Updates in Klaverjassen

UPDATE 05-09-2014

Naast het weglooppercentage is nu ook elk spel standaard tot 1500 punten. Hier werd veel omgevraagd. Tot hoeveel punten een spel is wordt nu ook weergegeven in de lobby.

Updates in Klaverjassen



Goed nieuws! Op veler verzoek is het weglooppercentage van medespelers in Klaverjassen nu direct zichtbaar als je een spel start. Het is dus direct aan jou om te bepalen met wie je wel en niet wilt spelen. 

In het bijgevoegde plaatje zie je duidelijk wat de weglooppercentages zijn van de spelers die in het spel meedoen. Handig toch? 

Daarnaast vroegen we jullie te stemmen over de weergave van een spel in de lobby. Jullie hebben massaal gestemd op de versie waar ook nog steeds wordt aangeven of het spel Amsterdams of Rotterdams is en Utrechts en Willekeurig worden afgekort. Het weglooppercentage is nu al te zien, voor de aanpassing van de weergave van een gestart spel moeten jullie nog heel eventjes wachten. Dat wordt nu gebouwd!

 

 

Iedereen bedankt voor jullie feedback en we wensen jullie veel Klaverjas plezier!

rubens1 -

This comment has been removed.

rubens1 -

This comment has been removed.

trikes -
hoe kan het dat ik een weg loop percentage heb ik loop nooit weg
baja3 -
dat komt door de nieuwe telling had ik ook 10 jaar lang nog nooit een spel wegelopen of niet afgemaakt ha in eens 10% daar kunnen ze niks aan doen kom door het systeem, en dan worden de dagen getelt en dat kan zijn dat je dus een hoge wegloop krijg , en dan vaker spelen dus als je ne ik een tijd zit dat je met vakantie ga kan je zo maar op 30% komen te staan
Wouter - 27 August, 2014 7:03 PM
Hoi trikes,

Het weglooppercentage is berekend over de spellen die je hebt gespeeld over de laatste 30 dagen. De spellen die niet worden afgemaakt om welke reden dan ook (weglopen, verbinding, computer uit etc) worden daarin meegenomen en de volgende dag wordt er weer naar gekeken. Hierdoor kan het percentage elke dag anders zijn (de ene dag speel je meer spellen dan de andere dag).

Tot slot is een klein weglooppercentage niet zo erg, we adviseren andere spelers er op te letten als het boven de 30% begint te komen.
pineu_kio -
simpel sp heeft hun zaakjes niet op orde , ik had laast 16 van de 20 gewonnen en gadf die een wegloop aan van 100 grappig he
ditis13 -
jammer, dat als je maat wegloopt, dat dat ook invloed heeft op jouw weglooppercentage
Wouter - 27 August, 2014 7:04 PM
Hoi ditis13,

Wanneer je maat wegloopt heeft dit geen invloed op jouw weglooppercentage. Dit hebben we expres extra ingebouwd.
boogiepop -
er zijn enorm veel mensen die verbindingsproblemen hebben gehad. ik kan me niet ontrekken aan het gevoel dat dit voor een deel aan de overgang naar de internationale site gelegen heeft, aangezien ik (en vele anderen) daarna geen problemen meer hebben.

temeer daar nu ook nog eens het percentage niet elke maand naar nul gezet wordt, kan ik de schade van verbindingsproblemen in die tijd nooit meer herstellen.

het zou SP sieren als men voor deze actie (het toevoegen van wegloop) ook iedereen een keer terug naar nul zou zetten.
Wouter - 27 August, 2014 7:06 PM
Hoi Boogiepop,

Het weglooppercentage wordt niet meer per maand gereset maar elke dag opnieuw bekeken over de afgelopen dertig dagen.

Dit houdt in dat als je in de tussentijd alle spellen gewoon hebt gespeeld het langzaam weer zakt naar nul. Er zijn namelijk in die 30 dagen steeds meer spellen gespeeld die wel uitgespeeld zijn.
madhouse1973 -
zou je niet terugplaatsen willekeurig of utrechts
-
Dat is wel mooi maar als de verbinding wordt verbroken rekent jullie dat voor weglopen als je de verbinding steeds wordt onderbroken ja dan gaat je wegloop percentage ook omhoog
kijk dit vin ik niet mooi daar moet sp wel naar kijken weglopen of internet verbinding
Wouter - 28 August, 2014 9:11 AM
Hoi vissen59,

Het weglopen of een verbroken verbinding is eigelijk hetzelfde. Het spel kan niet worden afgemaakt met de spelers die er op dat moment zijn en daarom wint de tegenpartij, hoe vervelend dit ook is.

Het skypen is vervelend maar het is heel lastig om te zien of iemand skype hiervoor gebruikt of skype gebruikt om met een tante in Amerika te chatten. We raden aan om alleen met bekenden te spelen om het te beperken.
-
Heeft spelpunt wel een keer onderzocht waarom die mensen weglopen er wordt veel geskypt en de betaalbare klaverjas rooms daar moeten jullie wat aan doen
ook nog een vraagje zorg nu ervoor dat jullie weer een kamer hebben met botjes bij klaverjassen daar lopen ze niet weg een probleem minder
olkebolke -
hebben ze al 4 maanden terug gezegt dat ze terugkomen zo snel mogelijk
hennij27 -
SP SPEELD ALLEEN MAAR MET botjes zie maar eens bij bingo
PamVere -
ik pamvere.....zit er ook op te wachten dat het weer teruggezet word op klaverjassen met botjes..anders loop ik ook weg na 12 jaar en verleng mijn vip niet meer...
PamVere -
gelijk heb je...veel beloven en weing doen...
Meegaaa_lieffie -
Het zou mooi zijn dat bij die gene die wegloopt hij/zij de dubbel punt kwijt is niet zijn maat.
Wouter - 28 August, 2014 9:12 AM
Dank je voor de tip Meegaaa_lieffie!

We gaan kijken wat we met je voorstel kunnen doen :)
zielig_iets -
idd een hele goede opmerkingen weg lopen is dubbel betalen
RUUDSANDERS -
een andere optie zou zijn om de inzet, bijvoorbeeld 4 x100 muntjes te verdelen met 150 pp naar de winnaars en de 100 inzet aan de maat van de wegloper terug te storten
jeweeltje -
Misschien is het ook een suggestie om te laten zien of mensen zich misdragen. Het is wel bij bekent mensen met een hoog wegloop percentage misdragen zich ook vaak.
Poehbeer01 -
Word nu ook verzaken aangegeven?
joyjoy22 -
ok ik snap de weglooppercentage maar, de punten als je maat wegloopt ?? die ben je dan wel kwijt toch ?
wegnaam -
goede aktie eerlijk dank wegnaam!!
zielig_iets -
zorg eerst dat je geen vast lopers in je frame heeft voor de mindere verbindingen wat weg loop percentage beinvloed
babbeltje1975 -
Zorg er ook maar eens voor dat je niet verrot word gescholden door een zekere malookokosnoo. Want die bedreigt je met de dood en gooit je allelei verwensingen naar het hoofd .Gewoon schandalig. Dat dat allemaal maar kan op sp. De haren rijzen je soms te berge,wat er in het spel niet tegen je word gezegt als je even niet kraakt.En de botjes mis ik ook heel erg.En ik wilde hem blokkeren na het spel maar dat kan ook al niet meer .
happythought -
slaat nergens op dit als je op een naam klik vlieg je er al uit of op de emocotiopns.......
franskoi -
hallo ik ben n og nooit uit een spel weggelopen.
Maar af en toe krijg je in beeld dat je verbindingsproblemen hebt en word je er soms uitgegooit.
Ik weet niet wat ik hier aan kan doen, en vind het zeer vreemd dat mijn weglooppercentage 1.8 procent is.
Ik baal hier dan ook enorm van ik vind het namelijk heel vervelend dat mensen weglopen dus doe ik dit zelf ook niet.
Dus vind ik het behoorlijk vervelend dat ik 1.8 procent als eglooppercentage heb staan.

vriendelijke groeten franzkoi
Mister_Solo -
Weglopen en verbindingsproblemen is hetzelfde .
jacomo8 -
ik vind het een hele goede oplossing
bennodev -
schaf dat weglooppercentage maar af; het is belachelijk, dat je een percentage krijgt als je nooit weg loopt, geen verbindingsproblemen hebt of wat dies meer zij;

ouwe versie was leuker
hakkie6 -
klasse
wamlida -
Ik kijk altijd naar het wegloop percentage, want ik word gestraft als mijn partner verbindingsproblemen heeft.
Zelf had ik in Spanje daar wel eens last van, en dat vind ik dan voor mijn partner weer erg.
Maar verder speel ik met veel plezier klaverjassen en woord tornado.
met vriendelijke groet
wamlida
EclipseNL -
actavis is een wegloper -5 stond daar.
Lucifer is een allochtoon weet niets van bellen, en ik ondertussen ergeren dat er een verloren spel was, en een speler die niet te negeren valt.
guccie22 -
hallo heel vaak word ik tijdens het klaverjas spel eruit gegooid door spelpunt zelf geen goede verbinding word er dan vermeld echt hier kan ik niets aan doen maar het komt wel in mijn wegloop percentage te staan kan daar ook iets aan gedaan worden??
Ton1100 -
ja SP ,je kan die weglooppunten beter verwijderen slaat helmaal nergens,staat in geen enkel regelement,en ik heb er mooi schijt aan,heb er al meer op gereageerd

vriendelijke groet Ton1100
Starraiser -
Waanneer gaat het wegloop percentage weer weg of minder, want soms ligt ziggo er ineens er uit en daar kan ik niets aandoen. En zou tenonrechte mijn wegloop percentage omhoog gaan. Verder vind ik het een goed plan..
olkebolke -
ik heb liever dat de botjes terug komen dat is begin mei beloofd
helaas nog steeds niet
olkebolke
sunshine13 - 3 September, 2014 10:28 PM
Waarom zijn mijn reacties verwijdert wouter
rob1949 -
nou voor mijn geen vip meer heb op ben al vanaf 2003 vip bij spelpunt krijg geen gastenboek meer open en als je een mail stuurd krijg je antwoord moet je maar vragen aan iemand in de lobby sinds de botjes er niet meer zijn is de gezelligheid weg bij spelpunt sorry spelpunt
tucrose -
oke nu is in ieder geval duidelijk tot hoeer het spel gaat. Jullie geven aan of het spel 500 1000 1500 of 2000 is. Maar of verzaken aan of uitstaat is niet duidelijk en dat is nu juist zo belangrijk
Quipe -
1. Wanneer iemand "nat" gaat krijg je te zien dat men "WET" is terwijl het nederlandse vlaggetje is geselecteerd....dit lijkt me erg makkelijk te corrigeren.
2. Wanneer je een spel kiest zit je er gelijk in geen mogelijkheid meer om toch te besluiten dat dit "jouw" tafel niet is. Dus nog 1 controle level toevoegen.
RUUDSANDERS -
Ik zou graag ik één oogopslag het winst/verlies gemiddelde willen zien .. bijvoorbeeld 10 spellen gespeeld 6 verloren vertaald zich in 40%% zoals 10 spellen gespeeld 6 gewonnen zich vertaald naar 60%%.
FRM1908 -
Is het mogelijk om ook in het speelscherm te zeggen tot hoeveel het spel gaat? Net zoals dat altijd bij klassiek jassen was? Vaak wordt een spel meteen gestart als jij als 4de in het spel springt en heb je niet gezien tot hoeveel het spel gaat. Ook wil je het wel eens vergeten als je met het spel bezig bent. Het zou helpen wanneer in het speelscherm het ook staat.
leonie113 -
Ik kom niet terecht met het uitdagen ik open en spel dan kies ik uitdagen vrienden

of alles spelers klik dan op alles spelers zie mijn kaart veld niet meer dan ga ik terug

op mijn tafel probeer dan te uitedagen maar lukt niet sorry ik vraag om antwoord vbdkt
-
Jullie anderen steeds ook bij klaverjassen maar als ik en de rooms kom bij betaalbare klaverjassen het is maar een geschel soppen en skypen
ik vraag mijn af dat jullie het wel lezen met dat geschel of vind sp dat mooi
wanneer komt er weer een room met botjes zijn jullie van deze problemen af
PamVere -
Als ik kijk in de rooms van klaverjassen...zitten er maar weinig betalende spelers en de rest...jammer dan die lachen zich kapot is dat het doel waar jullie naar streven alles is weg nu.....van vaste spelers....
PamVere -
Wouter reageer nu eens op mijn vraag ik verlang nu eens een eerlijk antwoord komen de spelen met botjes nog terug......JA of NEE.....
babbeltje1975 -
die krijg je niet pam
pien8 - 14 September, 2014 12:15 PM
.......... ik speel al niet meer sinds juni j.l. Ik wacht en sámen met mij vele anderen op de botjes en de mogelijkheid om met twee te spelen. Ik blijf geduld hebben al duurt het lang!
Vriendelijke groet aan alle bekenden die ik ook niet meer spreek omdat ze wachten, maar ook aan de bekenden die wel genieten van alle nieuwe mogelijkheden en wél spelen, Pien8
PamVere -
Ook ik wacht af Pien8 mis ook mijn vrienden.....waar ik al 12 jaar mee speel ook ik wacht op de botjes en anders....jammer dan betaal ik ook niet meer!!
klaverjaster -
hoe kom ik aan wegloop percentage ? loop nooit weg maar als je nu in een spel stapt en het is willekeur [wat ik niet zo graag speel]
en stap er dus weer uit gaat mijn wegloop weer omhoog is dat ook weglopen dan
laat zien voor je in een spel stapt of het utrechts is of wikkekeur en doe aub iets aan die weg loop ben nog nooit zolang ik op spelpunt zit weggelopen natuurlijk kan er wel eens een storing zijn gebeurt zelde maar oke dank voor de aandacht vriendelijke groet marian