fffien -
En de meest gebruikte instellingen bij kaartenfeest zijn 5 kaarten, 50 munten en geen combo?
Volgens jullie blijkbaar wel... Je moet steeds weer opnieuw je instellingen herinstellen, super irritant!
Ik post dit hier omdat het elders niet kan. Reageren doen jullie al dagen niet meer: ik dacht dat jullie meer tijd voor spelers zouden krijgen???
Kees56 -
Ik mis om vooraf te kunnen vaststellen of ik met een ander gaan meespelen voor 30, 60 enz punten.
Voor de rest is t ff wennen maar speelt verder prima.
Potor -
Wouter
Waarom krijg ik het specifieke gevoel, dat ik met het bekende kluitje het riet in wordt gestuurd?
Antwoorden van jou slaan nergens op. Lees tussen de regels door dat de spelers van alles wat jullie doen, door de strot geduwd word. Als je m'n uitlatingen eens behoorlijk had gelezen dan had je eruit op kunnen maken, dat de zogenaamde instellingen kunt wijzigen. Dat jullie de meest gangbare instellingen hebben ingevoerd. Maar als ik die wijzig kan ik die niet vastleggen of opslaan, zodat je iedere keer je eigen voorkeur weer in moet voeren. Als je dan iets voor de spelers wilt doen dan zou ik de optie instellingen wijzigen en opslaan invoeren. Wacht met bange gevoelens op je onzinnige antwoord. POTOR